Opublikowano 7 grudnia 20168 l i zaraz znowu będzie, że kanabis jest nie miły i nic mu nie można powiedzieć, a przecież wyraźnie widać nawet na tej stronie, że został sprowokowany nie odpuszczaj
Opublikowano 7 grudnia 20168 l nie wiem jeszcze jaka cena, pewnie bede celowal w srodek ofert na allegro. Szkoda, ze to nie quattro, ale i bez tego super sie nia jezdzi.
Opublikowano 8 grudnia 20168 l wiesz juz ile chcesz za to audi ? Szukam jakies furki od okolo 2 miesięcy i mam dość. Budżet +/- 17000. Celuje w jakiś mniejszy hatchback w benzynie: clio,corsa czy golf jak np taki: http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-golf-1-6-benzyna-klimatronik-oplacony-ID6yEAFZ.html#xtor=SEC-8 Wydaje się całkiem ok, tylko boje się ze spalanie wyjdzie mi po mieście ze 12l ;/
Opublikowano 8 grudnia 20168 l Nie bierz FSI, poszukaj jeszcze tego 1.6 MPI 102km. Moze jeszcze byl w V.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Był w V. V niestety marnie wypada jeśli chodzi o silniki, albo przestarzałe, albo niezbyt udane. Ja w podobnej kwocie oglądałem raczej Focusy 2 i Astry h. Ewentualnie zejdź klasę niżej i z 1.4 będzie spory wybór rozsądnych ofert.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Zdarzają się, ale ibiz zdecydowanie więcej. Myśle tez nad Mazdą 3 bo jest ich trochę za te pieniądze.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Mazdę 3 polecam mocno, szczególnie 2.0 150 KM. Trochę pali, ale frajda z jazdy ogromna, ukryty sportowiec.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Ah "troche pali" no właśnie Kierowca ze mnie raczej niedzielny, a i specjalnym fanem motoryzacji nie jestem. Na obecna chwile wole oszczędnośc kosztem mocy. Silnik 1.4 - 1.6 ok 100KM było by w sam raz. Wczesniej mialem jedynie grande punto 1.4 77KM, ale skończyło marnie:
Opublikowano 9 grudnia 20168 l W cenie 17-19k można znaleźć 3-5 letnią Fabię. Wiem, że prestiż mniejszy, ale masz przynajmniej dość nowy, niezawodny samochód.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l To już chyba za jakimś Peugeotem, Renault lub coś w ten deseń bym się rozejrzał, skoro osiągi i żyłka motoryzacyjna nie wchodzi w grę. Fabiusza w sumie też.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Co wy macie do Fabii? Ta nowa, szczególnie Monte Carlo, jest jednym z fajniejszych aut w klasie.
Opublikowano 9 grudnia 20168 l ta nowa rzeczywiscie, jest taka w stylu mini coopera wrecz, ale te starsze, o jezu a nie, ta najnowsza to audi a3 przypomina ;] Edytowane 9 grudnia 20168 l przez milan
Opublikowano 9 grudnia 20168 l Tylko szkoda, że 110 koni maksymalnie. Mogliby jeszcze 1.4 TSI oferować, nawet to 125.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Odwieczny dylemat. Co kupic tak +/- 10,000. Diesel vs benzyna-gaz? Moja a klasa poszla na handel, problemy zima z odpalaniem do tego zamarzajaca odma. Co myslicie o astrze 3, ford mondeo, renault scenic?
Opublikowano 26 lutego 20178 l Moim zdaniem, Scenic słabizna straszna z wyglądu, Astra i Mondeo ok, dobra dostępność części, raczej dość w porządku auta. Generalnie, w takiej kwocie trzeba dobrze sprawdzić auto, bo może być na chwilę przed rozpoczęciem bycia skarbonką.
Opublikowano 26 lutego 20178 l Dlatego mnie glowa juz boli od samego myslenia o kupnie. No ale podobno scenic benzyna 2.0 niezawodne :) https://www.olx.pl/oferta/ford-mondeo-benzyna-gaz-CID5-IDkpDVU.html Edytowane 26 lutego 20178 l przez mastafaker
Opublikowano 26 lutego 20178 l Też zależy, do czego Ci potrzebnd auto, w ile osób jeździsz i co wozisz.