Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 48 minutes ago, gtfan said:Renault 5 oglądałem chwilę na lotnisku bo był wystawiony ;) podobał mi się stąd jest do rozważenia, ale nie mierzyłem się w nim nawet, o jeździe nie mówiąc. jest na liście do sprawdzenia.ID3 za dużo złego się nasłuchałem żeby rozważać, bardzo mnie zniechęciły testy. chociaż chyba większość rzeczy była do poprawy w aktualizacjach więc wszystkie wady mogą być już nieaktualne. z ciekawości poproszę o ofertę i może jakieś wypożyczenie na pół dnia.Tak, ID3 według najnowszych opinii jest mega poprawiony. Za chwilę ma być też Born po lifcie, jak dla mnie to ogólnie Born nawet sprzed liftu wygląda ciekawiej niż odpowiednik od VW. A to małe Alpine elektryczne już widziałem u siebie na ulicach, w Polsce już powinno być gdzieś do sprawdzenia. Osobiście oglądałem 5 w salonie i jest bardzo fajna, również we wnętrzu.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. A jeśli chcesz coś naprawdę, ale naprawdę szybkiego (do ścigania się ze świateł z nowymi Porsche) w rozsądnej cenie:MG4 XPower - najlepsze osiągi za rozsądną cenę
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 5 minut temu, Mustang napisał(a):A jeśli chcesz coś naprawdę, ale naprawdę szybkiego (do ścigania się ze świateł z nowymi Porsche) w rozsądnej cenie:MG4 XPower - najlepsze osiągi za rozsądną cenęze względów ideologicznych Chińczyka nie kupię ;) niech najpierw zaczną tutaj sprzedawać i rywalizować na warunkach takich samych jak inni producenci, do tego niech funkcjonują na takich samych zasadach na jakich sami zmuszają Europejskie marki do funkcjonowania u siebie. ale nawet wtedy wybiorę coś innego Edytowane 6 godzin temu6 godz. przez gtfan
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. @gtfan a może chcesz np. Toyotę C-HR Plugin Tokyo Edition (topowa wersja) 223KM w dwuletnim najmie, to zapraszam na PW. Rata finansowa 0% wpłaty - 1519 zł brutto, 3% wpłaty (5000 zł) - 1290 zł brutto. Warunek - zatrudnienie/kontrakt b2b w firmie posiadającej flotę aut osobowych. Jedyny dodatkowy koszt, to ubezpieczenie OC/AC i ew. rata serwisowa 100 zł brutto. W trybie EV jedziesz w 100% na silniku elektrycznym do prędkości 135km/h, a nie tak jak w Golfie. Po rozładowaniu zamienia się w klasyczną hybrydę, a nie w 100% spalinowy - jak w golfie. Jest jeszcze Yaris HEV w cenie 800 zł brutto i Yaris Cross ok. 1000 zł brutto. Wszystko bez wpłaty.
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. dzięki ale mi koncepcja Toyoty na hybrydę po prostu nie pasuje :) mam z niej zerową przyjemność z jazdy po prostu.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. @second co w tym śmiesznego? Oferta jest bardzo dobra, wręcz poniżej rynkowej, ale to trzeba mieć trochę oleju w głowie, żeby zauważyć. Toyota tego nigdzie nie reklamuje, a można jeździć nowym, dobrze wyposażonym autem nawet poniżej 800 zł bez wpłaty. Tylko na elektrykach czasami pojawiają się takie oferty dzięki sztucznym rządowym dotacjom.@gtfan To auto prawie wcale nie hałasuje. Silnik elektryczny jest dużo mocniejszy, niż w konwencjonalnej hybrydzie dzięki czemu silnik spalinowy tak mocno nie wchodzi na obroty. Zupełnie inna jazda. :) Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Marcin_wawa