Opublikowano 3 godziny temu3 godz. W dniu 22.09.2025 o 11:44, Bartg napisał(a):Ciekawe, czy to coś daje. Nowa trójka skręca absolutnie katastrofalnie przez układ kierowniczy z przełożeniem jak w Polonezie i idiotycznie skalibrowane ESP. Nawet M pakiet jej nie pomaga.Z moich ograniczonych co prawda przejażdżek i testów, to E90 było ostatnim, co się fajnie prowadziło. Pamiętam jak kumpel wziął nowe F30 330i w MPakiecie i jak mnie pytał o wrażenia po przejażdżce, to.. no głupio mi było powiedzieć, że nie czuć drogi jak w starszym. G20 jeździłem tylko w kombi i progresu vs F30 nie czułem - a we wnętrzu abstrahując od jakości - estetycznie ta tabletoza to dla mnie jeden wielki rzyg.Sam się powoli przymierzam do kupna czegoś większego i rodzinnego, trzeba się będzie pożegnać z ładnym sedanem, tak oglądam te nowe auta i perspektywa wywalenia ~200k na coś co mi się nie podoba mnie przeraża, a prawie nic nowego mi się nie podoba. Superba nowego imo zepsuli vs poprzednik. Paseratti jeszcze jak cię mogę. Nie wiem, czy się nie skończy na Pacifice z 3,6 i gazik do tego, to na razie mój faworyt. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez Pianista911