Opublikowano wtorek o 17:554 dni Auta 2Gierka polecona przez brata i byłem w szoku, że to nie jest kolejne barachło na licencji disneya. Miałem również dobre przeczucie, bo gra była odpalana przez wiele osób na psnprofiles względem innych części. Rozgrywka to typowe jeżdżenie po torach (niektóre dość wertykalnie wykonane). Mamy tryb wyścigu, wyścigu z broniami i rozwalanie przeciwników na torze lub arenie.Trofików jest sporo, ale większość z nich wpada podczas samego przechodzenia kampanii. Do pełnej platyny potrzeba drugiego pada, bo są walki na arenie do zrobienia. Bardzo fajna odskocznia od innych gier, bo auta są chyba nawet lepiej zaanimowane niż w filmie i czuć napracowanko przy tym co dzieje się na ekranie. Do tego polski dublarz wali nostalgią po uszach gdy oglądało się Auta za natolatka.Trudność 4/10
Opublikowano 17 godzin temu17 godz. #37Fallout 4 Nieco ponad 80 godzin, ograne 2 całkowicie różne scenariusze zakończeń. Początek gry potrafi być dość wymagający, ale poźniej jest już łatwiej. Grałem tak jak lubię, skupiając się przez większość czasu gry na eksploracji przeróżnych zniszczonych lokacji. Podkreślę też jeszcze raz: czułem się jak w Skyrimie podczas "zwiedzania" lochów Zebrałem m.in kilka egzemplarzy ciężkich pancerzy oraz kilkadziesiąt "zasilaczy" do nichBawiłem się tutaj także w budowniczego osad, jedną z nich rozwinąłem tak, że wszyscy byli szczęśliwi na 100%Potem, jak już ruszyłem z fabułą, to do końca. Muszę przyznać, że byłem mocno zaskoczony faktem spotkaniaporwanego na początku gry syna, który stał się przywódcą Instytutu, czyli jednej z głównych frakcji. A który ostatecznie umiera.Zacząłem też kilka zadań z DLC, ale teraz zrobię sobie przerwę na Wdarcie Śmierci 2Podsumowując: polecam bardzo miłośnikom ekploracji i lizania ścian, którzy lubią robić w grach to, na co mają ochotę Ocena gry: 7/10Trudność 3/10 Polecam często sejwować na różnych slotach
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. Titanfall 2ocena gry 9/10trudność platyny 4/10 (przez jeden pucharek)Przez przesyt japońskich rpg postanowiłem odskoczyć całkiem w inny rodzaj rozgrywki i tak padło na grę, którą ukończyłem jeszcze za czasów ps4.O dziwo pozycja wciąż wygląda bardzo dobrze, co tylko potwierdza, że przyłożono się pod względem efektu graficznego.Kompletnie nic nie pamiętałem z fabuły, co było na plus, ponieważ musiałem zaliczyć kampanię na najtrudniejszym poziomie trudności, który nie był irytujący, nie wliczając bossów poszczególnych misji, bo ci byli gąbką na pociski, a sami zadawali znacznie większe obrażenia. Nie lubię tego rodzaju utrudnień, wolę gdy jest sprawiedliwie, popełniasz błędy i giniesz, a nie, że jeden może iść na aferę i nie ponosi konsekwencji, a ty musisz uważać na wszystko. Tak czy inaczej cała kampania poprowadzona poprawnie, angażująca i dająca satysfakcję.Głównymi bohaterami są tu oczywiście Jack Cooper, który z żołnierza piechoty staje się pilotem robota bojowego BT. O dziwo, cała ta więź maszyny z człowiekiem napisana jest bardzo dobrze, pojawiające się dialogi podczas misji są bardzo przyjemne i w pewnym momencie wydaje nam się, że nasza maszyna jest czymś więcej niż kawałkiem blachy.Ogólnie grę bardzo polecam, jednakże jeśli nie jesteście wyżeraczami gatunku FPP(ja na100% nie jestem), a chcecie zrobić tu platynę, możecie w pewnym momencie poczuć niezłe schody. O ile samo przejście na najwyższym poziomie trudności to po prostu żmudna czasochłonna praca, szczególnie z bossami, którzy są mega irytujący na tym poziomie, tak nic nie przebije brązowego pucharka przerósł mistrza, ile ja tu wiązanek puściłem, już chciałem dać sobie spokój, ale mówię sobie ostatni pucharek do platyny, gra zasługuje, bym zdobył to wyróżnienie, gdyż jest na prawdę świetna. Gdy w końcu ukończyłem tor przeszkód w czasie 33sec byłem mega zadowolony, że w końcu ten czas jaki tu poświeciłem dobiegł końca.Nie przypominam sobie bym gdzieś w tego typu grach tak się męczył, nawet w podobnym wyzwaniu w Call of Duty MW tak się nie irytowałem i poszło mi tam znacznie szybciej. Tak więc jak coś to jest jedyne wyzwanie, które może was wkur....Polecam. Edytowane 7 godzin temu7 godz. przez czarek250885
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Tytanowy janusz... co ja bym oddał za pełnoprawną część trzecia z takim samym napracowankiem jak przy dwojeczce zrobili
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Metal Gear Solid 3 DeltaCzy najlepsza gra w historii branży growej zasługiwała na lepsze odświeżenie? Niewątpliwie. Czy ta wersja jest przynajmniej zadowalająca? Tak, żółtki nie zepsuły legendy ;)Świetna gra, odpicowana jeszcze bardziej. Platyna przyjemna i nietrudna. Takie 4/10. Niestety nie obejdzie się bez zerkania do poradnika przy zbieraniu kamuflaży, czy kolekcjonowania pokarmu, ale i tak nie psuje to przyjemności.Ranga Foxhound do zrobienia dla każdego, kto się dobrze przygotuje do tego przejścia.Sama gra 11/10. Jako remake 8/10. Przyjemność z platyny 9/10. Trudność platyny 4/10.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Autor Poradniki, jakieś specjalne przygotowania i jedynie 4/10? Trochę to nie współgra bym powiedział.
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Bez poradników w zakresie zbieractwa tych kamuflaży i żarcia zawsze o czymś zapomnisz, a Foxhound będzie łatwy dla miłośników gry, uciążliwy dla Januszy :) Także dla mnie było to takie 4/10 jeśli chodzi o trudność, bo jednak do uzyskania rangi Foxhound musiałem się trochę skupić i nie popełnić niepotrzebnych błędów.I po dwudziestu latach odkryłem, że w bazie można się schować do kartonu w ciężarówce i przewiozą Snake'a od razu do skrzydła budynku z Shagohodem, o czym wcześniej nie wiedziałem, a myślałem, że wiem o tej grze wszystko Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez [InSaNe]