Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 15 minut temu, Josh napisał(a):Graty, bo platyna nie dość że czasochłonna, to jeszcze trudna. Nie chciałoby mi się odgrywać tych melodyjek na pianinie Na pianinie Two Legs: Nothing to it było tylko irytujące bo melodia wybijała z rytmu więc na youtubie ktoś dał tipa żeby wyciszyć głos i zadziałało jak złoto.Nojgorsze było wyzwanie Chadleya: Bonds of Friedship gdzie walczyliśmy u boku z Zackiem. Dwa tygodnie prób, że nerwicy szło się nabawić. Ogólnie przez 1,5 roku to zajeło 3 posiedzenia z pół rocznymi przerwami bo zbieroło na wymioty od tych wszystkich aktywności, mini gierek i walk na arenach.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 15 godzin temu, Patapon napisał(a):PlayStation wysłało maile po odblokowaniu platyn to w sumie mogę się pochwalić.Yotei 54 godziny, Rebirth po 1,5 roku pokazujena liczniku312Jak możesz to zapodaj psn nicka. Lookne sobie na dzbanki bo jak piszesz ze masz 300+ to aż kusi zajrzeć w profil
Opublikowano 50 minut temu50 min 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):Jak możesz to zapodaj psn nicka. Lookne sobie na dzbanki bo jak piszesz ze masz 300+ to aż kusi zajrzeć w profil Godziny spędzone w Rebirth. Tylu platyn nie mam. Może jak dożyję emerytury.