Opublikowano 7 października 20168 l Empik nigdzie się nie wysypał z grami? EDYTA: Właśnie sprawdziłem na stronie Empiku i mają, że wysyłka zwykłej edycji w 24h, więc chyba warto będzie się jutro przejść po lokalnych sklepach bo może już pudełeczka czekają Edytowane 7 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 7 października 20168 l "Niezłe" tłumaczenie na polski season pass'a XD Edytowane 7 października 20168 l przez DonSterydo
Opublikowano 7 października 20168 l To tylko kartonowa obwoluta, steelcase jest chyba błękitny.Tego brakuje żeby te nasrane polskie napisy były częścią okładki.
Opublikowano 7 października 20168 l cdp.pl dzisiaj wysłało, w poniedziałek można hordę lub multi pograć
Opublikowano 7 października 20168 l Autor jaki sklep? ja dostałem info z empiku że gra została wysłana więc może będę miał w poniedziałek już
Opublikowano 7 października 20168 l Szkoda że zwykłą wysyłają dopiero we wtorek... Figuś z singlem czekaj ba mnie.
Opublikowano 7 października 20168 l Dzisiaj się wybieram na wycieczkę po Poznaniu, jak coś to dam znać braci pyrowej, czy można gdzieś dorwać już pudełeczko w znośnej cenie. Dawaj, dawaj jak się czegoś dowiesz Byłem w pięciu sklepikach, wszędzie usłyszałem, żeby dzwonić w Poniedziałek. Jutro się może przejdę po Empikach.
Opublikowano 7 października 20168 l Za godzinkę pierwsze próby. Cyfrówka bo i tak się z tą grą nigdy nie rozstanę, ale na złotówki wyniosło mnie wszystko około 330 zł. Gra, SP, Brothers to the End i jakieś inne pierdoły.
Opublikowano 7 października 20168 l Yap czyli dzieci będą spać na podłodze? Nie no, troche zaskorniakow jeszcze mialem. Poza tym to Ty mi marudziles, zebym bral jak najszybciej. Kuzwa, prawie 55GB. Jeszcze 15%.
Opublikowano 7 października 20168 l Albo się już tak zestarzałem, albo insane jest trudniejszy niż w poprzednich częściach. No i swoją drogą: czy mi się coś poplątało, czy w co-opie w poprzednich częściach na insane też nie było DBNO?
Opublikowano 8 października 20168 l trochę już pograłem:gameplay - każdy zna, jest podobnie do 1,2,3graficznie - obowiązek dla każdego posiadacza One'ascreeny: Gyros, na którego warto było czekać.60fps z multi i dedykowane, pozbawione laga serweryanimacja i całokształt strony AV czynią ten tytuł produktem premium. Edytowane 8 października 20168 l przez II Noxx II
Opublikowano 8 października 20168 l "Witaj! Rezerwacja nr... czeka w wybranym przez Ciebie sklepie fizycznym RTV EURO AGD. Zapraszamy!" w media expert też zamawiałem także, euro>media że też musiałem wyjechać na weekend ehh Edytowane 8 października 20168 l przez D.B. Cooper