Opublikowano 27 listopada 20159 l Ładna oferta na Wiedźmina, ale z racji bogatego wydania i tak opłaca się brać pudełko.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Na szczęście nic mnie z tego nie interesuje, a niektóre gry i tak muszę mieć w pudłach, więc odetchnąłem z ulgą Edytowane 27 listopada 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 27 listopada 20159 l Ładna oferta na Wiedźmina, ale z racji bogatego wydania i tak opłaca się brać pudełko. Ja się skusiłem 103,50 zł, właśnie pobieram ...
Opublikowano 27 listopada 20159 l rowniez mocno mysle nad wiedzminem ale nie wiem czy znajde czas na taka gre ;/
Opublikowano 27 listopada 20159 l Chyba nikt nie wrzucał: Far Cry 4 (XBO) – 79,00 zł Edytowane 27 listopada 20159 l przez Ins
Opublikowano 27 listopada 20159 l rowniez mocno mysle nad wiedzminem ale nie wiem czy znajde czas na taka gre ;/ Rozumiem wahanie, ale z drugiej strony jak już grać, to w to co najlepsze.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Czy warto brać Dishonored? Cena atrakcyjna, a podobno niezła gra. Warto.
Opublikowano 27 listopada 20159 l potwierdzam, warto. grafika może troszkę zdziwić ale do klimatu i charakterystyki gry pasuje w sam raz. dobry klimat, fajna zajawka. bierz śmiało bo można fajnie się pobawić albo w bardzo kreatywne zabijanie albo w rozbudowane przejście po cichaczu.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Ok, dzięki. Jutro sprawdzę grę w akcji. Przy okazji dowiedziałem się że Dishonored i Vanquish to dwie różne gry, bo akurat tę drugą miałem przed oczami żądając pytanie
Opublikowano 27 listopada 20159 l rowniez mocno mysle nad wiedzminem ale nie wiem czy znajde czas na taka gre ;/ Jak zaczniesz w nia grać to wszystkie inne zejda na drugi plan.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Wezyr tylko nie nastawiaj sie na fabule bo to slabe strasznie ale dowolnosc przechodzenia misji swietna sprawa.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Mnie kusi co trzecia gra z tego zestawu, a w szczególności Destiny TTK, ale ni wuja nie skuszę się na cyfrówkę. Na święta sprezentuję sobie płytkę i pożrę grę w calości. Nasłuchałem się spustów raidowców i tyż kcem skosztować. Żywotność gry mnie rozwala.
Opublikowano 27 listopada 20159 l +1 Sam biorę wersję płytową, bo cena wersji cyfrowej jest horrendalna.
Opublikowano 27 listopada 20159 l Orientujecie się czy w Dishonored DE są napisy PL? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 28 listopada 20159 l Panowie do kiedy ta promocja na miesięcznego Golda za 1zł ? Subskrypcja kończy mi się 3 grudnia.
Opublikowano 29 listopada 20159 l od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa. czyli sobie nie kupię 30? gurwa :[ Chyba jednak zdążysz?
Opublikowano 29 listopada 20159 l Autor Panowie do kiedy ta promocja na miesięcznego Golda za 1zł ? Subskrypcja kończy mi się 3 grudnia. łaaat? gdzie?
Opublikowano 29 listopada 20159 l No na markecie Maz - promo dostępne dla osób które nie mają aktywnego Golda.
Opublikowano 29 listopada 20159 l od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa. czyli sobie nie kupię 30? gurwa :[ Chyba jednak zdążysz?