Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano

Czyli to już wsio , tak ?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano

Na szczęście nic mnie z tego nie interesuje, a niektóre gry i tak muszę mieć w pudłach, więc odetchnąłem z ulgą :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Ładna oferta na Wiedźmina, ale z racji bogatego wydania i tak opłaca się brać pudełko.

Ja się skusiłem 103,50 zł, właśnie pobieram ...

Opublikowano

rowniez mocno mysle nad wiedzminem ale nie wiem czy znajde czas na taka gre ;/ 

Opublikowano

Chyba nikt nie wrzucał:

Far Cry 4 (XBO) – 79,00 zł

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rozumiem wahanie, ale z drugiej strony jak już grać, to w to co najlepsze.

Opublikowano

Czy warto brać Dishonored? Cena atrakcyjna, a podobno niezła gra.

Warto. 

Opublikowano

potwierdzam, warto. grafika może troszkę zdziwić ale do klimatu i charakterystyki gry pasuje w sam raz. dobry klimat, fajna zajawka. bierz śmiało bo można fajnie się pobawić albo w bardzo kreatywne zabijanie albo w rozbudowane przejście po cichaczu.

Opublikowano

Jak zaczniesz w nia grać to wszystkie inne zejda na drugi plan.

Opublikowano

Wezyr tylko nie nastawiaj sie na fabule bo to slabe strasznie ale dowolnosc przechodzenia misji swietna sprawa.

Opublikowano

Mnie kusi co trzecia gra z tego zestawu, a w szczególności Destiny TTK, ale ni wuja nie skuszę się na cyfrówkę. Na święta sprezentuję sobie płytkę i pożrę grę w calości. Nasłuchałem się spustów raidowców i tyż kcem skosztować. Żywotność gry mnie rozwala.

Opublikowano

Orientujecie się czy w Dishonored DE są napisy PL?

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie do kiedy ta promocja na miesięcznego Golda za 1zł ? Subskrypcja kończy mi się 3 grudnia.

Opublikowano

Razem z promocjami Black Friday się kończy (do 30 włącznie).

Opublikowano

od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa.

czyli sobie nie kupię 30? gurwa :[

Chyba jednak zdążysz? :)
Opublikowano

No na markecie Maz - promo dostępne dla osób które nie mają aktywnego Golda.

Opublikowano

od 20 do do 27 dla posiadaczy gold(od 24 dla wszystkich). Oferta się zmieni w wtorek(nowe deals with gold) oraz 27 będzie oferta weekendowa.

czyli sobie nie kupię 30? gurwa :[

Chyba jednak zdążysz? :)

:fsg: