Skocz do zawartości

Marketplace

Featured Replies

Opublikowano
9 godzin temu, blantman napisał:

Ja kupiłem filary ziemi. Zniżka mała ale z żoną gramy. Wczoraj godzinkę pogralismy i jest moc. Polecam thimbleweed park. Najlepsza przygodowka ostatnich lat.

Chyba filary wieczności. To tam jest kanapowy co-op?

• Odpowiedzi 2,8 tys.
  • Wyświetleń 346,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Limbo za darmo na XOne - bierzcie jak najszybciej, bo nie wiadomo czy to kolejny błąd cenowy.   https://store.xbox.com/pl-PL/Xbox-One/Games/LIMBO/3cc55383-1ab0-46c9-bd04-0d4bb5921d6a

• Boże uciekłem z ps4 bo tam połowa znajomych gra w destiny a tutaj to samo się szykuje. Nie macie lepszych gier na xone?

• Turecki Xbox rozdaje kody na pełną wersję gry Forza Motorsport 6. Wystarczy podać swój e-mail i gamertag, a następnie czekać na ewentualną wiadomość z kodem. Do tej port nikt jej nie dostał, ale warun

Opublikowano
2 godziny temu, MierzejX napisał:

Chyba filary wieczności. To tam jest kanapowy co-op?

gra na podstawie książki kena follerta Filary Ziemi. Polecam i książkę i grę 

Btw pillate of eternity też za(pipi)ista gierka ale w to się gra na pc :D

Opublikowano

Pillars ma tak dużo bugów? Coś poważnego? Jakieś przykłady?

Divinity to kawał solidnej gry. W dodatku jedna z mniej docenionych gier RPG tej generacji. Poza tym Enhanced Edition jest dopieszczona na maksa. Jedyna gra w której 99% dialogów ma voice acting. Jedyny minus jak dla mnie to brak większej ilości utworów - po 20h mam wrażenie jakby tak były 3-4 utwory na krzyż.

Opublikowano
W dniu 21.01.2018 o 11:28, MierzejX napisał:

Pillars ma tak dużo bugów? Coś poważnego? Jakieś przykłady?

Trochę na PC było ale chyba nic strasznego. 

Opublikowano

to chyba pierwsza promocja na Hot Wheels (w końcu!) i od razu z grubej rury :obama: 

Opublikowano

Wjechały nowe promocje na Marketplace - w sumie dużo tego, ale na razie nic szczególnego nie widzę. Najbardziej uderza jednak obecność AC: Unity, które normalnie można kupić już za 2,20 PLN :kaz: 

Opublikowano

https://xboxforum.pl/threads/problem-z-zakupem-gier.156387/

Sytuacja jak powyżej, czyli karta na 100PLN dobita, chcę zakupić Skate 3, a konsola mi z jakimś gówno-komunikatem wyjeżdża. Można to obejść jakoś gładko? Nie, żadnych numerów kart itp nie mam zamiaru podawać, bo nie po to bawię się w zakup zdrapek przedplaconych i wklepywanie tych dlugaśnych kodów...

Opublikowano

Na stronie piszą, że teraz jest z tym jaki§ problem. Przy okazji ciągle jak tam wchodzę ostatnio to zawsze jest coś na czerwono, czyżby upadł mit livea jaki niezawodnej usługi.

Opublikowano

Gry ze wstecznej na Xbox One można kupić tylko z karty debetowej / kredytowej czy podpiętego konta paypal, jak chcesz kupić poprzez zdrapkę / z salda konta to musisz zrobić to przy pomocy x360

Opublikowano

Faktycznie. Myślałem że już coś z tym zrobili bo pamiętam że kiedyś zapowiadali że będzie można to robić z one.

Opublikowano

Zapowiedzieli i zrobili - można kupować gry z X360 na One, ale działa to na tej samej zasadzie, co przez stronę internetową. Na więcej nie ma co liczyć, bo nikt nie będzie się bawić w przepisywanie starego systemu.

Opublikowano

Całkiem niegłupie te promocje. Waham się nad Firewatchem. 

Opublikowano

o Castle Crahsers za grosze, jarałem się tym jeszcze na 360-tce, ale wstyd się przyznać, nigdy nie kupiłem 

poza tym zainteresowany jestem Overcooked

Opublikowano

Overcooked jest świetny, ale tylko i wyłącznie do co-opa. 

Opublikowano

Spec Ops: the line jest BC i na promce za 20 zł. Ponoć bardzo niedocenian tytuł, jak kogoś interesuje to teraz najlepszy moment aby brać. 

Opublikowano
3 godziny temu, Rayos napisał:

Overcooked jest świetny, ale tylko i wyłącznie do co-opa. 

Ma to jakieś demko? Kanapowy coop ww dwóch daje rade?

Opublikowano

Na switchu ni ma, na Xbox pewnie też nie. Daje rade, jeszcze jak :banderas: tylko uważaj bo ta gra niszczy związki i znajomości