Opublikowano 18 stycznia 20187 l 9 godzin temu, blantman napisał: Ja kupiłem filary ziemi. Zniżka mała ale z żoną gramy. Wczoraj godzinkę pogralismy i jest moc. Polecam thimbleweed park. Najlepsza przygodowka ostatnich lat. Chyba filary wieczności. To tam jest kanapowy co-op?
Opublikowano 18 stycznia 20187 l 2 godziny temu, MierzejX napisał: Chyba filary wieczności. To tam jest kanapowy co-op? gra na podstawie książki kena follerta Filary Ziemi. Polecam i książkę i grę Btw pillate of eternity też za(pipi)ista gierka ale w to się gra na pc
Opublikowano 18 stycznia 20187 l Jak daje radę w Divinity Original Sin to i Pillars of Eternity dam radę ogarnąć
Opublikowano 21 stycznia 20187 l Pillars ma tak dużo bugów? Coś poważnego? Jakieś przykłady? Divinity to kawał solidnej gry. W dodatku jedna z mniej docenionych gier RPG tej generacji. Poza tym Enhanced Edition jest dopieszczona na maksa. Jedyna gra w której 99% dialogów ma voice acting. Jedyny minus jak dla mnie to brak większej ilości utworów - po 20h mam wrażenie jakby tak były 3-4 utwory na krzyż.
Opublikowano 22 stycznia 20187 l W dniu 21.01.2018 o 11:28, MierzejX napisał: Pillars ma tak dużo bugów? Coś poważnego? Jakieś przykłady? Trochę na PC było ale chyba nic strasznego.
Opublikowano 23 stycznia 20187 l Ogólnie kusi mnie NBA Live ale z drugiej strony pewnie niedługo wyląduje w EA Access
Opublikowano 30 stycznia 20187 l to chyba pierwsza promocja na Hot Wheels (w końcu!) i od razu z grubej rury
Opublikowano 6 lutego 20187 l Wjechały nowe promocje na Marketplace - w sumie dużo tego, ale na razie nic szczególnego nie widzę. Najbardziej uderza jednak obecność AC: Unity, które normalnie można kupić już za 2,20 PLN
Opublikowano 6 lutego 20187 l Podekscytowany chciałem brać Asura Wrath ale jednak nie ma go w wstecznej ... Szkoda nie miałem okazji zagrać a wygląda ciekawie
Opublikowano 10 lutego 20187 l https://xboxforum.pl/threads/problem-z-zakupem-gier.156387/ Sytuacja jak powyżej, czyli karta na 100PLN dobita, chcę zakupić Skate 3, a konsola mi z jakimś gówno-komunikatem wyjeżdża. Można to obejść jakoś gładko? Nie, żadnych numerów kart itp nie mam zamiaru podawać, bo nie po to bawię się w zakup zdrapek przedplaconych i wklepywanie tych dlugaśnych kodów...
Opublikowano 10 lutego 20187 l Na stronie piszą, że teraz jest z tym jaki§ problem. Przy okazji ciągle jak tam wchodzę ostatnio to zawsze jest coś na czerwono, czyżby upadł mit livea jaki niezawodnej usługi.
Opublikowano 10 lutego 20187 l Gry ze wstecznej na Xbox One można kupić tylko z karty debetowej / kredytowej czy podpiętego konta paypal, jak chcesz kupić poprzez zdrapkę / z salda konta to musisz zrobić to przy pomocy x360
Opublikowano 10 lutego 20187 l Faktycznie. Myślałem że już coś z tym zrobili bo pamiętam że kiedyś zapowiadali że będzie można to robić z one.
Opublikowano 11 lutego 20187 l Zapowiedzieli i zrobili - można kupować gry z X360 na One, ale działa to na tej samej zasadzie, co przez stronę internetową. Na więcej nie ma co liczyć, bo nikt nie będzie się bawić w przepisywanie starego systemu.
Opublikowano 13 lutego 20187 l o Castle Crahsers za grosze, jarałem się tym jeszcze na 360-tce, ale wstyd się przyznać, nigdy nie kupiłem poza tym zainteresowany jestem Overcooked
Opublikowano 13 lutego 20187 l Spec Ops: the line jest BC i na promce za 20 zł. Ponoć bardzo niedocenian tytuł, jak kogoś interesuje to teraz najlepszy moment aby brać.
Opublikowano 13 lutego 20187 l 3 godziny temu, Rayos napisał: Overcooked jest świetny, ale tylko i wyłącznie do co-opa. Ma to jakieś demko? Kanapowy coop ww dwóch daje rade?
Opublikowano 13 lutego 20187 l Na switchu ni ma, na Xbox pewnie też nie. Daje rade, jeszcze jak tylko uważaj bo ta gra niszczy związki i znajomości