Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Jedna gra opóźniona, a druga nie dostaje DLC - JAK ŻYĆ?! :woot:

Widać, że Sony i PlayStation ma się świetnie, jeśli trzeba się czepiać takich pierdół.

To tak jakby ktos szukal definicji 'klapka'

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Widać, że Sony i PlayStation ma się świetnie, jeśli trzeba się czepiać takich pierdół.

No z tym, że Sony ma się świetnie to pojechałeś. PS zarabia ale nie odrobi strat całego koncernu. Nie widzisz tego?

Opublikowano

1. Jak nie stac to trzeba bronic nawet najwiekszego (pipi). Plejstejszonowce tak wlasnie maja.

2. Ktos kto nie widzi potrzeby zagrania w najlepsze gry konkurencji jest po prostu daunem. Mozna robic piekne wymowki i wyjasnienia, czemu taki baran tego nie potrzebuje, ale odpowiedz jest prosta, beton w calej okazalosci.

1 Jak nie stac to trzeba bronic nawet najwiekszego (pipi). Xboty tak wlasnie maja. (problem znika, gdy rodzice kupują sprzęt).

2 Jak ktoś nie rozumie, że dla samego Halo i Gearsów nie będę kupował konsoli (choćby za 600 zł), to jest po prostu daunem, proste. No i jest ten luksus, że można sprawdzić pierwsze części na PC i zdecydować, czy moje życie bez tych serii będzie miało sens.

Ta potrzeba dorobienia sobie historyjki o ludziach, którzy śmią nie mieć ochoty na inną konsolę. Beton w całej okazałości.

Wiem, że ten argument lubi być deprecjonowany przez nerdów, ale serio, człowiek mający oprócz grania inne zajawki nie ma problemu z tym, że nie przejdzie wszystkich exów świata, albo że przez dwa miesiące nie było premiery gry AAA na jego sprzęt.

Opublikowano

-brak wsparcia gier od studiow wewnetrznych spoza japonii dla vity

-zamykanie studiów zewnętrznych jak np legendarne psygnosis/liverpool

-redukcje etatów w już istniejących

-zamykanie projektów gier jak 8days czy ostatnio gra od SM

-odejscia znanych person jak stig czy babka od uncharted

-calkowita klapa ostatnio promowanych technologii jak 3d w grach i muve

wymieniać dalej?zaczynać temat kondycji finansowej całej firmy?

Opublikowano

Do tego dodajmy słabe przyjęcie telewizorów 3D. Chyba na tym Sony najwięcej straciło.

Opublikowano

zapomniales o The Getaway 3

Opublikowano

Jeśli skasowanie raz na kilka lat jakiegoś projektu (nawet niezapowiedzianego - lol) czy pewne zmiany personalne mają świadczyć o słabej kondycji SCE, to ja nie mam pytań :lol:

Opublikowano

Z tym 8days to pojechałeś :D.

Nie zapominaj, ze MS też zamyka projekty, ot choćby ostatnio nowa gra od studia naszego premiera, którzy dostali teraz Gyrosy.

Ludzie od studiow MS też odchodzą, np. bajkopisarz Molyneux (czy jak on tam (pipi)a)

MS również i potrafi zniszczyć swoje studia, np choćby Rare, które zajmuje się jakimś shitem na kinecta. Wypuścić z rąk świetne Epic czy bungie też potrafił. Albo panow od PGR'a

Więc jak by nie patrzeć wpadki zdarzają się po obu stronach .Ciekawe tylko kto wyjdzie z tego zwycięsko.

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

Targi E3 będą w tym roku kluczowe dla Sony i Microsoftu (dla Nintendo zresztą chyba najbardziej). Wszystkie trzy firmy muszą pokazać bomby, żeby nakłonić klientów do zakupów czy pozostania z daną platformą - muszą przedstawić swoją wizję i podejście - to będą jedne z najważniejszych targów w historii tej branży, bo zaważą w dużej mierze i o przyszłości Wii U i PS4 i Xbone'a.

Trochę za bardzo patrzycie przez pryzmat ludzi takich jak na tym forum. Przecież wielomilionowa sprzedaż obu next genów jakoś ma miejsce, mimo tych wszystkich rozkmin od premiery. Nie sądzę, że do przeciętnego gracza w ogóle dotrze news o zwolnieniach, ba, dobrze, jak kojarzy nazwy developerów. Titanfalle, Killzone'y, a poza tym sportówki, CODy i BFy : można mieć z nich bekę na tym forum, ale sprzedaż nakręcają i niektórym do szczęścia tego typu tytuły wystarczą (i ich sprawa).

Opublikowano

Tyle ze Ms ma nieograniczony budżet a u Sony pleców brak

Tutaj masz rację, ale nie oszukujmy się gdyby biznes jakimś cudem przestał się opłacać to też przestali b ysię w to bawić, bo po co marnowac setki milionów w "gierki dla dzieci" skoro moga zarobić gdzie indziej

Mnie tylko zastanawia jak odbije się to na nas graczy to wszystko co robi teraz Sony. Czekam też dlatego niecierpliwie na E3, wtedy zobaczymy, która firma pokaże jaki ma plan na swoją konsolę i jej przyszłość

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano
  • Autor

Chodzi mi o to ze sony musi się zbliżyć do modelu ms czyli pewniakow i korytarzy z kolejnymi numerami. Bo to jest pewny hajs i a japończycy nie.mają juz zielonych na eksperymenty jak muve czy 3d

Opublikowano

eee... 20 lecie Insomniaca. Studio zrobiło filmik na tę okazję i... wow.

Ted Price to serio świetny kolo :D

Opublikowano

Chodzi mi o to ze sony musi się zbliżyć do modelu ms czyli pewniakow i korytarzy z kolejnymi numerami. Bo to jest pewny hajs i a japończycy nie.mają juz zielonych na eksperymenty jak muve czy 3d

No jak widać mają skoro pchają się w VR, które wyjdzie może za 3 lata przy dobrych wiatrach gdy OR będzie już dawno w sklepach.

Opublikowano

@ Codename

A jednak wywalają kasę na te swoje VR.. Może się nie znam.. i w razie czego to odszczekam ale jestem pewien, że w najlepszym wypadku sonowskie VR skończy jak 3D i move.

Iras jest niereformowalny, a tekst o tym, że GT6 to "najlepsze, najbardziej kompletne Gran Turismo do tej pory" to jedna z bardziej zabawnych rzeczy, jakie tu ostatnio przeczytałem (szczególnie to "kompletne".. GT6 kompletne.. :turned:).

Edytowane przez Emet

Opublikowano

1. Jak nie stac to trzeba bronic nawet najwiekszego (pipi). Plejstejszonowce tak wlasnie maja.

2. Ktos kto nie widzi potrzeby zagrania w najlepsze gry konkurencji jest po prostu daunem. Mozna robic piekne wymowki i wyjasnienia, czemu taki baran tego nie potrzebuje, ale odpowiedz jest prosta, beton w calej okazalosci.

2 Jak ktoś nie rozumie, że dla samego Halo i Gearsów nie będę kupował konsoli (choćby za 600 zł), to jest po prostu daunem, proste. No i jest ten luksus, że można sprawdzić pierwsze części na PC i zdecydować, czy moje życie bez tych serii będzie miało sens.

Ta potrzeba dorobienia sobie historyjki o ludziach, którzy śmią nie mieć ochoty na inną konsolę. Beton w całej okazałości.

Wiem, że ten argument lubi być deprecjonowany przez nerdów, ale serio, człowiek mający oprócz grania inne zajawki nie ma problemu z tym, że nie przejdzie wszystkich exów świata, albo że przez dwa miesiące nie było premiery gry AAA na jego sprzęt.

Podrecznikowy przyklad klapersa. Czlowiek pisze o konkurencji, a ten odrazu widzi wszedzie Halo i Gearsy, a przez ten plejstejszonowy leb nawet nie przejdzie mysl, ze chodzi rowniez o Nintendo ... No ale pewnie zaraz sie okaze, ze platformowki i rpg'i rowniez nie sa mu do szczescia potrzebne. 

Opublikowano

A ja tam gdybym miał wolne 600 zeta to może i sprawiłbym sobie jakiś lepszy model X360. W końcu jest trochę perełek na XLA  - i mi tu (pipi)a nie wyskakiwać, że są na PC bo ja gram tylko na konsolach. Nawet Titanfall odpuściłem na PC  

wole  konsole

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Teraz Sony przenosi indyki z Vite na PS4. O niczym innym nie marzyłem, jak kupic nextgena by pograc w tytuly z Vity !

xboty na ONE grają w gry z 360, tyle, że za konsolę dali ponad 2000 zikos. 

a przepraszam, mają jednego exa, który umożliwia zaawansowaną rozgrywkę multiplayer dla 12 osób w 792p. 

AND I SAID "WOW"

waldi jaki tryhard :D coś cię boli chyba ten tytan że go nie ma na PS4 i musisz w BF'a grać czy jak?

beka z Sony Evolution Studios, aż bym poszukał tych postów klapów mówiących od Driveclubie na jesieni 2013 i GT7 w 2014 ale pewno były one miliard stron temu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

A ja tam gdybym miał wolne 600 zeta to może i sprawiłbym sobie jakiś lepszy model X360. W końcu jest trochę perełek na XLA  - i mi tu (pipi)a nie wyskakiwać, że są na PC bo ja gram tylko na konsolach. Nawet Titanfall odpuściłem na PC  

wole  konsole

jezu ale wszyscy fani playstation grają też na pc, kiedy w grę wchodzi wyższość jednej konsoli nad druga to można porzucić mistycznego pada, kanapę i 55-calową Bravię na rzecz taboretu i 15-calowego CRT, byleby nie przyznać, że na X360 jest coś poza Girsami i Halo, czego na plejstejszon nie ma

no i indyki i cyfrowa dystrybucja nikogo (chyba, że mówimy o nowej generacji, to wtedy już nie)

Opublikowano

Microsoft obniżył cenę podkonsoli w USA do 450$ z Titanfailem w zestawie.

http://www.ppe.pl/news-27547-microsoft_obniza_cene_xbox_one_w_stanach_zjednoczonych.html

Microsoft dojrzało do redukcji ceny Xbox One. Obniżkę kilka dni temu wprowadziły Walmart i Best Buy,

a teraz konsola dostępna jest również za mniejsze pieniądze poprzez amerykański Microsoft Store

Amerykańskie sieci sklepów Walmart i Best Buty obniżyły kilka dni temu ceny Xboksów One o 50 dolarów. Dziś takie same kroki podjęło Amazon. Mogło się wydawać, że to tylko indywidualna inicjatywa tych firm, bo Microsoft nie ogłaszało nic na temat zmniejszenia cen swojego hardware'u. Dziś jednak okazuje się, że gigant z Redmond sam dokonał redukcji cen. Pakiet Xbox One Titanfall Edition potaniał właśnie z 500 do 449,99 dolarów. W ramach tego "bundle'a" otrzymujemy Xbox One, Kinecta, cyfrową wersję Titanfall i jeden miesiąc subskrypcji Xbox Live Gold.

Jeśli porównać ceny w USA, to trzeba przyznać, że za 450 dolarów Xbox One staje się bardzo konkurencyjny dla PlayStation 4. W przypadku konsoli Sony, gdybyśmy kupowali ją z PlayStation Eye, trzeba wydać 460 dolarów. Pamiętać trzeba jednak, że sporo graczy uważa Kinecta tylko za zbędny dodatek. Mówi się więc o tym, że Microsoft ma wypuścić na rynek Xbox One bez detektora ruchu, który oczywiście kosztowałby mniej niż 450 dolarów. Microsoft nie chce jednak komentować tych pogłosek

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Mam nadzieje ze każdy bot rozumie co oznacza obniżenie ceny po zaledwie paru miesiącach? Oczywiście ogromny niesamowity sukces konsoli! Wiadomo!

*sarkazm*

Edytowane przez Yano

Opublikowano

W niezłej dupce muszą być. Na święta będą dorzucać tą konsolę do zestawów w McDonaldzie

Opublikowano

Mam nadzieje ze każdy bot rozumie co oznacza obniżenie ceny po zaledwie paru miesiącach? Oczywiście ogromny niesamowity sukces konsoli! Wiadomo!

*sarkazm*

doskonale pamietamy jaka porazke sony zaliczylo z ps3

Opublikowano

jaką? obniżyli cene o 50$ po 4 miesiącach? być może, nie pamiętam i nie chce mi się szukać, a wiesz dlaczego? bo rozmawiamy o DZISIAJ! a nie o tym co było 8 lat temu!

Opublikowano

Nie znam się zbytnio na marketingu, ale jeśli firma przecenia system selera zdaniem expertów z Polskiego forum, to wróży to tyle co zwolnienia w Sony :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.