Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano
Jedyna poważna zmiana, która mogła wynikać z przebiegu prac nad grą, to wywalenie Amy Hennig. Justin Richmond odszedł przez chorobę syna, a reszta to jakieś płotki.

Nie, Justin Richmond nie odszedł z powodu choroby syna. Mylisz go z reżyserem DriveClub.

Anyway, PS4 dostanie grę Heart Forth, Alicia, przepiękną metroidvanię z kickstartera. Właśnie uzyskano stretch goal dla PS4, a ponoć będzie też dla Wii U i Vita :)

6ce34999c77565a899e3174f720a53b6_large.g

9d0d5df8e7cca001183d844bfb0c137e_large.g

f442e115fd8b9d6b05d8f70ca0184624_large.g

4b767048d3fe91bf60cd904fd8a11d11_large.g

Edytowane przez Figaro

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 593,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

XD

Co Ty w ogóle pie*dolisz?

Zapytałem ilu może grać online, bo BF na Ps360 był okrojony do wersji PC- mniej graczy i mniejsze mapy, więc pytam. BF4 mam na PC i nie kupie tego na konsole, więc nie wiem po co sapiesz?

Najpierw stwierdziłeś, że to najgorsza część, po czym zapytałeś jakie różnice są względem PC - no więc odpowiadam - zdecydowanie mniej błędów, 900p na PS4, 720 Na Xbonie i srednio 10 fpsow mniej.

Ilu może grać w TF? Odpowiesz bez sprawdzania w necie?

12 - interesowałem się ta gra, bo to mialbyc jeden z tytulow, ktory zacheci mnie mimo wszystko do kupna One. Dobrze, ze poczekalem do wersji na 360tke, bo teraz stwierdzam, ze nie warto przeplacac.

Gdzie napisałem, że fullhd=skalowanie? Napisałem, że Duchy mają 1080, SKALOWANE Z 720.

No i fakt jest taki, że skalowanie wygląda gorzej niż ta sama gra w roździelczości 1080p. (no chyba, ze "ktos gra na 22 calowym monitorze" jak niektorzy tutaj)

Kupiłeś Xboxa "bo taki miałeś kaprys", ale pojecia o systemie konkurencyjnym masz zerowe. Rozumiem - nie interesujesz sie, mnie osobiscie bardziej by w(pipi)ial fakt, ze MS z taka liczba serwerow nadal nie ogarnal strony www, na ktorej nie mozna podejrzec, w co znajomi graja, osiagniec - podobnie zreszta jak ktos ma ich starsze konsole i probuje zobaczyc w co gra kumpel niz pol sec. synchronizacja. Sony w tej kwesti spisalo sie rewelacyjnie, zwlaszcza, ze maja do ogarniecia jeszcze handhelda, na ktorym dziala cross buy, cross game, remote play, czat i inne funkcje.

Easye coś nie odpisuje- sprawdza ile można nagrać gameplayu :morning1:

W (pipi)e mam to ile mozna nagrac gameplay'u na Xbonie, do poki gry chodza gorzej niz na PS4, podobnie jak na poprzedniej generacji inwestowalem w multiplatformy an 360tce, a nie na PS3.

Mazzeo - to naprawde straszna wiadomosc z ND! Z firmy ktora zatrudnia pewnie z 300 osob, plus ma cala mase ludzi na dodatkowych zleceniach odchodzi juz 2 osoba ! Czuje ze ta gra przez to moze nie powstac.

:teehee:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Nie jakaś osoba tylko aktor który podkładał głos w trailerze dla ważnej postaci, jak go zwolnili to znaczy że tej postaci w grze już nie ma, a to z kolei oznacza że w UC4 nastąpiły spore zmiany.

Tak czy inaczej gra nie wyjdzie w tym roku. Jesień dla xbona.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Bo wychodzi remake starej gry oraz Sunset Overdrive od firmy, której nie znosisz.

Opublikowano

Lol, to ktoś tutaj wierzył, że Uncharted wyjdzie w tym roku?

Opublikowano

Jesien dla Xbona, o ile nie przeczytam, ze Destiny wychodzi w 729, screen tearingiem i kulejacym frame ratem.

No i wiekszej bzdury Mazzeo juz nie mogles napisac. Tak, poniewaz zwolnili goscia podkladajacego glos, to zmienil sie caly scenariusz i wylecialy z niego glowne postacie. LOL.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i wiekszej bzdury Mazzeo juz nie mogles napisac. Tak, poniewaz zwolnili goscia podkladajacego glos,mto zmienil sie caly scenariusz fry i wylecialy z niego dane postacie.

Uncharted 4 nowym Last Guardianem confirmed

Opublikowano

Niektórzy czciciele Sony pisali o Uncharted w tym roku no bo "miną 3 lata od trójki" no i "ND ma 2 zespoły!!111"

Jesien dla Xbona, o ile nie przeczytam, ze Destiny wychodzi w 729, screen tearingiem i kulejacym frame ratem.

Destiny na tą chwilę to śmiech na sali jest.

Opublikowano

Destiny, to przede wszystkim projekt cross-genowy.

Nie znaczy, że od razu gorszy. Zależy też od różnic pomiędzy generacjami. Bo jak będą takie, jak w Battlefield 4, to będą to dwie różne gry.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

No i mimo wszystko Bungie zawsze robilo swietne gry, z porzadnym multi.

Trailery sa srednie, ale jezeli gra w singlu bedzie choc troche podobna do Borderlands, a w multi do Halo to biore bez zastanowienia.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Destiny, to przede wszystkim projekt cross-genowy.

Nie znaczy, że od razu gorszy. Zależy też od różnic pomiędzy generacjami. Bo jak będą takie, jak w Battlefield 4, to będą to dwie różne gry.

Tylko, że Destiny powstaje od lat a EA swoje tasiemce wydaje co roku( na przemian z MoH, w tym roku zastąpione pewnie przez TitanFall). Bardzo możliwe, że podstawy Bungie zrobiło jeszcze na starych konsolach. Na chwilę obecną, nie jest podane, czym się i czy w ogóle( oprócz grafiki i framerate, oczywiście) będą różnić.

Opublikowano

Na mnie gra zrobiła spore wrażenie. Oby nie przesunęli na rok 2015.

Opublikowano

Boże jaka despera w zagrodzie dla botków, przerzut z neo plusa przyleciał z odsieczą. Ciekawe ile czasu tym razem minie zanim ucieknie na forum filipinki.

Opublikowano

Czy tylko dla mnie wygląda to jak podróbka Borderlands? Strasznie zanudziła mnie ta prezentacja podczas e3. Z drugiej jednak strony to samo miałem z TF, a gra mi jednak podeszła.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Na mnie gra zrobiła spore wrażenie. Oby nie przesunęli na rok 2015.

Borderlands w kosmosie

Bede gral ;3

Opublikowano

Czy tylko dla mnie wygląda to jak podróbka Borderlands?

Mam to samo.

Opublikowano

Kolejne blasterki do tego klon borderlands.

Opublikowano

Borderlands w kosmosie

Bede gral ;3

No tak, bo Borderlands się dzieje na Ziemi :teehee:

Opublikowano

Tylko Destiny,najbardziej oczekiwana gra tego roku ktora zmieni wszystko. Klasy, rasy, planety, taki WoW w kosmosie, jak mozna sie tym nie jarac? Mix RPG, Mass Effect. World of Warcraft i Borderlands czy moze byc cos lepsze? Oczywiscie ze nie!

DESTINY  :wub:  :wub:

Opublikowano

WoW? Czyli zamiast krasnali z blasterkami, będą teraz krasnoudy? ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.