Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Niewiele ponad 150, ale placisz takze za ogromna biblioteke hitow - jak "HITMAN Absolution chlopcze" ^^

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

No i zabijasz rynek.

Opublikowano

Luck, pytasz mnie o piątą najgorszą grę w historii*? E, nie :)

Rave - ta przyjemność to dodatek do mega zawartości otrzymywanej za te prawie 200 PLN rocznie :)

PS. Plus nie zabija rynku, ale o tym było tysiąć jeden razy, i nie ma sensu pisać tysiąć raz drugi czemu, bo i tak trollorynka jakaś napisze znowu ten mit ;)

*

wedle listy sporządzanej przez Las Ultimas

Opublikowano

Lol, znowu będzie przekonywanie ekolegów o profitach jakie daje ps plus ;/

Opublikowano

Ano. Czy ktoś też ma wrażenie, że Plus zabija rynek? Bo mam takie wrażenie.

Opublikowano

No i zabijasz rynek.

Tu sie zgodze, Sony rospieszcza graczy, dajac wiele nowych gier w ramach abonamentu.

Istny raj dla osob posiadajacych chocby jedna ich konsole, poza PS4. Jak jeszcze do tego doliczymy promocje, w ktorych swietne gry mozna kupic w granicach 8-20 zl, to nie dziwie sie, ze ta usluga jest obecnie bezkonkurencyjna. Takie zabijanie rynku mi pasuje, moze w kiedys gry premierowe beda kosztowaly jak na PC w granicach 100 zl.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Trochę ponad 150? No nie wiem, rozmawiam z Mendrkiem, a on nie uznaje kodów od szemranych sprzedawców z allegro czy innych stronek, gdzie wszystko jest kradzione. On uznaje kody tylko i wyłącznie z oficjalnego sklepu.

hqHbuag.jpg

Opublikowano

No prosze Cie, Mendrek to jest Mendrek, tak jak za Live placilem 120-130 zl za 13 miesiecy, tak teraz mozna kupic czesto kody PS+ za 159 zl.

Opublikowano

Strzelanie w Halo to najmiodniejsze strzelanie jeśli chodzi o fps-y na konsole.

Jak ktoś grał dłużej w multi i ogarnął co nieco to wie o czym mówię.

Opublikowano

Rave - ta przyjemność to dodatek do mega zawartości otrzymywanej za te prawie 200 PLN rocznie :)

Zgłosiłem za przekręcanie nicka, mam nadzieję, że moderacja cie ukarze.

Opublikowano

@easye

Tylko jak tak ludzie beda czekac az gry beda w plusie to jak tworca zarobi? Przez ps+ wielu ludzi normalnie odstapi od kupna gry no bo bedzie w plusie jak TR. I potem nie ma sequeli swietnych gier bo cebuloza nie kupuje gier. Dlatego dla graczy ps+ jest ok, dla tworcow niezbyt.

Opublikowano

Na miejscu Bungie zrobiłbym tą grę złośliwie w 720p na XO, nikt by się nie zorientował w słodkiej zemście (a gra się i tak sprzeda, i tak), ale pewnie to i tak kwestia techniczna, a nie personalna.

Ps. Adi chciał poruszyć w CW tematy pc-towe, ale chyba zapomniał (i ja też trochę), że pc ze swoimi źle zoptymalizowanymi i klepanymi na jana portami z konsol pokroju Dark Souls 2 czy Lego Hobbith nikogo, a przynajmniej nikogo kto jest zorientowany i wie, że konsole to lepszy jedyny wybór.

Zrozum, że Bungie to studio, które zarobiło dla M$ miliardy i prawdopodobnie gdyby nie pojawienie się pierwszego X'a nigdy byśmy o tym studiu nie usłyszeli. Kwestia przejścia pod skrzydła Acti nie ma nic wspólnego z jakimiś mitycznymi konfliktami z Redmond. Ludzie nie rozumieją co się stało a pjerdolą, że ktoś kogoś wydymał na kasę. Chcieli po tych wielu latach być trochę bardziej niezależni i tyle. Tak samo jak Insomniac.

No i nie znasz się i głupoty gadasz i jeszcze cie plusują. Nie wiem czy wiesz ale wstępnie halo powstawąo na PS2, tak PS2 od Sony, od kitajców. Więc pewnie i tak byśmy o Bungie usłyszeli bo jak nie na pierwszego Xboxa to pewnie ostatecznie i tak by wyszło na PS2.

Opublikowano

Jakby nie było ok to nie było by ps+, sony chyba im nie wyrywa na siłe tych gier, zresztą lądują zazwyczaj po roku więc kto chciał już kupił a ile jest takich cebul że już w dniu zapowiedzi gry wie że poczeka na wersje z plusa? :P

Opublikowano

Fakt jest taki, że na jednego usera PS3 przypada mniej zakupionych gier niż na jednego usera X360.

Opublikowano

@easye

Tylko jak tak ludzie beda czekac az gry beda w plusie to jak tworca zarobi? Przez ps+ wielu ludzi normalnie odstapi od kupna gry no bo bedzie w plusie jak TR. I potem nie ma sequeli swietnych gier bo cebuloza nie kupuje gier. Dlatego dla graczy ps+ jest ok, dla tworcow niezbyt.

Przecież na PC masz to samo większość nie kupuje bo czeka aż będzie na wyprzedaży steam'owej. Twórca też (pipi) na tym zarabia.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To jest wlasnie całe oblicze podziału graczy na kasty. Jest długi weekend, Baroni Gamingu na(pipi)iają sobie w mocarne multiplatformy, ktore rozwijają skrzydła na nadkonsoli, w kozackie exy których twitche biją rekordy popularności na xbockich portalach, grillują argentyńską wołowinę po 300zl za kg popijając sobie Honey Whiskey na Limonce i lodzie dla orzeźwienia, tymczasem w CW jest atak xbotów. Pewnie zrobili juz zadanie domowe do szkoły troszkę odpisując od blacharni bo sami nie dali sobie rady z matematyką, mama powiedziała ze do podwieczorku jak tylko posprzątają swój pokój maja wolne i juz luck wrzuca ze śliną na ustach w Google images "PS4 fail" i wierzy, ze wygra Internet.

Najciekawsze jest to jak bardzo jutro swiat sie zmieni - bedzie poniedziałek, xboty juz o 8.00 rano w ławeczkach szkolnych bedą pilnie pokazywać zadania zrobione w weekend, względnie Ci starsi bedą na(pipi)iać pakowanie kremów Nivea na taśmie. Tymczasem szlachta gamingu opalona po weekendzie, wypoczęta, uśmiechnięta, zrelaksowana zasiądzie sobie spokojnie koło 8 rano do kompa i przy aromatycznym zapachu kawy zrobionej przez jedną z sekretarek potoczy bekę z bękartów elektronicznej rozrywki.

Beka z Was xbotowi wasale, od jutra znów wracacie do swojej roli jako mięso armatnie CW, a my spokojnie rozpoczęliśmy juz finał countdown do E3. Buda chłopcze.

Wiemy co dobre

Mesjasze nadchodzą

#4theplayers

Opublikowano

Widze nagminny brak argumentow u sonyslave, tylko w kolko powtarzanie o szlachcie, baronach, kominkach i 20 letnich winach. 

Jak tam, Sony zarejestrowalo jeszcze jakas nowa marke zeby bylo czym sie jarac? Czy kolejne 100 fragow w BF4 w planach?

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Jak tam, Sony zarejestrowalo jeszcze jakas nowa marke zeby bylo czym sie jarac? Czy kolejne 100 fragow w BF4 w planach?

chłopcze prawda jest taka, że każdy szanujący się Książę Nadkonsoli bez wahania wymieniłby wszystkie Wasze beczkowe exy z Tajtanem na czele w oprawie F2P z 2008 na jedno DLC BF4, o samej grze nie mówiąc. Także japa i od tej pory zero komentarzy z Waszej strony o tym, że BF4 for noobs, bo sami po 30 godzinach ledwo ogarniacie ocb, score per minute na poziomie 300 to ja miałem jak grałem z jedną ręką w gipsie. No ale wiadomo dostajecie po trąbie to "ahahahaha sami noobs w to grają dlatego mi nie idzie". Idźcie już na skuterek wodny, bo zaraz mama na drugie danie zawoła.

Opublikowano

Widze juz dawno straciles kontakt z rzeczywistoscia ale najwazniejsze ze koledzy z lawki klepia cie po pupie plusikami, doceniam twoje starania. Naprawde.

Opublikowano

Elita gra w BF4 od premiery Ps4

Najs.

BTW, baroni gejmingu w tym kraju prezentują się tak:

IMAG0250_BURST001.jpg

K**wa lol Jakie janusze. 

Mało, że Janusze, to taka banda idiotów, że się tratowali wzajemnie- #4theplayers  LOL 

Ciekawe czy Kogo przykleił na superglue ten elemencik

1456086_10151994587772508_1616595676_n.j

Beczułka z tandety, babcia pewnie po drugiej str- skoro rzygała przy X360, to tutaj się chyba przewróciła. Pozdrów babcie. 

I ciskają w kupę BF4. A na koniec kółeczko wzajemnej adoracji i wzajemnie się klepią po pupciach plusuja.

Waldek, to taki tutejszy przywódca drużyny klapek. Jeden ćwierćinteligent nie zadziałał nic większego, przydupasy czekają na swojego przywódce który ładnie sklei kilka zdań i plus lecą. 

Ładnie. 

Podobno największe szczekaczki z tego tematu podczas grania online milczą. Takie kozaki….

I proszę Cie skończ sapać do BF4, bo ta gra jest nędzna. 

I grałem na jedynej słusznej platformie do FPS- PC. 

Opublikowano

wlademar dobry towar ostatnio sobie wstrzykuje. <ok>

Opublikowano

Ano. Czy ktoś też ma wrażenie, że Plus zabija rynek? Bo mam takie wrażenie.

Zabija, bo graczy regulanych jest mały procent, znam pare niedzielniaków którzy zapłacili 200zł i sobie sciągają gry z Plusa i w wolnej chwili pykają, nie kupili żadnej gry od roku minimum.
Opublikowano

@kanabis

Waldemar, jako Baron Gamingu z pewnością delektuje się najlepszą i czystą niczym myśli dziewicy portorykańską heroiną, kiedy to w tym samym czasie xbociarnia między matematyką, a religią wciąga zalatującą trutką dla szczurów i majerankiem tabakę Red Bull w pośpiechu, żeby ich' facetka' nie nakryła w gimbazjalnym kiblu, bo inaczej telefon do starych i konsola zabrana na miesiąc do garażu.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

No i zabijasz rynek.

Hehe, o zabijaniu rynku belkocze przedstawiciel pecetowej cebuli, gdzie 90% ssie torenty, a reszta kupuje gry dopiero jak je charytatywnie rzuca w humble bundlu po 5 sztuk za dolca, przycinając przy tym na kase chore na raka dzieci. Chcesz zobaczyc zabity rynek to zobacz na jaką platformę nie wychodzą exy AAA, bo wydawcy wiedza ze poza biedronkowo-steamową promocją nic się tam nie sprzeda.Tak martwy rynek, że żeby dostać ładnego exa, musicie się zrzucać na jego produkcję #starcitizen, a jak już się zrzucicie, to wydawcy i tak zazwyczaj zapowiedzą port na konsole #projectcars. Rynek konsolowy taki martwy lol

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.