Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Proponuję żeby Mendrek ich zatrudnił i stworzyli razem "Ultimate PS+ Experience" z pasami na pół ekranu w pierwszym DLC ;)

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

To czemu wymagasz od innych rzetelności, skoro sam tak nie postepujesz? Poza tym póki co nie trolowales w tym temacie. więc tak to ludzie odebrali

Opublikowano

To czemu wymagasz od innych rzetelności, skoro sam tak nie postepujesz? Poza tym póki co nie trolowales w tym temacie. więc tak to ludzie odebrali

Nie bardzo wiem czy to do mnie czy nie, ale też nigdy nie twierdziłem, że wymagam od ludzi rzetelności. Niech każdy sobie tutaj pisze co chce. Mnie zastanawia tylko jak to możliwe, że nagle przy tej generacji wszyscy zaczynają na siebie wjeżdżać jak nigdy. Ludziom zaczyna wszystko przeszkadzać, wszędzie szukają wojenek, wszystko jest złe, każdy musi być zaszufladkowany jako klapek/bot/#masterrace bo się nie da. Ludzi obiektywnych (albo chociaż z odpowiednim dystansem) jest jak na lekarstwo. Nie mówię, że sam prezentuje takie podejście, ale też nie raz i nie dwa zdarzyło mi się pochwalić czy to grę na Xboxa czy projekt na PC, chociaż w domu mam same konsole Sony (co planuję zmienić).

Wchodzę tutaj od 8 lat, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. CW z początków poprzedniej generacji było znacznie lepsze.

Opublikowano

Nie bardzo wiem czy to do mnie czy nie, ale też nigdy nie twierdziłem, że wymagam od ludzi rzetelności. Niech każdy sobie tutaj pisze co chce. Mnie zastanawia tylko jak to możliwe, że nagle przy tej generacji wszyscy zaczynają na siebie wjeżdżać jak nigdy. Ludziom zaczyna wszystko przeszkadzać, wszędzie szukają wojenek, wszystko jest złe, każdy musi być zaszufladkowany jako klapek/bot/#masterrace bo się nie da. Ludzi obiektywnych (albo chociaż z odpowiednim dystansem) jest jak na lekarstwo. Nie mówię, że sam prezentuje takie podejście, ale też nie raz i nie dwa zdarzyło mi się pochwalić czy to grę na Xboxa czy projekt na PC, chociaż w domu mam same konsole Sony (co planuję zmienić).

Wchodzę tutaj od 8 lat, ale czegoś takiego jeszcze nie widziałem. CW z początków poprzedniej generacji było znacznie lepsze.

Spokojnie, oddychaj (wdech wydech w sensie) to tylko internet.

Opublikowano

Ludzie zawsze się szufladkuja, więc to nic nowego

Co do tego charakteru CW to może chodzi o ten napływ świeżaków, którzy działają jak płachta na byka?

Jest też tendencja: oni tak dowalaja, to i ja im pocisne. W koło macieju

Opublikowano

Ale Maciek ma rację, ostatnio CW to (pipi) straszne.

Opublikowano

Ale Maciek ma rację, ostatnio CW to (pipi) straszne.

Mam na to prostą receptę nie wchodź tutaj albo nie czytaj postów jakiś randomów bo zgadzam się jest trochę żal. 

Opublikowano

_1393363209.jpg

720 vs 900 i teksturki

Edytowane przez kermit

Opublikowano

No właśnie, a piszesz od niedawna, tak samo jak nową generację mamy od niedawna. Dostrzegam pewną korelację.

Udzielam się ostatnio częściej, to prawda. Ale nie ma to wielkiego związku z premierą nowej generacji konsol. Pisałem też i kilka lat temu.

Opublikowano

Szkoda strasznie tej nowej gry od SSM. 

Biorąc pod uwagę że niedawno się przenieśli do większej siedziby, ewidetnie coś po prostu musiało ,, nie pyknąć "

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Zwolnili ledwo 50 osób z ponad 220 zatrudnionych, a projekty Barloga i Asmussena raczej są bezpiecznie, więc nie ma nad czym płakać.

Opublikowano

znajac zycie poleciala jakas po(pipi)ka na psn lub gierka na vite, choc sony w swoim cv ma chociazby skasowanie the getaway na ps3 czy swietnie zapowiadajacego sie 8days

Opublikowano

czy swietnie zapowiadajacego sie 8days

Ehhhh

Opublikowano

Te nowe IP robi się ponad 3 lata i mam uwierzyć, że je, ot tak. wyje.bali? Nie zmienia to faktu, że i tak nie ufam łysemu i średnio wierzę w super pozycję.

Opublikowano

No ja myślę, że to właśnie projekt Stiga poleciał do kosza. Na przykład Adam Puhl, Design Director nowego IP od marca 2010 (wtedy wyszedł GoW 3, przy Ascension nie pracował) wyleciał.

Na Twitterze znalazłem też Lead Level Designera, który pracował nad nowym IP zaraz po GoW 3. Jeśli on też zmieni swoje bio, lub napisze że wyleciał, to raczej będzie pewne że chodzi o grę Stiga.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Może lepie niech sam Stig napisze czy to jego gra poleciala do kosza czy nie. Chyba twittera miał. Ale napewno nie wierze że poleciał do kosza jakis duzy projekt. Przeciez SSM klepalo tez mniejsze gry. I co by nie mowic ich team nadal jest duzy.

Opublikowano

Tu nie chodzi o kłótnie.. właśnie kłótnie są ok. W końcu to Console Wars. Problem jest w chu*owym trollingu, którego od dłuższego czasu jest tu więcej niż czegokolwiek innego. To nie jest Console Trolling albo Troll Wars <_<

e: Żeby nie było.. czasem dobry troll nie jest zły.. ale czasem, a nie 9 na 10 postów.

Edytowane przez Emet

Opublikowano

Kilka zlych wiesci I juz psycha niektorym siada, ale spokojnie 1/4 zalogi to nie tak duzo a chmura od MS to sciema bo oni zawsze klamia :(

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Najbardziej psycha to siada temu wyżej, bo nic tylko juraski, iraski, gejonli i maZZanie od rana do wieczora. No ile można o jednym?

Opublikowano

No wlasnie ile mozna, trzeba cos ograc <odpala Xboxa>

Opublikowano

Chociaż nawiązujcie do gierek w tych postach bo to nie temat o "irasach".

an2qGTp.jpg

Postęp graficzny na PC, pewnie uwstecznione konsole hamują. Oh, wait.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.