Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Szkoda mi troche tej obnizki, teraz plebs z playstation teskniac za dobrymi grami zacznie zalewac swiat xboxa...

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Wiadomo, lepiej aby Microsoft się wyłożył na xbox one.

Wszystko zmierza w dobrym kierunku, Microsoft atakuje, to teraz Sony również nie będzie mogło spać spokojnie. JEst dobrze, jest dla graczy bardzo dobrze. Tylko czekać, aż sony będzie dawać nam dwie gry w ramach PS+ na PS4 :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Microsoft zaczyna robić tak jak SEGA w czasach MEGACD - tylko czekać aż zapowiedzą rozszerzenie mocy konsoli jako jakąś przystawkę.

Opublikowano

Za kilka miesięcy XboxaOne będziecie mogli kupić bez pada, bez kabla zasilającego, i w foliowej torebce. Wszystko żeby tylko obniżyć cenę i sprzedać swoje past generation. 

Może boją się zakopać je na pustyni. 

Opublikowano

Ja się nawet cieszę z tego ruchu, przynajmniej trochę się szanse wyrównają :P

Tylko ciekawe czemu zrobili ten ruch dzień przed wynikami npd :>

oczywiście sprzedaż teraz skoczy skoro gracze wstrzymają się do 9.06  kiedy nowe zestawy wejdą do sprzedaży.

Świetny ruch ze strony MS tylko powinno być 350$ za golasa i 450$ z kinectem, ps4 było przez pół roku tańsze o 100$.

- zniesienie wymogu Golda do aplikacji

- XO bez kinekcta

- SO

- 5 gier w Goldzie od czerwca

KRÓL  SPENCER  rozjebał $ony i sonybociarnie na atomy jeszcze przed E3  :)

Szkoda mi troche tej obnizki, teraz plebs z playstation teskniac za dobrymi grami zacznie zalewac swiat xboxa...

raczej nie jak już sonybociarnia wyprosiła rodziców o ps4 rezygnując przez 5 lat z kieszonkowego to przez kolejne lata nie dostaną nowej konsoli. 

Opublikowano

Microsoft zaczyna robić tak jak SEGA w czasach MEGACD - tylko czekać aż zapowiedzą rozszerzenie mocy konsoli jako jakąś przystawkę.

Nie tyle przez przystawkę, co ograniczenie możliwości OS-u. Zupełnie się nie zdziwię, jeśli wywalą multitasking czy nagrywanie gameplayu na rzecz lepszej grafiki.

Opublikowano

Tak sobie ogladam najnowszy trailer W_D i juz widze ze betonowych 60 nie bedzie na PS4.

Akcja tutaj: http://youtu.be/ulFeUCAI5xM?t=5m28s

Mozna zauwazyc ze w nastepnej scenie (ta gdzie noca przeskakuje murek) jest O WIELE plynniej, a tam klatkuje jak skuhwysyn, czyli pewnie bedzie otwarty frame-rate a 60 bedzie w menu glownym.

Edytowane przez Bansai

Opublikowano

Nic dziwnego że microshit wywalił kinecta skoro w magazynach ma ponad 3 miliony niesprzedanych xboxów one. Głupio byłoby ogłosić wstrzymanie produkcji na jakiś czas.

Opublikowano

Na chwile obecna PS+ na PS4 ssie ostro, wiec MS ma szanse przebic oferte i na E3 zapowiedziec przykladowo FM5 dla GwG. Tak czy inaczej czekam na polska premiere. Wrzesien ? Dobrze pamietam ?

Opublikowano

Teraz kolej na Nintendo. Jeszcze tylko oni ogarną temat ( pricedrop,software, usługi, jakieś cross buy ) i walka toczyć się będzie tylko na gry.

Opublikowano

oczywiście sprzedaż teraz skoczy skoro gracze wstrzymają się do 9.06  kiedy nowe zestawy wejdą do sprzedaży.

Świetny ruch ze strony MS tylko powinno być 350$ za golasa i 450$ z kinectem, ps4 było przez pół roku tańsze o 100$.

- zniesienie wymogu Golda do aplikacji

- XO bez kinekcta

- SO

- 5 gier w Goldzie od czerwca

KRÓL  SPENCER  rozjebał $ony i sonybociarnie na atomy jeszcze przed E3   :)

Daddy się obudził.

1. U Sony PS+ nigdy nie było potrzebne do używania aplikacji typu przeglądarka.

2. Dobra decyzja, kompletnie nie wiem czemu się uwzięli tak na trzymanie tej kamerki w zestawach.

3. Pewnie nigdy nie zagrasz

4. Ale będa działać tylko z aktywnym abonamentem, a tak bociki się z tego wyśmiewały...

Na chwile obecna PS+ na PS4 ssie ostro, wiec MS ma szanse przebic oferte i na E3 zapowiedziec przykladowo FM5 dla GwG. Tak czy inaczej czekam na polska premiere. Wrzesien ? Dobrze pamietam ?

Obstawiam, że Sony niedługo odpowie na GWG dla xbox one.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Będą gry za free na X1?

Gry za darmo? Takie rzeczy tylko na PC (gry F2P aka P2W przemilczam).

Już sobie znalazłem

Games with Gold - Xbox One

Aha, czyli miałeś na myśli gry za "darmo", czyli za ~200zł/rok.

Opublikowano

Ciekawe czy cena 399$ zrobi różnice skoro w usa było pełno ofert xbox onez kincetem i z titanfall lub forza 5 za 450$, podobnie było  w UK. Mimo takich obniżek Xbox one przegrał w marcu z ps4.

Opublikowano

Ja już odkurzam swój hd ready 32' na ten dzień.

Opublikowano

Ja już odkurzam swój hd ready 32' na ten dzień.

Ale po co?

Do odbioru tego marnego pastgena w zupełności starcza stary rosyjski teleodbiornik firmy Sputnik

stock-photo-isolated-shot-of-old-russian

Opublikowano

Uspokajam: kijem przez osraną szmatę tego nie tknę, choćby gratis do pizzy dodawali. Trzeba się szanować.

Opublikowano

Kolejny dzien, kolejna jedna wielka beka z xbone. Micro zrezygnowało już chyba ze wszystkich "rewolucyjnych" zmian, jeszcze tylko funkcje dekodera wy(pipi)ac i mamy przygłupiego klona ps4.

Opublikowano

Teraz kolej na Nintendo. Jeszcze tylko oni ogarną temat ( pricedrop,software, usługi, jakieś cross buy ) i walka toczyć się będzie tylko na gry.

Dla Nintendo jest już za późno - MS niezbędne kroki podejmuje w ciągu 6 miesięcy od premiery, a WiiU jest na rynku już 2 lata chyba. Po ptokach.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

KRÓL  SPENCER  rozjebał $ony i sonybociarnie na atomy jeszcze przed E3   :)

Nie wiem czy osiągnięcie tego, co Sony oferuje już od samego startu nadkonsoli można nazwać rozyebaniem, no ale ok. Xboty po roku pływania w morzu gów.na cieszą się z wyjścia na powierzchnie i mogą wreszcie zacząć panoszyć się po ulicy, niemniej do rezydencji baronów gamingu, gdzie na salonach zaznaje się rozrywki najwyższej klasy, nadal daleka droga.

Opublikowano

beka z xbona tak wielka, plusów w zanadrzu tak mało :(

czekam jeszcze tylko na post waldka podsumowujący kolejną żenadę odstawioną przez Spermcera i myśle że możemy zamykac temat do E3

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.