Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

To samo czytałem odnośnie Horizon 1.

QB nadal jest 2014.

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 679,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Panowie, panowie nie ma o co sie kłócić najważniejszym wydarzeniem dla nas graczy i tak powinien być ten moment na e3, gdy na obojętnie jakiej konferencji zapadnie cisza, zgasną wszystkie światła i zapadnie totalny mrok, wszystkim podejdą serca do gardzieli, a z głośników wydobędzie się znany nam głos ze znanym cytatem :

"War, War never changes"

A wtedy już obojętnie czy grasz na ps4, xone czy pc wszyscy równo i tak będziemy mieli kisiel w gaciach, PEACE!

Opublikowano

Jedynym słusznym wyborem jest nadrabianie zaległości na wszelakich past genach. Po cholere pchać się w next geny, kiedy na bank każdy z was ma masę ciekawych gierek do nadrobienia zarówno na ps360 jak i wcześniejszych konsolach? Zamiast grać w guwno tylko dlatego że się ładnie świeci na ps4 i xbonie, to odkurzcie szaraka czy czarnule i pyknijcie w jakąs mega szpilę, której nie mieliście okazji ograć, a grzechem jest jej nie znać. Polecam.

Opublikowano

Panowie, panowie nie ma o co sie kłócić najważniejszym wydarzeniem dla nas graczy i tak powinien być ten moment na e3, gdy na obojętnie jakiej konferencji zapadnie cisza, zgasną wszystkie światła i zapadnie totalny mrok, wszystkim podejdą serca do gardzieli, a z głośników wydobędzie się znany nam głos ze znanym cytatem :

"War, War never changes"

A wtedy już obojętnie czy grasz na ps4, xone czy pc wszyscy równo i tak będziemy mieli kisiel w gaciach, PEACE!

No w sumie to jest dobry moment, żeby bethesda zapowiedziała kolejną dużą grę.

Opublikowano

Jedynym słusznym wyborem jest nadrabianie zaległości na wszelakich past genach. Po cholere pchać się w next geny, kiedy na bank każdy z was ma masę ciekawych gierek do nadrobienia zarówno na ps360 jak i wcześniejszych konsolach? Zamiast grać w guwno tylko dlatego że się ładnie świeci na ps4 i xbonie, to odkurzcie szaraka czy czarnule i pyknijcie w jakąs mega szpilę, której nie mieliście okazji ograć, a grzechem jest jej nie znać. Polecam.

ano. pamiętam jak klapki się jarały, że w 2013 roku będzie tyle exów na ps3, a na x360 nic, to co mazzeo na to? "e tam, beka z klapków, będą ogrywać uncharted z zombiakami, a ja baron xboxa będę nawalał w hity na next genach!"

Opublikowano

"War, War never changes"

No w sumie to jest dobry moment, żeby bethesda zapowiedziała kolejną dużą grę.

Przecież nowy fallout wychodzi w tym roku i to od Briana Fargo. Nazywa się Wasteland 2.

Opublikowano

@Figaro: Ale w tej chwili  to właśnie Xbox One ma ciekawsze exy...

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Mowisz o tym gardenie co bedzie w czerwcu na Vite w Plusie czy o skuterach wodnych bo racja, tyle ich ze sie pogubilem.

Opublikowano

Ale i tak oferta jest biedna. IMO najbardziej wartościowym exem jest Dead Rising 3. Titanfall to FPS dostępny także na PC i na X360, Ryse jest średnie, seria Zoo Tycoon jest lepsza na PC, a Plants vs Zombie to chwilowy zabijacz czasu, który też wychodzi na PC. Forza 5 natomiast może doprowadzić do odruchów wymiotnych, jeśli spędziło się 500h grając w Forzę 2, 3 i 4 na X360 (bo gry na to pozwalały). Dla takiej osoby najlepsze by były nowe wyścigi np. Project CARS (ale na X1 będzie gorsza wersja).

Opublikowano

Gdyby nie Halo to w FPSach na PlayStation dalej celowalibyście przyciskami geometrycznymi.

Czym ? Chyba o PSP mówisz. Ja tam w czasach PSXa grałem na padzie bez gałek, w obydwóch MOHach czy Alien : Resurrection celowało się trzymając R1 albo R2 i jeżdżąc krzyżakiem po ekranie. Było spoko.

Opublikowano

Oj coś czuję, że ten Horizon 2 przeniosą na początek 2015. W czerwcu zapowiedzą grę i wydadzą we wrześniu (wg. tego insajdera). No z pewnością ;p Wg  niego QB też miał być 2014.

W 2015 wyjdzie Forza Motorsport 6. MS nie wyda dwóch racerów w tym samym roku dlatego Horizon 2 wyjdzie pod koniec 2014.

A Horizon 1 jak było zapowiedziane? Na E3 i we wrześniu było. Tak samo jak każda kolejna Forza Motorsport - 4 miechy przed premierą. To nie Sony i Polyphony.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nowe konsole to zabawki dla Januszy. Tak jeszcze do 2016.

Nie obrażaj dobrze zarabiających gadżeciarzy. Dla Januszy jest PS3 z Fifą Brazil za kilkaset złotych. I pomyliłeś się o cały rok. Już w 2015 będzie wystarczająco dużo gierek motywujących do zakupu PS4/Xone.

Opublikowano

W 2015 wyjdzie Forza Motorsport 6. MS nie wyda dwóch racerów w tym samym roku dlatego Horizon 2 wyjdzie pod koniec 2014.

A Horizon 1 jak było zapowiedziane? Na E3 i we wrześniu było. Tak samo jak każda kolejna Forza Motorsport - 4 miechy przed premierą. To nie Sony i Polyphony.

Forza horizon 2 Coming 2014 (Shinobi Leaked Rumor)

Dziś też poznamy japońskiego exa na xbona..

PoshGlossyAuk.gif

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo bedzie exem na xo ? Wydadzą grę, sprzedarz w Japonii się nie zwiekszy, gra się nie sprzeda i za pol roku wyląduje na PC i ps4.

Opublikowano

Skonczy jak Blue dragon i Lost odyssey, tortex nawet nie spojrzy.

Opublikowano

A to prawda, ze The Order:1886 nie wyjdzie na PS4 w tym roku? Co beka z Sony to ja nie mam pytan:D

Opublikowano

Nowe konsole to zabawki dla Januszy. Tak jeszcze do 2016.

Nie obrażaj dobrze zarabiających gadżeciarzy. Dla Januszy jest PS3 z Fifą Brazil za kilkaset złotych. I pomyliłeś się o cały rok. Już w 2015 będzie wystarczająco dużo gierek motywujących do zakupu PS4/Xone.

To fakt. Dla mnie na przyszły rok jest Dying Light, The Order, pewnie kolejne Uncharted i przede wszystkim nowa Zelda (mam duże nadzieje).

Opublikowano

Z tego co kojarze tylko FM3 bylo zapwiedziane na E3.

Horizon  marcu a FM4 w grudniu na VGA ;)

Mimo wszystko ja jednak mysle ze Horizon 2 wyjdzie w tym roku.

Opublikowano

Ciekawe jak dlugo bedzie exem na xo ? Wydadzą grę, sprzedarz w Japonii się nie zwiekszy, gra się nie sprzeda i za pol roku wyląduje na PC i ps4.

Na PC możliwe na PS4 wątpię jeśli jest robiony za kasę MS. W ogóle dla mnie MS powinien odejść od tej swojej polityki wydawania swoich ex'ów także na PC , ale to tylko moje zdanie.

Opublikowano

To coś jeszcze żyje? :shok:

Opublikowano

games for windows nie istnieje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.