Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

proszę dajcie mi zdjęcia czezkiego i iziego... nowa okładka CW musi być

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja nie jade - obiecywal ze bedziemy razem w pokoju, slowa jak zwykle nie dotrzymal, a teraz jeszcze obraza.

Edytowane przez easye

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Ja nie jade - obiecywal mi ze bedziemy razem w pokoju, slowa jak zwykle nie dotrzymal, a teraz jeszcze obraza.

dwa kowboje z stolicy

06_Brokeback_Mountain_xxxx.jpg

Opublikowano

smiechlem

Opublikowano

foch.jpg

Ja nie jade, obiecywal ze bedziemy razem w pokoju

Opublikowano

Ja nie jade - obiecywal ze bedziemy razem w pokoju, slowa jak zwykle nie dotrzymal, a teraz jeszcze obraza.

Ten post posiada 100% dziennego zapotrzebowania beki

Opublikowano

Masa tez dzwonil do Yaczesa po nocach z placzem. Cos tu jest nie tak xD

Opublikowano

zbanowanie Masy to jedna z najgorszych rzeczy jaka przytrafila sie WKP.

Opublikowano

Co to Mario Kart robi z ludźmi... Trzymajcie się z dala od Nintendo, przyjaciele.

Opublikowano

I_ee3272_979505.jpg

Opublikowano

Co to Mario Kart robi z ludźmi... Trzymajcie się z dala od Nintendo, przyjaciele.

Error conection a mógł być pierwszy no i 20 punktów psu w dupę :/

Opublikowano

Error conection a mógł być pierwszy no i 20 punktów psu w dupę :confused:

Nie mów tak na Ficusia. Zgłaszam do administracji.

Opublikowano

ibx0cx8rfGmDaT.gif

Opublikowano

Nie było mnie cały dzień, czytam 2 ostatnie strony i nie wiem ocb :/ coś o zwyrodnialym penisie i gearsach hmm

Natlukluscie juz 1000stron? bo na tapatalku nie widaćxD

Opublikowano

Nie no ladnie doyebaliscie na koncowke 7 sezonu. Licze na totalny rozpier.dol w finale.

CW season 7 > The Wire season 4.

Opublikowano

Final CW7 w nocy z poniedziałku na wtorek

Opublikowano

Jak dobrze pójdzie, do E3 Sony będzie miało sprzedane 2 razy więcej konsol od Microsoftu ( wiem, nierealne ). Niby według klapków nie ma gier, a sprzedaż tylko większa i większa, kość coś tam z ps3 sobie walczy.

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

W poniedziałek mam nocke w pracy, ale na samą myśl cóż tu będzie się działo, chyba nie zasnę. W domu będę o 8, kawka, oglądam 2 godziny ostatecznej eksterminacji xbotow przez Sony, a później chips i nowy sezon CW.

Opublikowano

Dalej żyją tym snem na jawie.

Opublikowano

yeti nie wie że wtorek to dzień wycinki tysiąca drzew na trasie.

Opublikowano

W poniedziałek mam nocke w pracy, ale na samą myśl cóż tu będzie się działo, chyba nie zasnę. W domu będę o 8, kawka, oglądam 2 godziny ostatecznej eksterminacji xbotow przez Sony, a później chips i nowy sezon CW.

Ta wiara, ze Sony porzuci robienie gier opartych na cinematic experience i bedzie pamietac o zrobieniu dobrego gameplay'u... az dam plusika.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.