Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

pokój Emo na interii

ostatnio było bardzo zabawnie

pamietam randoma kłócącego się o naszą ojczyznę, blubera gadającego o niejedzeniu zwierząt oraz emo laskę wysyłającą nam zdjęcia swoich niebieskich włosów

• Odpowiedzi 21 tys.
  • Wyświetleń 591,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• waldusthecyc
    waldusthecyc

hav3n - to nie jest klepanie po plecach, to nie jest szeptanie "brawo kolego", to nie jest mrugnięcie okiem - to jest radość z prawdy. Ludzie od lat wiedzeni taśmowymi kłamstwami o tym co ich otacza,

• waldusthecyc
    waldusthecyc

śmiech na sali to jest Twoje pyerdolenie jak to niby w USA jest tak samo ciężko jak w Polsce. Nie wiem kiedy ostatnio byłeś w Polsce, matematyka jest taka sama na całym świecie więc otwórz oczy:   j

Opublikowano

Ja nie dam rady, ale będe z wami jak nintendo zapowie nową zeldę i metroida. e: też nie :(

Edytowane przez mate5

Opublikowano

Ja na 99% zostaje ogladac konfe Sony :)

Opublikowano

To pokój przyszłe mamy albo pokój psychiatryk innej opcji nie widzę

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

UZtZIW2.png

Dramatic-Slow-Motion-Clap.gif

Prepare your anus

#BELIEVE

sweaty-man-cartoon-230x300.jpg

Edytowane przez erix

Opublikowano

microsoft już dawno skasowałby ten projekt wraz z team ico, ale nie kochane sony

Opublikowano

BpqbF12CMAEnDc4.jpg

KRÓL SPENCER  i jakiś pracownik sieci fast food, KRÓL nawet wyjdzie do zwykłych ludzi, taki dobry.

Opublikowano

GOTY

Trzeba oglądać poprzez yt, wpiszcie mgs v e3 2014 trailer i dajcie filtr data przesłania dzisiaj.

PS. Trailer już został usunięty.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

A myślałem że to koleś który w tamtym roku wysłał połowe populacji xbotów na wakacje. 

Opublikowano

Bppu5llIIAAVecb-634x425.jpg?57efa4

eeee lol mam nadzieje, że to jaja jakieś  :teehee:

Opublikowano

Przecież Sony musi mieć jakiegoś dużego ex'a na drugie półrocze :P . Najlepsze jest to, że pewnie sprzeda się lepiej niż DriveClub.

Opublikowano

BpqbF12CMAEnDc4.jpg

KRÓL SPENCER  i jakiś pracownik sieci fast food, KRÓL nawet wyjdzie do zwykłych ludzi, taki dobry.

Przecież ta fota mówi wszystko. Król pewny siebie, głowa wysoko, klata do przodu i uśmiech mówiący "(pipi) klapeczku i tak wiesz, że jestem lepszy". Natomiast gruby jest ewidentnie zestresowany. Sztuczny uśmiech, pot na czole, brzuch i przygarbiony. Niestety ale to robi marka Sony z ludźmi. 

Edytowane przez chris85

Opublikowano

Destiny i Sunset Overdrive skorzystają z nowych, czerwcowych dev-kitów i 10% większej mocy GPU. Spencer potwierdził, że dzięki temu Bungie mogło podnieść rozdzielczość np. Może w takim układzie obydwie platformy dostaną jednakową wersję.

http://www.examiner.com/article/destiny-sunset-overdrive-will-use-extra-xbox-one-power-from-dev-kit-update

The Xbox One dev kit update that is being made available to developers in June will free up 10 percent of the console’s GPU that was reserved for use with the Kinect. Spencer was the one to make the original announcement and confirmed that “Sunset Overdrive” will take advantage of the update.

“They are going to use the increased capabilities that lowering the reserve will have to actually make a more vibrant and more alive gameplay space,” Spencer claimed. “Even our friends at Bungie…they are going to up the resolution of ‘Destiny’ based on this change.”

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Zanim zaczniecie się jeszcze bardziej kompromitować to takie małe przypomnienie dla Was, że Jack już nie pracuje w Sony. Pewnie teraz nagle zaczniecie widzieć jego "prawdziwy uśmiech", że udało mu się opuścić tonący statek ;) .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

O której naszego czasu jest konfa majkroszitu?

e3times2014.png

Opublikowano

Jesli wierzyc insajderom to na konfie Sony nie bedzie ani nowej gry Benda, ani TLG, a GG i MM zreszta juz potwierdzili swoja nieobecnosc.

No fantastyczna konferencja kurtyzano, 30minutowe demo Destiny confirmed.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

UZtZIW2.png

Dramatic-Slow-Motion-Clap.gif

Prepare your anus

#BELIEVE

sweaty-man-cartoon-230x300.jpg

nadszedł ten dzień, moja klapkowa kompanio braci...

a8b407eb72dbb82fcbf889387622d61c.jpg

Opublikowano

Bppu5llIIAAVecb-634x425.jpg?57efa4

eeee lol mam nadzieje, że to jaja jakieś :teehee:

No to śmiało można założyć, że na koniec roku tylko tlou i driveclub.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.