Opublikowano 27 kwietnia 20168 l wyciekł trailer singla: http://dai.ly/x475qsy jest moc, ost świetnie się prezentuje i znowu e1m1 brzmi pysznie ale na premierę nie biorę niestety. Edytowane 27 kwietnia 20168 l przez Rayos
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Pięknie zmontowany ten trailer. Będzie kosiara do demonów, nie ma co.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l W singlu wygląda to sto razy lepiej od multi. Miło się patrzy... Przecież zupełnie inna ekipa robiła singla więc co tu się dziwić.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l W singlu wygląda to sto razy lepiej od multi. Miło się patrzy... Przecież zupełnie inna ekipa robiła singla więc co tu się dziwić. Ale i tak po becie, czyli po dwóch mapach i trybach kupa ludzi plącząc odwoływała preordery a to o dwóch ekipach robiących multi/kampania można pisać do znudzenia.
Opublikowano 27 kwietnia 20168 l Będzie można wyłączyć podświetlania przeciwników którzy mają mało energii jak i masa innych opcji została dodana. Podczas kampanii już z nie jedna bronią na plecach będzie się śmigało czyli, zupełnie inaczej niż w multiplayerze. Także będzie można sobie ulepszać broń jak i postać. Dodatkowo będzie masa ukrytych pomieszczeń. Także podczas kampanii będzie można się natknąć na specjalne wyzwania. Edytowane 28 kwietnia 20168 l przez Salwador
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l na hit się nie nastawiam, ale neich będzie przynajmniej tak dobry jak Wolfenstein NO
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Jak dla mnie Wolfenstain był hitem. A tak swoją drogą to olbrzymi zaprezentowano easter egg!
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Tak beka trochę, że pokazują takie rzeczy przed premierą. Wolałbym sam na to wpaść a nie zaraz pokażą mi 2/3 wszystkich poukrywanych rzeczy. To zabija jednak przyjemność z odkrywania. Fakt mogłem tego nie obejrzeć, zlać na ten filmik ale to nie zmienia faktu, że gra jeszcze nie wyszła normalne, że człowiek chce pooglądać materiały z singla. Zresztą ja tego nie zobaczę a ludzie i tak by o tym gadali...
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Tak beka trochę, że pokazują takie rzeczy przed premierą. Wolałbym sam na to wpaść a nie zaraz pokażą mi 2/3 wszystkich poukrywanych rzeczy. To zabija jednak przyjemność z odkrywania. Fakt mogłem tego nie obejrzeć, zlać na ten filmik ale to nie zmienia faktu, że gra jeszcze nie wyszła normalne, że człowiek chce pooglądać materiały z singla. Zresztą ja tego nie zobaczę a ludzie i tak by o tym gadali... No ale to trochę oczywiste, że przy takiej grze poukrywają takie easter egi. Obstawiam że gdzieś będą ukryte wejścia do pełnych wersji 1 & 2 DooMa itp...Przy całym entuzjazmie nie sądzę, że ta gra mnie czymś wielkim zaskoczy. Oby fabuła opierała się na spuszczaniu wpi3rdolu demonom, bo w tym wypadku jakaś poważniejsza historia będzie zwykłym fopa jak na tę markę.
Opublikowano 28 kwietnia 20168 l Zapowiedzieli że w grze znajduje się masa easter egg-ów więc dlatego też tego nie bali się pokazać.
Opublikowano 5 maja 20168 l Oczekiwanie umila mi Overwatch, pozniej koniec bety i prawie idealnie Doom wpasuje sie <3
Opublikowano 5 maja 20168 l No prawie. I te 60 klatek to prawdziwy sztos dla oczu. Pięknie będzie się kroiło demony piłą i ciskało headszoty dubeltówą.
Opublikowano 5 maja 20168 l Czekam na pierwsze recki. Wrzucajcie oceny kiedy tylko zaczną się pojawiać. Beta bardzo mi się podobała, ale serio - podziewam się praktycznie wszystkiego. Od 5/10, aż po mocne 8 i 9-tki.
Opublikowano 5 maja 20168 l Beta to był tylko multi. Singiel na bank zgarnie mocne 9. Nie ma kur.va innej opcji.
Opublikowano 6 maja 20168 l Nieważne czy będzie długi czy krótki. Liczy się, żeby do tej gry po prostu chciało się wracać. Z tego co wcześniej plotkowano to kampania spokojnie wystarczy na grubo ponad 10h. Czyli mniej więcej tyle ile trwał Wolfenstein NO.
Opublikowano 6 maja 20168 l Nie pomyślcie, że jestem jakiś nienormalny, ale śniło mi się, że już grałem takie ciśnienie Problem był taki, że nie mogłem ustawić komfortowego sterowania w grze xD Co do stopnia trudności, ma być tak jakiś ultra power nightmare więc jak ktoś będzie miał potrzebę zniszczenia sobie życia...