Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Euro 2016 Francja

Featured Replies

Opublikowano

no pisalem strone temu ze oni w formie z dzisiaj by mieli z albania problem

• Odpowiedzi 3,8 tys.
  • Wyświetleń 265,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• froncz piotrewski
    froncz piotrewski

bardziej niż nasza porażka (dobry turniej, dobry mecz, mogło być lepiej, byli do pyknięcia, nie ma co ryja strzępić) boli przejście dalej tej je.banej bandy cyganów z portugalii. z całego serca życzę

Opublikowano

No Rosja tragedia na maxa. Ale nie było głównych ogniw tej kadry, czyli Kierżakowa, Szyrokowa, Żyrkowa i Dżagojewa, a zastępców mają marnych.

Opublikowano

Padaka padaką, ale punkt jest.

Opublikowano

Jak myślicie który z ekspertów umrze na wizji? Ja obstawiam pana Andrzeja Strejlaua.

c0r dodawaj nową kategorię do typera.

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy mi się zdaje, ale od czasu do czasu w studiu eksperckim słychać takie charczenie jakby astmę czy coś

Opublikowano

No właśnie nie wiem czy mi się zdaje, ale od czasu do czasu w studiu eksperckim słychać takie charczenie jakby astmę czy coś

Nie wydaje ci się 

Opublikowano

Jakie płacenie za euro jak w cyfrowym Polsacie na kanale "470 wszystkie mecze na zdf tylko bez komentarza polskiego. Beka z tych, co płacą po 100 zikos. Pozdrawiam.

Szukajcie jakiegoś programu, żeby zdf oglądać przez aplikację na androida czy kompa. Ja dzisiaj wszystkie mecze widziałem i czuję się 8)

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

A co tak wcześnie?

Opublikowano

Jakie płacenie za euro jak w cyfrowym Polsacie na kanale "470 wszystkie mecze na zdf tylko bez komentarza polskiego. Beka z tych, co płacą po 100 zikos. Pozdrawiam.

Szukajcie jakiegoś programu, żeby zdf oglądać przez aplikację na androida czy kompa. Ja dzisiaj wszystkie mecze widziałem i czuję się 8)

bede musial sprawdzic, generalnie mam to euro w (pipi)e, tylko mecze Chorwacji bym chcial zobaczyc, kibicuje im od mundialu w 98
Opublikowano

(pipi) prawda... Irole pili sobie z Polakami w pelnej kulturce, ale jakiś ultras z nicei wbił jednemu z naszych kose . Irole go bronili i zaczela sie mala jatka

Opublikowano

Policja powinna mieć możliwość użycia ostrej amunicji.

Opublikowano

Dokładnie Starh

"UEFA Euro 2016

42 min

UEFA Euro 2016‏ @TheEuro2016

BREAKING: Northern Ireland and Poland fans were partying TOGETHER when a group of 20 Nice fans attacked them and started a huge fight."

Edytowane przez spizganygutek

Opublikowano

Jak widać prawda to że łączy nas piłka :)

Trochę tą pierwszą informacją się zdziwiłem, że niby Polacy i Irlandczycy prali się między sobą 

Opublikowano

Przecież sztama jest od euro , tamci z nice to pewnie uchodźcy .

Uchodźcy zaatakowali bawiących się kibiców z Polski a Irlandczycy ruszyli na pomoc swoim towarzyszom do śpiewu i kufla, przecież to brzmi jak dobry nagłówek poniedziałkowych gazet  :banderas:

Opublikowano

"EURO 2016 ZA DARMO W ZDF i ARD oraz w czeskiej CT! Aż 45 z 51 spotkań mistrzostw Europy pokażą za darmo niemieckie stacje ZDF i ARD. Pozostałe sześć ma transmitować Sat1. Trzeba tylko ustawić antenę na Hotbirda 13E i posiadać dekoder, dzięki któremu będziemy mogli samodzielnie wyszukać kanały. Dla bardziej wymagających, istnieje jeszcze odbiór odrobinę mniej popularnej w Polsce Astry 19,2E. W tym przypadku 45 spotkań w niemieckich kanałach zobaczymy w jakości HD."

Podaj dalej! :potter:

Opublikowano

troche opozniony jestes bo juz od paru dni nawet w tym temacie sie o tym trabi i wczoraj kto tylko ma satelite mecze ogladal wlasnie na niemieckich

Opublikowano

Wydajemy na gierki ponad 2 stówy od sztuki, a szkoda Wam tych 100 zł (w jednym przypadku 79zł) żeby oglądać mecze? 

Nawet mi Was nie żal...

Edytowane przez Sobies

Opublikowano

troche opozniony jestes bo juz od paru dni nawet w tym temacie sie o tym trabi i wczoraj kto tylko ma satelite mecze ogladal wlasnie na niemieckich

Nieważne, pamięć nie może zaginąć!

Wydajemy na gierki ponad 2 stówy od sztuki, a szkoda Wam tych 100 zł (w jednym przypadku 79zł) żeby oglądać mecze? 

Nawet mi Was nie żal...

Nie mogę przestać się z ciebie śmiać. xD

Opublikowano

Kupiłem sobie pakiet (choć raz w życiu korzyść z posiadania Polszmatu) za 79zł i oglądam jak pan w HD bez niemieckiego hajlhitlerowania.

Opublikowano

sobies i winner fajny bol du.py i usprawiedliwianie na sile bo wydali kase na abonament i czuja sie teraz naiwniakami bo mogli ogladac mecze za free xDDDD