Skocz do zawartości

Gry na premierę, gdzie dostać?

Featured Replies

Opublikowano

zanim to przyleci z kanady to juz uzywki beda chodzic ponizej 200zl :P :P

Haha, o tym samym pomyslalem!

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Wyświetleń 316 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• w tym momencie wszystkie saturny przesylaja sobie zdjecie ragusa tysiace pracownikow we wszytstkich miastach wyklada gre na polki izi dostaje swoja kopie a joanna gadek dyscyplinarnie traci prace

• Jak to w ogóle możliwe? Zazdroszczę

• Graczdari
    Graczdari

Co do premier w dużych sieciach to musicie zrozumieć, że to trochę inaczej działa. Oni biorą tylko z Polskiej dystrybucji i wiążą ich umowy obarczone często drakońskimi karami. Każdy pracownik ma trzy

Opublikowano

Co do ceny to mam nadzieję, że Media Expert nie zawiedzie i będzie u nich poniżej 200 zł.

Nie licz na to. Wydawcą jest Sony, a nie rodzimy Techland czy CDP RED tak więc cieszcie się, że cena preordera wynosi od 230 do 250zł a nie po 279zł

e. wyprzedzili mnie :P

Zgadza się :P zapomniałem, że exy zawsze są droższe :) w jakim serwisie widziałeś pre order za 230 zł ?

kiedyś na allegro sprawdzałem, ale widzę że teraz poniżej 240 pudełek nie ma :P

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Czy może ktoś się orientuje czy będzie można dostać tropico 5 na premierę bo w Polsce o tej grze cichutko.

Opublikowano
  • Autor

Mam DC, TLoU i DL do ogrania i nie spieszy mi sie z Order. Nowa marka, to i poczekam jak zejdzie z ceny.

Ja mam jakieś 50 gier do ogrania, a The Order: 1886 biorę na premierę, ale co to ma wspólnego z tematem?

Opublikowano

wczoraj była promocja 24h w media expert wszystko tańsze do dziś godz 12, ja Ordera normalnego troche taniej zamówiłem z odbiorem osobistym

steelbox był chyba po 249zł, popatrz na ceneo jeszcze

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

U mnie w lokalnym sklepie 249 za zwykłą edycje Ordera. Porażka i wstyd, oby szybko poleciało

Opublikowano

U mnie w lokalnym sklepie 249 za zwykłą edycje Ordera. Porażka i wstyd, oby szybko poleciało

Nie kupisz = sprzedawcy spanikują i opuszczą cenę. Aem Wins  ^_^

Opublikowano

W żadnych elektromarkietach i innych Empikach nie wystawili szybciej Ordera ?

Opublikowano

i co dalej nic z tym Orderem ? Siedzę w chacie na L4 bo mi plecy piz.gły no i bym poszarpał :frog:

Opublikowano
  • Autor

W mm w Olsztynie już jest w cenie 259 zł dziś po pracy chyba się wybiorę :)

Dobra informacja. Po robocie pójdę do MM koło mnie i może też mnie miło zaskoczą. Wówczas mógłbym zacząć szarpać już dzisiaj/jutro rano.

Opublikowano

W Gorzowie tez jest w MM ale sprzedaż od jutra.

Opublikowano

Ktos cos wie o wrocku?

Opublikowano

ktoś rozglądał sie już za Bloodborne gdzie najtaniej?

i aby tym razem kupić wersje z angielskim audio i polskimi napisami

Opublikowano

Nie no przecież Fanek skończył LotF.

Opublikowano

jest coop jak coś ktoś pomoże :D

w marcu z ciekawszych wychodzi tylko Borderlands i MLB ale to nie są gry must have dla mnie

wiec zaczne sie chyba już rozglądać powoli za BB

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Fanek nie martw się ja też łamię w takie gierki. Razem damy radę!