Opublikowano 17 lipca17 lip Fajne tylko ze u mnie nie ma przeceny a pokazuje ze jest. Zmienilem kraj. Musze sie w to zaglebic.
Opublikowano 17 lipca17 lip Ty jesteś gdzie jesteś, a u mnie na polskim koncie jest zniżka. Nie wiem czy każdy kraj/region ma swoje zasady co do tego.Jeśli chodzi o to czy cena jest najniższa czy jakaś mniejsza przecena, to jak pisałem korzystam z Deku Deals.Tam sobie wybierasz platformy, wersje (cyfra czy fizyczna) czy obniżki jakie cię interesują. Ustawiasz co chcesz i czekasz na powiadomienie na mailu, jak tylko dana gra będzie w promocji. Oczywiście jeśli zaznaczysz, że interesuje cię tylko najniższa oferta, to jeśli gra będzie przeceniona o powiedzmy tylko 50%, to powiadomienia nie dostaniesz, mimo że będzie na przecenie.No i każda gra ma wykres z historią cen czy info do kiedy obowiązuje przecena. Edytowane 17 lipca17 lip przez Luqat
Opublikowano 17 lipca17 lip Dwa miechy temu udało mi się założyć konto w turcji. Troche bylo kombinowania z vpnami i adresami aż pykło (czyli nawet laik moze to zrobić). Po zalogowaniu na konsole nie musimy juz korzystać z vpna. Ja kupuję tylko doładowania z g2a albo instantgaming, przykładowa cena za 2000try to 168zeta. Cenowo wiekszość gier kosztuje bardzo podobnie co w PL, ale niektóre ceny gier są w chuj niskie w porównaniu do naszego sklepu.-Mgs master collection vol1 299try-Back4 Blood ultimate edycja 99Try-Battlefild 1 99try-Returnal digital deluxe 384 try-Cyberpunk ultimate edytion 650try-Mortal Kombat 11 goty hit kurwa 4 zeta-Sekiro goty 234try-Doom enternal goty 99 Try-Budle ze wszystkimi Crashami 400trySprawdzałem dodatki działaja normalnie na pl koncie. Zawsze to jakaś alternatywa żeby sony mniej zarobiło😆 Edytowane 17 lipca17 lip przez benito82pl
Opublikowano 25 lipca25 lip W dniu 17.07.2026 o 09:43, Luqat napisał(a):A nie wiem, bo nie kupiłem na razie Musisz zapytać pan @Pianista911 , bo widzę, że ostatnio dużo pogrywa. Może właśnie kupił na promo?Dokładnie, miałem na wishliście i kupiłem na promo Ta gierka jest prze-za-jebista! Wiadomo, że to nie AAA, ale wciągnęło mnie absolutnie, nie mogłem się oderwać. Artstyle mi bardzo siadł, jest lekki vibe starych NFS Undergroundów, nocny cruising po autostradzie między ruchem ulicznym to coś pięknego, a do tego po prostu tu jest jakiś sens w tym jeżdżeniu (w przeciwieństwie do np. Gran Turismo czy Forzy, przynajmniej w singlu). Jakby jeszcze VR obsługiwało..@Redmitsu IMO warto, jak lubisz arcadeowe ścigałki. Edytowane 25 lipca25 lip przez Pianista911
Opublikowano 25 lipca25 lip W dniu 17.07.2026 o 16:52, benito82pl napisał(a):Dwa miechy temu udało mi się założyć konto w turcji. Troche bylo kombinowania z vpnami i adresami aż pykło (czyli nawet laik moze to zrobić). Po zalogowaniu na konsole nie musimy juz korzystać z vpna. Ja kupuję tylko doładowania z g2a albo instantgaming, przykładowa cena za 2000try to 168zeta. Cenowo wiekszość gier kosztuje bardzo podobnie co w PL, ale niektóre ceny gier są w chuj niskie w porównaniu do naszego sklepu.-Mgs master collection vol1 299try-Back4 Blood ultimate edycja 99Try-Battlefild 1 99try-Returnal digital deluxe 384 try-Cyberpunk ultimate edytion 650try-Mortal Kombat 11 goty hit kurwa 4 zeta-Sekiro goty 234try-Doom enternal goty 99 Try-Budle ze wszystkimi Crashami 400trySprawdzałem dodatki działaja normalnie na pl koncie. Zawsze to jakaś alternatywa żeby sony mniej zarobiło😆Też mam tureckie konto i te wszystkie warte uwagi tytuły w takich już „starych” dobrych cenach mam zakupione. Spidermany też wychodzą w promocji z tego co pamiętam w okolicach ~30pln, ghostwire ~30zl i valhalla ~100tr.
Opublikowano 27 lipca27 lip Promka 50% na dodatek czyli tyle samo ile wyniosły zwolnienia w ID Software
Opublikowano 28 lipca28 lip Chyba się skuszę, choć rozgrzebanych mam kilka tytułów, to mimo wszystko wezmę i niech leży n la dysku.
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Ogląda coś na yt, a poniżej reklama, że niby przecena. Myślę sobie sprawdzę, no i nie miło się zaskoczyłem. Nie ma wersji płytowej, gra już trochę jest na rynku, a oni wołają ponad 3 paki, chyba na głowę upadli. Teraz wiadomo co czeka konsolę bez nośnika, skazanie na kosmiczne ceny i walenie bez mydła. Edytowane 4 sierpnia4 sie przez czarek250885
Opublikowano 4 sierpnia4 sie Już od jakiegoś czasu promocje na ps store to tragedia w większości. Gry będą po 4 stówki i łaskawe promocje będą dawać na 350zł albo max 300zł
Opublikowano 8 sierpnia8 sie co jest ku$#@ granezabrnąłem za daleko na liście okazji na ps store i znalazłem to tak sie teraz gromadzi platyny? Jest też chomik i inne stworki.
Opublikowano 12 sierpnia12 sie Project Wingman: Frontline 59 przeceniony -50%, najtaniej dotychczas. 67zł. Wersja PS5 zawiera tryb VR i dodatkową kampanię. Jeśli ktoś chce coś na rozgrzewkę przed Ace Combat 8, to polecam.https://store.playstation.com/en-pl/product/EP3717-PPSA07485_00-PROJECTWINGMAN0E
Opublikowano 27 sierpnia27 sie Gra na płycie, ale przecena zacna. Czy ktoś z wyjadaczy rpg doradzi czy warto?
Opublikowano 27 sierpnia27 sie 3 godziny temu, Patapon napisał(a):Szkoda czasu na to chyba, że chcesz zafoliowaną do kolekcji.Poważnie taki gniot?
Opublikowano 27 sierpnia27 sie 20 minut temu, czarek250885 napisał(a):Poważnie taki gniot?Mocne 5/10. Jak masz potrzebę zakupu to i tak kupisz (tak jak ja miałem) ale gierka nijaka z na siłę rozciągniętymi etapami + beznadziejny level design w gratisie. Już lepiej zagrać w Forspoken albo Beast of Reincarnation.