Opublikowano piątek o 12:254 dni @MEVEK https://psprices.com/region-pl/game/9307626/tokyo-xtreme-racer
Opublikowano piątek o 12:304 dni Fajne tylko ze u mnie nie ma przeceny a pokazuje ze jest. Zmienilem kraj. Musze sie w to zaglebic.
Opublikowano piątek o 13:224 dni Ty jesteś gdzie jesteś, a u mnie na polskim koncie jest zniżka. Nie wiem czy każdy kraj/region ma swoje zasady co do tego.Jeśli chodzi o to czy cena jest najniższa czy jakaś mniejsza przecena, to jak pisałem korzystam z Deku Deals.Tam sobie wybierasz platformy, wersje (cyfra czy fizyczna) czy obniżki jakie cię interesują. Ustawiasz co chcesz i czekasz na powiadomienie na mailu, jak tylko dana gra będzie w promocji. Oczywiście jeśli zaznaczysz, że interesuje cię tylko najniższa oferta, to jeśli gra będzie przeceniona o powiedzmy tylko 50%, to powiadomienia nie dostaniesz, mimo że będzie na przecenie.No i każda gra ma wykres z historią cen czy info do kiedy obowiązuje przecena. Edytowane piątek o 13:244 dni przez Luqat
Opublikowano piątek o 14:524 dni Dwa miechy temu udało mi się założyć konto w turcji. Troche bylo kombinowania z vpnami i adresami aż pykło (czyli nawet laik moze to zrobić). Po zalogowaniu na konsole nie musimy juz korzystać z vpna. Ja kupuję tylko doładowania z g2a albo instantgaming, przykładowa cena za 2000try to 168zeta. Cenowo wiekszość gier kosztuje bardzo podobnie co w PL, ale niektóre ceny gier są w chuj niskie w porównaniu do naszego sklepu.-Mgs master collection vol1 299try-Back4 Blood ultimate edycja 99Try-Battlefild 1 99try-Returnal digital deluxe 384 try-Cyberpunk ultimate edytion 650try-Mortal Kombat 11 goty hit kurwa 4 zeta-Sekiro goty 234try-Doom enternal goty 99 Try-Budle ze wszystkimi Crashami 400trySprawdzałem dodatki działaja normalnie na pl koncie. Zawsze to jakaś alternatywa żeby sony mniej zarobiło😆 Edytowane piątek o 15:074 dni przez benito82pl