Skocz do zawartości

Growe kubki by Zdunek

Featured Replies

Opublikowano

Padło hasło by założyć osobny temat...

Hejka.Kubek testowy. UWAGA! W tym kubku zachowałem dużą przestrzeń nad malunkiem. W przypadku pozostałych kubków będzie zapełniona! To tylko test. Malunek może znajdować się w każdym miejscu.

KUBEK INSPIROWANY ZAKUPEM EMTEBE :)

Zdjęcia robione na szynko. Jak ktoś będzie chciał zrobię nowe:1z5j6f5.jpgdfa96u.jpg

WZÓR:b7yv5i.png

Dobra.

Jak ktoś chce kubek to trzeba mi oddać za materiały. Nie ma tak dobrze.

KUBEK Klasa AA+ P/RL: 11zł 4.84zł

TUSZ/PAPIER/WYGRZEWAMIE: 10zł 0.39zł

PROJEKT: 50zł 0zł

PAKOWANIE/WYSYŁKA KURIEREM do Rayos: 30zł 2.90złRAZEM: 8.13zł

Jak ktoś będzie chciał może dać więcej. :sorcerer:*Od Rayosa odbieracie już we własnym zakresie.

Jak ktoś jest chętny to niech podaje już temat:

-kolory

-motyw

-tekst

Pozdrawiam

Edytowane przez Emtebe

• Odpowiedzi 471
  • Wyświetleń 29,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kubeczki(część) Zdjęcie na szybko z lampą centralnie na kubki stąd kolory przekłamane lekko. 

• Kubki już spakowane. Fotka przed włożeniem do kartonu. *Fiagaro, twój kubek jest 4 w 5 rzędzie(pod Zeldą)     

• TADA! 

Opublikowano

W sensie że co, sprzedajesz kubki z własnym nadrukiem za 8,13 zł łącznie z przesyłką?

...dość dobra cena.

Opublikowano
  • Autor

@Zdunek

Da radę coś stworzyć z tym:

Tearaway.jpg

lub tym:

tearaway.jpg

Fajnie jakby grafika zapełniała kubek po całości  :)

Opublikowano

Battlefield: Bad Company 2 i The Last of Us<3. Jak się sprawdzą te kubki to wezme po 2 z tych tematów

Edytowane przez grabipl

Opublikowano

Ja bym chętnie przytulił kubek z motywem FF7 (Cloud:*) oraz Abe'm ;) Last of Us też będzie w pytkę.

Opublikowano

A z jakiego to tematu? I czemu tak tanio?

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Jak podesle grafike to do odpowiedniego rozmiaru ja przytniesz?

Opublikowano

@Zdunek

Da radę coś stworzyć z tym:

Tearaway.jpg

lub tym:

tearaway.jpg

Fajnie jakby grafika zapełniała kubek po całości  :)

Emtebe super projekt - jak Zdunek wyda akceptacje to tez taki poprosze (czyli Zdunek wykonalby dwa - do mnie jeden i do Emtebe)

Opublikowano

Jak będzie jakiś dobry projekt z Last of Us to tez chętnie wezmę :)

Ewentualnie sam mogę jakiś zrobić, tylko jakie wymiary będą najlepsze żeby jakość była dobra? Kiedyś kumpel coś takiego zrobił i miał pixeloze na kubku ;c

Edytowane przez wojnar

Opublikowano

Zdunek też bym się pisał na kilka sztuk. Co do projektów, to słać Tobie i stwierdzisz, że możesz zrobić ?

ps zarabiasz coś na tym ? :)

Opublikowano

Hej może każdy po jednym zamówi? Tez bym w sumie coś wziął ;)

Opublikowano

@balon

Oprócz wypalaniem zajmuje się również grafiką, więc każdy :)

Pamiętajcie że nie robię to w celu zarobkowym, gdyż nie mam licencji na wykorzystywanie poszczególnych marek.

Opublikowano

Chcialbym tylko ze swojej strony dodac, ze musicie doliczyc ew. wysylke ode mnie, gdyz wszystkie kubki poczatkowo beda szly wlasnie do mnie. Oczywiscie odbior osobisty wchodzi w gre, ale tak czy inaczej, ja rowniez na tym nie bede chcial zarobic (ale tym bardziej nie chcialbym byc na tym stratny), wiec przy okazji pierwszej wysylki takiego kubka, ustale cene ;P

Opublikowano
  • Autor

Chcialbym tylko ze swojej strony dodac, ze musicie doliczyc ew. wysylke ode mnie, gdyz wszystkie kubki poczatkowo beda szly wlasnie do mnie. Oczywiscie odbior osobisty wchodzi w gre, ale tak czy inaczej, ja rowniez na tym nie bede chcial zarobic (ale tym bardziej nie chcialbym byc na tym stratny), wiec przy okazji pierwszej wysylki takiego kubka, ustale cene ;P

Dlatego właśnie najlepiej jakby Zdunek zebrał zamówienia, potem w wolnej chwili stworzył kubki, a potem hurtowo wysłał do Ciebie na przykład kurierem. Wtedy by można zapakować dużą ilość, transport byłby bezpieczny a i cenowo by wyszło w porządku ;)

Opublikowano

Już się nie mogę doczekać, aż będę z niego pił herbatkę :D

Opublikowano

Dlatego właśnie najlepiej jakby Zdunek zebrał zamówienia, potem w wolnej chwili stworzył kubki, a potem hurtowo wysłał do Ciebie na przykład kurierem. Wtedy by można zapakować dużą ilość, transport byłby bezpieczny a i cenowo by wyszło w porządku ;)

Tak wlasnie bedzie robione, tzn hurtowo do mnie a potem juz detalicznie ja do kazdego ;)

EDIT

whoaa swietna grafika z Demon's i Dark Souls :O

Edytowane przez Rayos

Opublikowano
  • Autor

@Zdunek, daj tylko znać w jakich rozmiarach powinna być grafika? Na pewno panoramiczna, tylko w jakich wymiarach byłaby najlepsza by jakość była w porządku.

Opublikowano
  • Autor

Wrzucam na szybko, może ktoś sobie zażyczy z tymi grafikami kubek:

epwDpqR.jpg

1qpAihp.jpg

glCX2vF.jpg

@Zdunek

Rzuciłeś okiem na te grafiki z Tearaway z poprzedniej strony? Jest możliwości by taka grafika była na całym kubku (w pionie), tj. od krawędzi do krawędzi? Bo w poziomie to zapewne od ucha z jednej strony, do ucha w drugą. Czy wzór bardziej powinien być taki jak te Twoje, na białym tle?

Edytowane przez Emtebe

Opublikowano

HD xD

Opublikowano

HD xD

przeciez aux kupił z dokładnie takim samym logiem heh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.