Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 371,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

grałem na hard, zmieniłem teraz na easy i dużo dużo łatwiej jest, wszędzie pełno amunicji,

nie trzeba cały czas cegłami bić i wszystkiego oszczedzać

pierwszy raz przyjemniej jednak na easy sie gra

ja bym go zbanowal...pisac raport?

Opublikowano

Nie grałem jeszcze na PS4, ale czy... zrobili coś z "tym" w remasterze?

are1BzB_460s.jpg

Opublikowano

tak - teraz gowniara przeszkadza i grzyby ja nie slysza w full hd i 60fps wiec grzyby maja mniej czasu na reakcje

Opublikowano

woleli dać krzaki w hd niż zająć się ważnymi rzeczami.

Opublikowano

grałem na hard, zmieniłem teraz na easy i dużo dużo łatwiej jest, wszędzie pełno amunicji,

nie trzeba cały czas cegłami bić i wszystkiego oszczedzać

pierwszy raz przyjemniej jednak na easy sie gra

ja bym go zbanowal...pisac raport?

Jak najbardziej.

Edytowane przez hav3n

Opublikowano

Oglądałem mnóstwo filmów i seriali o zombie, tyyyyyyyyyyyyle razy pouczałem bohaterów, że "źle idą, źle robią, ja bym zrobił inaczej", że teraz nie wypada grać na niższym poziomie niż survival bez GUI :)

so much fun

Opublikowano

Na omijanie klikaczy polecam podnieść cegłę albo butelkę i poruszać się pomiędzy nimi jednocześnie kucając i celując. Jako że poruszamy się jeszcze wolniej niż bez celowania, klikacze nas nie słyszą.  :woot:

Opublikowano

Po raz pierwszy zagrałem w multi i powiem tylko JEST MOC !!!!. Już dawno nie widziałem tak skierowanego multi na komunikację i wzajemną współprace.

Opublikowano

Po raz pierwszy zagrałem w multi i powiem tylko JEST MOC !!!!. Już dawno nie widziałem tak skierowanego multi na komunikację i wzajemną współprace.

A mówiłem, że będzie pan zadowolony :) Najlepiej grać ze znajomymi, jak trafi sie na jakiś ogarnięty team, to podchody są dobre, kto kogo przechytrzy i okaże się sprytniejszy. Jedyny taki multiplayer na rynku. ND <3

Ps. Singla ukończyłeś?

Edytowane przez YETI

Opublikowano

YETI a Ty kupujesz czy czekasz aż będzie w Plusie ?

Wczoraj mega partyjka była, chyba z 8-10h graliśmy xD szkoda, że te mecze tak długo szuka ;/

Opublikowano

YETI czas spędza na wojenkach w CW, dużo pisze o mesjaszu zamiast w niego faktycznie grać ...

Wyszukiwanie meczy gdy ma się 4-osobowy skład to katorga. Więcej siedzi się w lobby niż gra =/

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Kupuje, ale dopiero we wtorek, teraz mam ostry zapieprz w robocie i nie mam czasu.

Opublikowano

Czy znajdzki z przedniej gry zostają czy grając nowy poziom trudności trzeba wszystkie od początku zbierać?

I drugie pytanie czy przypadkiem wszystkie poziomy nie miały być dostępne od razu?. Chciałem zagrać na brutalnej rzeczywistości + jednak jest zablokowana

Opublikowano

najpierw musisz przejść grę, żeby odblokować ng+. co chyba jest oczywiste. od razu to jest odblokowany Survivor i Grounded.

Opublikowano

Tak patrzę na to multi to przyznam że troche mi się tęskni do niego zwłaszcza że teraz wszystko smiga w 60fps

Opublikowano

60 fps niesamowicie poprawilo feeling tej gry.

Opublikowano

jest moc. gralem na ps3 na premiere pozniej nie mialem stycznosci z gra do teraz. 60 klatek robi swoje plus multi wczoraj miazga z Zielem. Dzis party zakladamy i lecimy z koksem!

Opublikowano

Ps. Singla ukończyłeś?

Cholera nie skończyłem jeszcze bo ja nie gram w tą grę ja ją przeżywam i się nią delektuję ;), a tak na serio coś tracę że od razu poszedłem w multi 

Opublikowano

YETI a Ty kupujesz czy czekasz aż będzie w Plusie ?

Wczoraj mega partyjka była, chyba z 8-10h graliśmy xD szkoda, że te mecze tak długo szuka ;/

Wrzucili opcje bez grup i to pewnie dlatego. Generalnie mogliby olać ten cały matchmaking, największe zło gier :/
Opublikowano

Cholera nie skończyłem jeszcze bo ja nie gram w tą grę ja ją przeżywam i się nią delektuję  ;), a tak na serio coś tracę że od razu poszedłem w multi 

Chyba tylko to, że zobaczysz miejscówki przed zobaczeniem ich w singlu i wiesz gdzie będziesz i dokąd zmierzasz. 

Edytowane przez Mammoth_Rage