Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupiłem z US - digital. I gram na koncie europejskim.

Na początku też nie mogłem grać na innych kontach niż US, ale aktywowałem konto US jako główne i można było grać na pozostałych. Ba, teraz znów dałem polskie jako konto główne i gry nie zablokowało: jest dostępna na POL, EU i US.

a działa Ci Multi po nowej łatce??

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 371,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ?

Opublikowano

Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ?

Wybór strony nie ma znaczenia, Ty możesz być w świetlikach, kolega łowcach, a i tak możecie być w jednej drużynie. Po prostu u ciebie kolory i gadki są z twojej frakcji u kolegi będą z jego frakcji.

Opublikowano

Ok dzieki, właśnie przed chwila udało sie byc w jednej drużynie. Multik za(pipi)isty.

Opublikowano

Z tym problemem z zapisem, o którym pisałem wyżej, okazuje się, że to ja jednak jestem tępy dzwon, choć i gra mogłaby być "jaśniejszymi" komunikatami uraczona.

Przy odpalaniu gry przez pomyłkę anulowałem tworzenie zapisu dla nowej gry - wtedy z automatu gra wywala komunikat, że jeśli zacznę w ten sposób, bo to się nie zapisze postęp. Wybrałem tam opcje [nie], bo wydawało się że to anuluje poprzedni zły wybór, a efektem było odpalenie gry bez save'a. Dość niejasny komunikat skończył się tym, że parę godzin gry poszło na marne, ale teraz wszystko już chodzi wzorowo.

A o ile nie rozumiałem przeżywania na poziomem trudności podstawowej wersji gry, tak tutaj na poziomie grounded jest naprawdę srogo  :nuke:

Uwielbiam tę grę. Na PS3 przeszedłem ją jakieś 5 razy, a tutaj czuję się, jakbym wszystko przechodził pierwszy raz ;)

Opublikowano

Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo.

Edytowane przez NicraM

Opublikowano

Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo. Jakieś pomysły? Plusa mam, gra była w bundlu z konsolką. 

Opublikowano

Spróbuj tak:

1) zaloguj się tutaj - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry

2) dodaj sobie te mapy do ściągania na PS4 i potem włącz konsolę - niech leci

Coś podobnego miałem w lutym z dwiema darmowymi mapkami do Killzone: Shadow Fall i tak właśnie problem rozwiązałem.

Opublikowano

No odpalilem w koncu i na ps4. Zazdroszczę tym co grali pierwszy raz. Jak to wygląda!! Nie wyobrażam sobie co będzie jak zrobią grę tylko na ps4. No i na prologu zwowu się wzruszyłem :(

Opublikowano

Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście? Jeśli tak, to trzeba będzie znowu sobie TLoU odświeżyć.

Opublikowano

Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście?

Dokładnie tak

Opublikowano

w opcjach wybierasz foto mode ON

w czasie gry wciskasz lewy analog (jak dobrze pamiętam)

i masz tryb foto

Opublikowano

Tylko ten tryb nie jest stricte do robienia fot. Tam sobie ustawiasz scenę, potem chowasz hud i guzikiem share cykasz print screena.

Opublikowano

Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów ;)

Ostre ćpanie tam mają.

Opublikowano

Nie pojmiesz geniuszu tej gry blubi.

Opublikowano

Szybko zabolało.

Ranking jak ranking, każdy ma swój własny.

tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów?

zqe3qEy.gif

Opublikowano

Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów ;)

Zgadzam się w 110%, prawdziwy i jedyny mesjasz.
Opublikowano

Szybko zabolało.

Ranking jak ranking, każdy ma swój własny.

tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów?

zqe3qEy.gif

Dobrze mówisz. Piękny, mocny tytuł, o ktorym za 10 lat nikt nie będzie za bardzo pamiętał. Daleko do gry wszechczasów. 9+/10 bez serduszka.

Opublikowano

To napisz do nich, że ty dałeś 9/10, to oni się mylą.

The Last of Us to może nie gra wszechczasów. jeśli mamy na myśli same mechanizmy rozgrywki, bo nie ma tam nic odkrywczego, ale to jedna z tych gier, której fabuła, relacje dwójki bohaterów i klimat tak mocno oddziaływują na gracza. Niewiele jest tytułów, które wzbudzają takie emocje.