Skocz do zawartości

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Ja kupiłem z US - digital. I gram na koncie europejskim.

Na początku też nie mogłem grać na innych kontach niż US, ale aktywowałem konto US jako główne i można było grać na pozostałych. Ba, teraz znów dałem polskie jako konto główne i gry nie zablokowało: jest dostępna na POL, EU i US.

a działa Ci Multi po nowej łatce??

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 360,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ?

Opublikowano

Chce zmienic frakcje w multika bo kumpel ma inna i zawsze jesteśmy w przeciwnej drużynie ....jak to zrobic ?

Wybór strony nie ma znaczenia, Ty możesz być w świetlikach, kolega łowcach, a i tak możecie być w jednej drużynie. Po prostu u ciebie kolory i gadki są z twojej frakcji u kolegi będą z jego frakcji.

Opublikowano

Ok dzieki, właśnie przed chwila udało sie byc w jednej drużynie. Multik za(pipi)isty.

Opublikowano

Z tym problemem z zapisem, o którym pisałem wyżej, okazuje się, że to ja jednak jestem tępy dzwon, choć i gra mogłaby być "jaśniejszymi" komunikatami uraczona.

Przy odpalaniu gry przez pomyłkę anulowałem tworzenie zapisu dla nowej gry - wtedy z automatu gra wywala komunikat, że jeśli zacznę w ten sposób, bo to się nie zapisze postęp. Wybrałem tam opcje [nie], bo wydawało się że to anuluje poprzedni zły wybór, a efektem było odpalenie gry bez save'a. Dość niejasny komunikat skończył się tym, że parę godzin gry poszło na marne, ale teraz wszystko już chodzi wzorowo.

A o ile nie rozumiałem przeżywania na poziomem trudności podstawowej wersji gry, tak tutaj na poziomie grounded jest naprawdę srogo  :nuke:

Uwielbiam tę grę. Na PS3 przeszedłem ją jakieś 5 razy, a tutaj czuję się, jakbym wszystko przechodził pierwszy raz ;)

Opublikowano

Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo.

Edytowane przez NicraM

Opublikowano

Posiadam TLoU Remastered i nie mogę za żadne skarby odpalić trybu frakcji, Ściągam mapy z poziomu gry. Niby są zainstalowane odpalam, a gra nadal przenosi mnie do PSN i każe pobierać ten pakiecik. A tam już tylko mogę ocenić dodatek ponieważ jest już zainstalowany. Próbowałem wszystkiego, grę instalowałem na nowo, dodatek ściągałem z poziomu menu konsoli i nic. Nadal to samo. Jakieś pomysły? Plusa mam, gra była w bundlu z konsolką. 

Opublikowano

Spróbuj tak:

1) zaloguj się tutaj - https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/home/gry

2) dodaj sobie te mapy do ściągania na PS4 i potem włącz konsolę - niech leci

Coś podobnego miałem w lutym z dwiema darmowymi mapkami do Killzone: Shadow Fall i tak właśnie problem rozwiązałem.

Opublikowano

No odpalilem w koncu i na ps4. Zazdroszczę tym co grali pierwszy raz. Jak to wygląda!! Nie wyobrażam sobie co będzie jak zrobią grę tylko na ps4. No i na prologu zwowu się wzruszyłem :(

Opublikowano

Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście? Jeśli tak, to trzeba będzie znowu sobie TLoU odświeżyć.

Opublikowano

Pucharki są dokładnie takie same jak w podstawce i jest osobna platynka do zdobycia na liście?

Dokładnie tak

Opublikowano

w opcjach wybierasz foto mode ON

w czasie gry wciskasz lewy analog (jak dobrze pamiętam)

i masz tryb foto

Opublikowano

Tylko ten tryb nie jest stricte do robienia fot. Tam sobie ustawiasz scenę, potem chowasz hud i guzikiem share cykasz print screena.

Opublikowano

Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów ;)

Ostre ćpanie tam mają.

Opublikowano

Nie pojmiesz geniuszu tej gry blubi.

Opublikowano

Szybko zabolało.

Ranking jak ranking, każdy ma swój własny.

tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów?

zqe3qEy.gif

Opublikowano

Z ciekawostek, magazyn Empire uznał The Last of Us za grę wszechczasów ;)

Zgadzam się w 110%, prawdziwy i jedyny mesjasz.
Opublikowano

Szybko zabolało.

Ranking jak ranking, każdy ma swój własny.

tam od razu zabolało, gre skonczyłem daje 9 i bardzo spoko mi się grało, ale gra wszechczasów?

zqe3qEy.gif

Dobrze mówisz. Piękny, mocny tytuł, o ktorym za 10 lat nikt nie będzie za bardzo pamiętał. Daleko do gry wszechczasów. 9+/10 bez serduszka.

Opublikowano

To napisz do nich, że ty dałeś 9/10, to oni się mylą.

The Last of Us to może nie gra wszechczasów. jeśli mamy na myśli same mechanizmy rozgrywki, bo nie ma tam nic odkrywczego, ale to jedna z tych gier, której fabuła, relacje dwójki bohaterów i klimat tak mocno oddziaływują na gracza. Niewiele jest tytułów, które wzbudzają takie emocje.