Opublikowano 12 listopada 201410 l Też aktualnie latam z Maggie wyrwaną z mielenia. Grinder to świetna sprawa jeżeli chodzi o pozyskiwanie nowych legend, ale żeby miało to miejsce to trzeba ich trochę pofarmić. Mogli by dodać jakieś raid bossy Świetny FanArt
Opublikowano 14 listopada 201410 l Jeeeny, lookam na te challenge, ktore trzeba zrobic do trofka/aczika i jeden z grinderem lekko przegiety jest. Mam na mysli wygrindowanie 20stu luneshine weapons. Jest na nie slosob. Nalezy miec trzy giwery tego samego rodzaju, np smg, TEGO SAMEGO PRODUCENTA i oczywiscie tego samego koloru. Procz tego milion moonstones i jechane. Skutecznosc stuprocentowa. Ja ubijam Iwojire na normalu i pomalu pcham tego challenge'a do przodu, ale zmudne to to jak wuj.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ja ma na koncie obecnie 500 kamieni. Łatwo wpadają. Gorzej z giwerami. i miejscem w plecaku.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Trzy legendy plus 100+ kamieni za każdym razem dawało mi Luneshine. Wychodzę z założenia, że jak ma nam wypaść pomarańcza to z kamieniami zawsze będzie dodatkowy bonus. Farmer, prawda. Mogli by dodać nowe rzeczy na czarnym rynku, bo ja wykupiłem wszystko zanim skończyłem fabułę na normalu
Opublikowano 14 listopada 201410 l Ja też. Gdzieś jest już jakiś zestaw przepisów do grindera? Nie chodzi mi o regółke co i jak grindować ale o konkretny zestaw gunów do mielenia i otrzymany efekt. Właściwie im bardziej zagłębiam się w grę tym mocniejsze mam wrażenie, że gra jest uboższa względem dwójki. Nie ma tak zróżnicowanych przeciwników, postacie już nie są tak fajnie nakreślone plus większość już znana z poprzednich części i dodatków. Fakt jest sporo innowacji ale nie oszukujmy się, coś jest nie teges.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Tutaj masz rozpiskę co i jak http://borderlands.wikia.com/wiki/Grinder Na pomarańcze są dwa pewne sposoby.
Opublikowano 14 listopada 201410 l Chcę wrzucić do grindera 2 excalibastardy i jakiś randomowy fioletowy niebieski pistolet (odpowiednio: lvl 12,40,40). Grinder nie przyjmuje identycznych broni, czy różnica poziomów za duża?
Opublikowano 15 listopada 201410 l Jak dla mnie wina leży po stronie Excalibastard. Jako, że nie ma możliwości aby wypadł nam on z Grindera to może nie można go użyć.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Eh żałuję że nie kupiłem tych WTFów jak miałem okazję, ponoć da się teraz mielić też 3x legendy Oz kity i tarcze. Mogliby dać maszynę do grania za te kamyki, jak nic nie mielę co chwilę mam full a tak by było jakieś zastosowanie dla nich. Zacząłem sobie grać Wilhelmem, wg mnie to ma chyba najlepsze teksty.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Messer ile już masz godzin na liczniku z podziałem na postacie? Jak chcesz stracić trochę kamieni to kup kilka koktajlów od Moxxi E: widzę, że nie masz jeszcze trofika, to na TVHM stracisz 160 kamieni w kilka sekund.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Najwięcej pewnie na Nishy, to się sprawdza dołączając do czyjejś gry jak w 2 ? W sumie nie wiem czy chce to wiedzieć po premierze to parę dni zarywałem nocki. Jak obczaję napiszę. Koktajle kupuję tylko ten do DMG i regeneracji HP, na wbicie trofeum jeszcze czas.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Excalibastarda nie mozna zmielic. Wczoraj bawiac sie grinderem dostalem az cztery low level legendaries z fioletowych broni i gadzetow. Zaczynam sie lekko przekonywac do tej maszyny choc caly czas uwazam, ze zabija gameplay i to co faktycznie powinnismy robic w grze spod szyldu Borderlands - farmic bossow.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Zgadzam się, ale dopóki nie dadzą do farmienia wszystkich kluczowych postaci to nie da się inaczej. Jak inaczej chciałbyś zdobyć Sukę? Skoro wypada z kolesia, którego zabijamy w pobocznej misji, a później się nie respawnuje?
Opublikowano 15 listopada 201410 l Mam ja w wersji bladed/cryo od jakiegos hojnego kolesia, ale fakt, ciagle dashboardowanie przyprawiloby mnie o spazmy.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Jak tak z godzinkę podashboarduję, bo więcej to zazwyczaj nie mogę, to rzadko kiedy mam item który chce, ale za to zawsze coś trafię w vendorach, w Concordii całkiem ich sporo. Wczoraj w końcu znalazłem Celestial lawbringera +5:) Nie ma czego farmić za dużo jak na razie, Sentinel sporo czasu zajmuje droga, a nie chętnie coś rzuca. Nel i układanie tych literek jeszcze gorzej wypada czasowo. Zostaje Iwa no i Felicity, quasar zawsze się przyda a i po drodze do niej są i vendory jak i skrzynie. Edytowane 15 listopada 201410 l przez messer88
Opublikowano 15 listopada 201410 l Farmisz jakis item, ktory mozesz dorwac od przeciwnika, ktory sie nie respawnuje i w razie niepowodzenia wychodzisz do dashboardu konsoli, zeby zapobiedz save'owaniu.
Opublikowano 15 listopada 201410 l Z tego co wiem nie można grindować specjalnych/rzadkich broni (czyli tych z czerwonym komentarzem). Excalibastard się do nich zalicza..
Opublikowano 17 listopada 201410 l Jak zrobić w grinderze złote class mode dla Nishy ? a ogólnie to tochę zawiedziony jestem tą częścią. Mam nadzieje, że dodatki uratują tak na prawdę grę. Marzy mi się taki np. z Star Wars, Mass Effect, Star Trec. Idealnie by pasował w klimat tej części. Jak na razie jak zobaczyłem ,że dodatek z Jackiem jest zaliczany do season passa to śmiech na sali.
Opublikowano 17 listopada 201410 l Da się wymielić COM, ale nie legendarne Btw, wczoraj robiłem jakiegoś pobocznego questa i jak go pobierałem to jako nagroda było 20k expa, ale w momencie jak go oddawałem to exp wzrósł do 36k. Mieliście tak może? Nie spotkałem się z czymś takim w BL2.
Opublikowano 18 listopada 201410 l Może to jakiś quest co miał opcjonalne zadania i jak je wykonałeś to dlatego więcej expa w nagrodę?