Opublikowano 13 czerwca 201410 l MÓJ BORZE!!! INSTABONERJakby wyjechali z takim trailerem na konferencji to bym do dziś był w śpiączce. Nareszcie zmieniona mechanika, wychodzi na to, że będzie to techniczny Slasher z fajnym combat systemem za co wielki plus. Track z traileru przemilczę bo moje uszy zostały zgwałcone.PS4 nadchodzę
Opublikowano 13 czerwca 201410 l NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm W-O-W! Szukać w HD i linkować! Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Kasias
Opublikowano 13 czerwca 201410 l o wow, moze sie pierwszy raz ta seria zainteresuje skoro wychdozi na to ze teraz bedzie to gameplayowo przypominac slasher btw to ten trailer z ktorego byly te przecieki przed e3
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor o wow, moze sie pierwszy raz ta seria zainteresuje skoro wychdozi na to ze teraz bedzie to gameplayowo przypominac slasher btw to ten trailer z ktorego byly te przecieki przed e3 Nie że slasher, po prostu gra będzie wymagać wiecej aktywności, mniej pasywności z tarczą... której btw możliwe, iż nie ma.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor trochę lepsza jakość https://mega.co.nz/#!DkRjxDja!esOkWOK__wXnkw7a8U9MAKAXp3PWERG2SY-Wre3B5bg ta muzyka. oh my.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym/taktycznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Broni ma być od cholery. I stamina. Broń palna da efekty tylko z bardzo bliska. Myślę że jednak daleko tej grze do slashera. Po prostu szybsza wersja Soulsów, tak bym to widział. Ale zobaczymy. To wciąż action rpg. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Figaro
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Wydaje mi się, że jednak można nazwać tę grę slasherem tylko, że bardziej technicznym jak pierwsza część DMC. Slasher to niekoniecznie DmC czy Bayo i combosy na 50 hitów. Wywalenie obrony tylko jeszcze bardziej utwierdzam mnie w tym przekonaniu. Pewnie będą 3-4 bronie z 7-10 ciosami i prostym ich łączeniem. Broni ma być od cholery. I stamina. Broń palna da efekty tylko z bardzo bliska. Myślę że jednak daleko tej grze do slashera. Po prostu szybsza wersja Soulsów, tak bym to widział. Ale zobaczymy. To wciąż action rpg. Apropo wywalenia obrony.. 1:06, wygląda jakby jednak blokował. Ciekawe co z targetowaniem przeciwników. Aaaa... i tego. Jaram sie.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Bez tarczy to ta gra mocno odsieje casuali od hardkorów bo nie oszukujmy się - w Dark 1 i 2 stankować można było praktycznie całą grę bez wysiłku.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l w 0:32 blokuje toporkami Dobra wiadomość, że zmieniają trochę gameplay na bardziej dynamiczny, cudownie to wygląda <3 I tylko ja sie jaram tymi potokami krwi? I widząc ten gameplay i te "combosy" od razu mi się nasuwa skojarzenie z Monster Hunterem I jeszcze co do krwi, to jawnie widać, że ciuchy bohatera się tą krwią plamią <3 Edytowane 13 czerwca 201410 l przez Rayos
Opublikowano 13 czerwca 201410 l NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Zapowiada sie must have na premiere. Ten trailer obejrzalem chyba z 5 razy pod rzad. Przy Demon/Dark Souls spedzalem za pierwszym przejsciem ponad 100h i nawet nie czulem, ze juz tyle czasu zlecialo. Mam nadzieje, ze przy Bloodborne ucieknie mi minimum tyle samo.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l fajny trailer, najbardziej mi sie podoba to że pokazali w końcu różne bronie, kamień mi spadł z serca bo bałem sie że będzie nastawienie na używanie caly czas tej samej broni
Opublikowano 13 czerwca 201410 l NOWY TRAILER!! CHUYOWA JAKOŚĆ, ALE CO TAM, GOTY, UMBASA, DEMONS SOULS 2: http://a.pomf.se/vbeyjk.webm Wow,świetnie się to prezentuje. Design jest genialny, co oczywiście nie dziwi bo już poprzednie gry z serii Souls pokazały klasę pod tym względem.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Przecież system walki jest ten sam co w poprzednich grach. Jesli ktos tutaj widzi DMC albo Ninja Gaiden to musiał w DSy nie grać tylko na obrazkach, filmikach widzieć czajenie się, znaczek lock ona i strafe'owanie wokół celu
Opublikowano 13 czerwca 201410 l O ja (pipi)e. Dawno żaden trailer mnie tak nie poskładał. Mistrzostwo po prostu. I to jeszcze musi byc stary trailer bo nawet tytul roboczy.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Przecież system walki jest ten sam co w poprzednich grach. Jesli ktos tutaj widzi DMC albo Ninja Gaiden to musiał w DSy nie grać tylko na obrazkach, filmikach widzieć czajenie się, znaczek lock ona i strafe'owanie wokół celu :confused: Skoro samo FS wspomina o przemodelowanym systemie walki z większą "głębią" to można gdybać, że będzie to jednak coś ambitniejszego niż ciachciach + dash z poprzednich części. I kto tutaj widzi w tej grze DMC? NG? Będzie to już "czwarta" część klona souls i ja akurat oczekuje dużych zmian bo na DS2 nie mogę nawet patrzeć. O co chodzi z tym Demon's Souls 2, bo nie rozumiem. Wszyscy myśleli, że będzie "druga" część DS, a tu psikus i powstaje nowa seria na podwalinach Demona. Figa pisze o DS2 zamiast ProjectBeast/Bloodborne chyba już tak z przyzwyczajenia. Edytowane 13 czerwca 201410 l przez XM.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Aha, no bo gra mi wygląda jak mix DMC z Dark Soulsami (zarówno klimatycznie jak i gameplayowo) a on tutaj o DeS2 i trochę zwątpiłem czy patrzymy na to samo :|.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Po tym trailerze jestem spokojny o ten tytuł. Brak tarczy spoko, przypomina mi to trochę monster hunter. Sony wie jak zadbać o graczy.
Opublikowano 13 czerwca 201410 l Autor Też jestem spokojny. A to w dodatku early footage. Kto by pomyślał, że gotg wyjdzie już w drugim roku generacji.