Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Parry nie nauczyłem się w pełni do samego końca Bloodborne, a 99% bossów pokonałem samodzielnie (wsparcia poszukałem jedynie do bossa trzeciego "prawdziwego" zakończenia)
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Ja tak samo, cale BB i dodatek skończone bez ani jednego użycia parry. To samo w serii Dark Souls. Podobno bardzo sobie utrudniłem tym walkę z ostatnim bossem jedynki ;p
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Jak to BB bez parry? XD przeciez to nie możliwe. A to tak za(pipi)ista sprawa jest.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Jak się nauczyłem parry w Dark Souls to każdy Dark Knight padał raz dwa
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 30 minut temu, II KoBik II napisał: Jak to BB bez parry? XD przeciez to nie możliwe. A to tak za(pipi)ista sprawa jest. Niech się trochę ochłodzi, a w sumie może nadejdzie czas na drugie przejście <myśli>. Tym razem użyję tej drugiej broni podstawowej oraz zacznę używać parry, zobaczymy jak będzie.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Grę można przejść bez parry oczywiście, można też się przelevelować na 150 poziom jak mevek co nie oznacza, że lepiej umieć grać ze skillem a nie jak cieć.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Nawet ja wyczułem ze gra nie ma sensu bez tych parry, bo bez nich walka jest nijaka. Ale i tak ojczulek mnie w(pipi)ił i już nie gram, nie bede biegał 20 razy po planszach dla idei.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l @milan zawsze możesz spróbować z summonami, to prawie tak jak atreus w gow
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 2 godziny temu, dr skrzynia napisał: Ja tak samo, cale BB i dodatek skończone bez ani jednego użycia parry. To samo w serii Dark Souls. Podobno bardzo sobie utrudniłem tym walkę z ostatnim bossem jedynki ;p E tam, ja go rozwaliłem tym zębem smoka plus Havel set. Całą serię skończyłem bez parowania i tak samo gram w Bloodborne jednak. Nie mam cierpliwości do czegoś takiego, broń trzymana oburącz i uniki taki będzie mój styl gry ;d.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l A nie lepiej zbalansowac styl walki i uzywac jednego i drugiego? Ja wiem, ze wiekszosc bossow i tak pokonuje sie bez parowania ciosow, ale to tapniecie przed zatopieniem wielkiego tasaka w klacie przeciwnika jest przechooj. Bum! Chlas! Aaaaa!
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Pewnie lepiej ale jak przez 300h w poprzednich odsłonach się tego nie nauczyłem to dam sobie spokój ;d
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Parry bardzo ułatwia walkę właściwie tylko z 2 bossami, jeden to Gherman a drugi to Pthumerian Descendant pierwszy boss z ostatniego lochu kielicha. Spokojnie można ukończyć grę bez tego.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l no można, ale nawet nie spróbować się nauczyć jednej z najważniejszych mechanik w tej grze to głupota. i jak dla mnie to parry bardzo ułatwia/przyśpiesza większość walk gdzie można na tym polegać - bsb, maryśka, orphan, cienie, a z takiego logariusa robi ciotę jak gwyn w ds1
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Plus daje duuuuużo frajdy. Kierwa parry i backstaby to esencja serii.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l 5 godzin temu, _Be_ napisał: Grę można przejść bez parry oczywiście, można też się przelevelować na 150 poziom jak mevek co nie oznacza, że lepiej umieć grać ze skillem a nie jak cieć. Albo używając cały czas R2 toporem. Tylko wtedy jaki fun z gry? @milan się odbił bo mu się nie chce uczyć gry. Idź ograj gowa kolejny raz. Najlepiej na easy bo jeszcze pada rozwalisz.
Opublikowano 9 sierpnia 20186 l Nie chce mi się, ale za pół roku przy 3 podejsciu dojdę do Ludwika czy innego Mariusza.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Po prostu odpuść sobie tę grę. Nie męcz się. Widocznie nie jest dla Ciebie. A może po prostu masz za wysoki input lag by pokonać drugiego bossa w grze.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 8 minut temu, dr skrzynia napisał: A może po prostu masz za wysoki input lag by pokonać drugiego bossa w grze. Prędzej refleks szachisty
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l 3 minuty temu, milan napisał: Wezmę do siebie zdanie przypadkowego i pisowczyka. Figaro nie poznajesz?
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l O bossze, serio? Za każdym razem jak wraca do żywych to jest jeszcze głupszy.
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Masz problem z Gascoignem? Farm koktajle molotova ;] aaaaa... i chowanie za nagrobkami moze ci pomoc
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l @milan Zakładam że połaziłeś trochę i pogadałeś z npc'ami. Spoiler Jak pogadasz z dziewczynką która powie Ci o zaginionej matce i ojcu powinna dać Ci pozytykę którą możesz zestagerować Ocja Gascoine - info poniżejhttps://bloodborne.wiki.fextralife.com/Tiny+Music+Box Edytowane 10 sierpnia 20186 l przez mozi
Opublikowano 10 sierpnia 20186 l Wiem o tym mozi. Pewnie bym go rozwalił przy kolejnym podejsciu, ale odpuszczam bo gra do mnie nie trafiła.