Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Tylko w offline może dostać, online nie, jak by się dało to bym zaraz wszystkich bramkarzy wysyłał z boiska poprzez robienie w ostatnim momencie skill

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 168,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

Jeżeli kupię wersje elektroniczna gry to rozumiem że niebęde musiał czekać do premiery by ją pobrać ?

Opublikowano

Sciagasz i czekasz do premiery. Tak przynajmniej mieli ludzie z cyfrową na xo.

Opublikowano

Wkurza w demie to co od dawna jest w Fifie - praktycznie brak czerwonej kartki dla bramkarza w sytuacji faulu 1 na 1, mijamy bramkarza, zostaje nam strzał do pustej, dostajemy kose - w 90% przypadków żółta.

Czesta sytuacja w każdym trybie w fifie,większość ludzi nie wie co ma robić po stracie bramkarza.

Powinien być jakiś automat dla ludzi,którzy nie znają dobrze zasad.

Opublikowano

Czy ktoś z was używał kodu z bundla xo na F15? Kupiłem taki kod i po zeskanowaniu mam zakupiony pre order ale nie mogę pobrać gry a chyba da sie to zrobić w pre download?

Opublikowano

Kolega dzisiaj byl w Saturnie i powiedzieli mu ze nie ma co liczyc na Fife przed premiera, na polki wystawia dopiero 25........

Robi sie nerwowo xd

Opublikowano
  • Autor

W Warszawie moze nawet juz poniedzialek beda.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ma ktoś jakieś informacje "spod lady" z czeladzkiego M1 albo Saturna w Silesii? :)

Opublikowano

Mam zainstalowaną grę w wersji pre load dodawanej do Xboxa one w Polsce. Mam wykupiony również ea Access. Dziś jest możliwość przetestowania pełnej wersji w limicie 6 godzin. Gdy próbuje to włączyć, to mam napisane, żeby zainstalować wersję próbną. Naciskam to i nic się nie dzieje. Ma ktoś tak samo?

Opublikowano

Ma ktoś jakieś informacje "spod lady" z czeladzkiego M1 albo Saturna w Silesii? :)

xgamecenter poniedziałek po południu Dąbrowa Górnicza, lub Jaworzno 229 zł

games4you poniedziałek po południu lub wtorek rano Sosnowiec, Czeladź, Katowice 219 zł

Edytowane przez ścierpła mi noga

Opublikowano

ooo kusi z games4you w tej cenie - im dluzej ogrywam demo tm bardziej jestem nim zachwycony - oprawa meczowa, tempo, wreszcie pesowa mozliwosc dryblingu i mijania przeciwnikow sama manipulacja sprintu i kierunkow biegu, a nie glupimi sztuczkami technicznymi, jak jeszcze poprawia bramkarzy przy strzalach z dystansu to bedzie lodzio miodzio panowie

Opublikowano

xgamecenter poniedziałek po południu Dąbrowa Górnicza, lub Jaworzno 229 zł

games4you poniedziałek po południu lub wtorek rano Sosnowiec, Czeladź, Katowice 219 zł

Ooo, dzięki wielkie za info! Słyszałem o tym, że xgamecenter mają wysyłać grę w poniedziałek, ale nie wiedziałem, że będzie też możliwość odbioru na miejscu :) W takim razie klasa, trzeba będzie podskoczyć.

Opublikowano

Polski komentarz dalej ssie. Kopiuj wklej z poprzednich edycji

Opublikowano

Kurde wchodzę na twitcha a tam wszyscy grają w FUT jak tak dalej pójdzie to EA wypuści to jako osobną pozycję ;) by więcej zarobić.

Opublikowano

Już wystarczająco dużo zarabiają na tych FIFA Coins :P

Opublikowano

Tak chwaliliscie online na XO, a nie mogę rozegrać jednego meczu normalnie. Lagi jak skur.. Coś czego na PS3 i PS4 w fifie nie uświadczylem

Opublikowano

Można. Mam najdzieje, że po oficjalnej premierzy coś się zmieni

Opublikowano
  • Autor

Z tym komentarzem to pojechali. Powaznie nie dograli nawet nowych kwesti?

Jest wybor jezyka angielskiego?

Opublikowano

Tak chwaliliscie online na XO, a nie mogę rozegrać jednego meczu normalnie. Lagi jak skur.. Coś czego na PS3 i PS4 w fifie nie uświadczylem

bo grasz głównie z amerykanami