Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 176,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moze mnie w du.pe pocalowac z tymi poradami, ta gra jest tak zje.bana w tym roku ze wola to o pomste do nieba, jak masz przed soba takiego bale'a, ronaldo albo messiego to mozesz sobie przyciskac te j

• Co maja wyrzucic ? Lamy z serwerow by im przeciwnicy 1 gosciem calej druzyny nie objerzdzali ? Czesc juz i tak gra w PESa, reszta bedzie narzekac na jakies handicapy, sromentum, zle polozenie gwiazd

• ścierpła mi noga
    ścierpła mi noga

gra powinna być zbalansowana i na ręcznych i na automatycznych, a nie żeby człowiek siedział i patrzył na filmiki z yt, żeby szukać, jak oszukać błędy w grze, albo jak nauczyć się innych. Jest gorzej

Opublikowano

W Warszawie moze nawet juz poniedzialek beda.

A gdzie?

Po pierwsze to..Kope lat ludziska :)

Ja zarezerwowałem w Wawie w świecie gier na chmielnej niedaleko złotych tarasów. (228zł)

W poniedziałek odbiór :)

Opublikowano

A gdzie kupiłeś? Bo chyba to przeoczyłem

Pewnie grał w tego sześciogodzinnego triala z EA Access.

Opublikowano

na forach EA gów.noburza bo w grze nie pokazuje jakości połączenia przeciwnika (green/orange/red) niezła zwała bo z kolesiami na red nigdy nie gram a teraz będę musiał, to już wiesz Lipa skąd te lagi :)

Edytowane przez nero2082

Opublikowano

co chwile odpalam demko, takie dobre.

poprawią kilka błędów i będzie pięknie.

z zakupem się wstrzymam do dema pes'a

Po poprzedniej edycji PES'a z fox engine widziałem światełko w tunelu i że seria w końcu załapała o co chodzi. Bardzo liczyłem na demo PES'a ale się przeliczyłem. Zmiana systemu a oni dalej są o te dwa kroki za EA. Spóźnieni o generacje. 

Jeśli ktoś chce spróbować dema PES'a to musi zalogować się na japońskim koncie i ściągnąć Winning Eleven bo Europa dema szybko chyba nie dostanie. 

Opublikowano

A gdzie?

Ja zarezerwowałem w Wawie w świecie gier na chmielnej niedaleko złotych tarasów. (228zł)

A wiesz moze czy w poniedzialek tez wysylaja?

Opublikowano

Pytanie do osób które posiadają już swoją kopie gry Czy można grać 2vs2 online ze znajomymi ? tak jak to było w 12/13 Nie wiedzieć czemu w 14 nie było takiej opcji... 

Opublikowano

A gdzie?

A wiesz moze czy w poniedzialek tez wysylaja?

Tego nie wiem :/ ale czemu nie?

http://swiat-gier.com/playstation4/12599-fifa-15-pl-ps4-bonus-preorder-.html

Jak chcesz to dzwoń i się dopytuj :)

Opublikowano

Pytanie do osób które posiadają już swoją kopie gry Czy można grać 2vs2 online ze znajomymi ? tak jak to było w 12/13 Nie wiedzieć czemu w 14 nie było takiej opcji... 

z tego co czytałem to nie ma 2vs2 lobby

Opublikowano

widzialem pare filmikow z niby fulla i dalej bramkarzom sporo za czesto zdarza sie jakas skrajnie idiotyczna interwencja, oby jak najszybciej zalatali to w jakims patchu, powoli nakrecam sie na ta czesc, trzeba przeliczyc kase w skarbonce 

Opublikowano

Jak wygląda fizycznie to DLC dokładane do preorderów (złote paczki co tydzień itd.)? Do gry dostaje się jakąś kartkę z kodem czy edycje preorderowe mają jakieś inne pudełka? Bo zamówiłem sobie z odbiorem osobistym i chciałbym wiedzieć, czy mam się o coś upominać jak będę odbierał :)

Opublikowano

Fajne akcje, gole i powtorki. Liverpool- Man City, Highlights

Opublikowano

widzialem pare filmikow z niby fulla i dalej bramkarzom sporo za czesto zdarza sie jakas skrajnie idiotyczna interwencja, oby jak najszybciej zalatali to w jakims patchu, powoli nakrecam sie na ta czesc, trzeba przeliczyc kase w skarbonce 

Główki z 14 poprawili po paru tygodniach, tu pewnie będzie podobnie.

Opublikowano

No to dałeś mi rozkminkę Mac! Nie wiem czy anulować swój preorder w Ultimie za 218 zł i brać już jutro w Świecie Gier przepłacając dychę ;)

Skąd info o odbiorze w poniedziałek? Normalnie sklep Ci potwierdził taką datę? Nie wiecie od kiedy w Ultimie będzie można odbierać?

Bo w sumie chętnie bym pograł jak najszybciej :)

Opublikowano

Witam. 

Mam złożonego pre-ordera w sklepie muve.pl . Ktoś wie może kiedy będzie muve.pl wysyłało FIFE 15 do swoich klientów ? Jest szansa że to będzie poniedziałek ?

Opublikowano

klasa :) super ze juz łatają

Opublikowano

Jeśli chodzi o Opole to prawdopodobnie, jeśli paczka się nie spóźni, jutro do odbioru Fifa 15 na wszystkie platformy w sklepie Grajtanio.pl na pasażu Centrum Handlowego Karolinka.

Opublikowano

to bedzie moja pierwsza kopanina w ktora zamierzam pograc troche jako ze demko mnie strasznie wkrecilo. jakies rady dla nooba? przerazaja mnie te cale triki, komp od zawodowca w gore jedzie mnie jak dziecko.. wszelkie rady mile widziane zarowno do gry online i offline.