BuRRRza 43 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 (edytowane) @hav3n dzięki za odpowiedź. Jeszcze jedno, termin pobrania mija wraz z wyjściem nowej oferty GWG ? I można grać w dwie osoby (dwa pady) ? Edytowane 3 grudnia 2014 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 3 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 grudnia 2014 W gry z GWG grasz dopoki masz oplaconego Golda. Gry te nie przechodza na Twoja wlasnosc (jedynie na 360 gry sa twoje). Pobierzesz do czasu wyjscia nowej oferty, czyli masz na to miesiac (lub nawet dwa miesiace bo MS daje nowa gre, a stara jest ciagle do pobrania przez kolejny miesiac). Jesli nie masz aktualnie jak jej pobrac na konsoli to dodaj ja do swojego konta poprzez xbox.com, a na konsole pobierzesz kiedykolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Wczesniej pobralem Maxa jak byl w GWG i teraz caly czas moge go pobrac pomimo ze juz z tej oferty wypadl wiec wychodzi na to ze jest tak jak pisze LordV.... MS taki dobry Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 jak to jest z tym pobieraniem w tle - konsola ściąga tylko to co w kolejce czy z miejsca wyszukuje też aktualizacje do gier - odpalam project spark a tu ponad 2gb pacza od zassania jak tylko kolejka to lipa, prawie każda gra wymaga pobrania czegoś tam to i tak bez czekania się nie obejdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Właśnie nie mam pojęcia, jak to działa. Z jednej strony samo mi znalazło ostatnio i pobrało aktualizacje do kolekcji Halo czy GTAV. Z drugiej, niektóre gry aktualizują się dopiero jak je odpalę - nie wiem czego to kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Konsola sama pobiera aktualizacja, sprawdzając zwykle ich dostępność w nocy. Jeśli coś ukazało się np. rano lub po południu, a Ty tego samego dnia włączysz grę, to jeszcze nie miała kiedy tego pobrać. Bodajże w ustawienia -> system można spojrzeć, kiedy Xbox ostatni raz sprawdzał dostępność uaktualnień. Oczywiście wymagane jest korzystanie z Instant-on. Edytowane 4 grudnia 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
MatekDM 1 299 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Super, dzięki za info, zaraz rzucę okiem Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 @LordV no tak mógłybm zrobić. Ale jak wchodzę na xbox.com i wybieram GWG to Worms jest do kupienia za 79.99 zł jak biorę kup teraz to piszę " Wydaje się, że wystąpił błąd w systemie. "Możliwe ,że mi się Gold skończył ? Bodajże gdzieś na dniach mija mi ważność, ale to w sumie nic bo mam w zanadrzu kod na 12msc. Teraz tylko czekam na kuriere z X1 i grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Wydaje mi się, że jak nie masz XO to nie można dodać gier z golda na XO przez stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Przez appke na telefonie sie da. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Przez stronę też się da. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Mi wywala błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Zmień region strony na dole? Edytowane 4 grudnia 2014 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Don kiedyś pisał jak to zrobić. Chyba trzeba było region zmienić na USA i wtedy przechodziło. Ale pewien nie jestem. Edit wrog szybszy. Edytowane 4 grudnia 2014 przez Kyo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Dzięki chłopaki Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Wczesniej pobralem Maxa jak byl w GWG i teraz caly czas moge go pobrac pomimo ze juz z tej oferty wypadl wiec wychodzi na to ze jest tak jak pisze LordV.... MS taki dobry Źle mnie zrozumiałeś. Jeszcze raz - jeśli grę dodasz do swojego konta to będzie ona dostępna do grania/ściągania do czasu kiedy masz opłaconego Golda. Czyli jeśli dodałeś już grę do konta bo była w danym miesiącu darmowa, to nawet za 2 lata ją ponownie ściągniesz o ile w danej chwili masz Golda. @LordV no tak mógłybm zrobić. Ale jak wchodzę na xbox.com i wybieram GWG to Worms jest do kupienia za 79.99 zł jak biorę kup teraz to piszę "Wydaje się, że wystąpił błąd w systemie. "Możliwe ,że mi się Gold skończył ? Bodajże gdzieś na dniach mija mi ważność, ale to w sumie nic bo mam w zanadrzu kod na 12msc. Teraz tylko czekam na kuriere z X1 i grami. Zobacz czy Gold nie wygasł tak jak przypuszczasz. Na xbox.com po zalogowaniu kliknij na "My Account" (tuż pod gamertagiem). Wyświetli się informacja czy masz Golda oraz data wygaśnięcia. Jeśli masz Gold to cena powinna być "free" i możliwość dodania gry do konta. Kilka dni temu to zrobiłem i wszystko działało, z tym że ja mam konto na USA. Tak jak pisali inni wybierz region USA i wtedy spróbuj. Link do Worms Battlegrounds (USA)- https://store.xbox.com/en-US/Xbox-One/Games/Worms-Battlegrounds/1f4fb9cd-03f8-4ecf-8b13-6334bcc72d22 Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) @LordV mam coś takiego Transakcje Na koncie Microsoft: 2,08 zł Subskrypcje Więcej Korzystaj w pełni z usług Xbox z Xbox Live Gold Usługa Music nie jest obsługiwana w tej lokalizacji. ps: jak dodać tutaj zdjęcie do posta ? W edytorze żadnej opcji nie widzę z tym Edytowane 4 grudnia 2014 przez BuRRRza Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Wrzuc na hosting np imgur.com Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Ok dzięki. No i mam coś takiego http://imgur.com/AYDF9fB Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 (edytowane) Czyli nie masz Golda, gdybyś miał to obok była by data wygaśnięcia. U mnie tak to wygląda Jeśli chcesz ściągać gry z Games with Gold to musisz kupić zwykłego golda na: 1, 3, 3+1, 12, 12+1 lub 12+2 miesięcy. Inne, czyli 24h, 48h, 72h, 7 days, 14 days, itp. to tzw. triale, które nie dają statusu Gold, można jedynie na nich grać online. Nie daj się na to nabrać, widziałem ludzi którzy sprzedają paczki z takimi właśnie trialami jako Gold. Edytowane 4 grudnia 2014 przez LordV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Jak kupie teraz Golda to bedą działały te "darmowki" z poprzednich miechów? Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Nie, jeśli ich wtedy nie dodałeś do konta to nie będziesz miał do nich teraz dostępu. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 @LordV ok dzięki wielkie. Z tymi trialami to wiedziałem ,że tak jest ale słuszna uwaga może ktoś skorzysta. Mam kod na 12msc ale czekam aż przyjedzie kurier z X1 i wtedy go wklepie. ps: jak dodałeś zdjęcie do postu ? Cytuj Odnośnik do komentarza
LordV 16 Opublikowano 4 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 grudnia 2014 Nie ma sprawy.Zdjęcie najpierw musisz dać na stronę z hostingiem, czyli tak jak podał Bluber może być np. imgur.com. Jak już to zrobisz i będziesz miał linka do swojego zdjęcia to podczas pisania posta tutaj na forum kliknij na ikonke z obrazkiem ("Grafika"). Poprosi o podanie adresu URL, podajesz ten który dostałeś z imgur.com i gotowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Copper 2 657 Opublikowano 5 grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 grudnia 2014 Dzisiaj wrzucili jakas nowa aktualizacje softu, ktos wie co zmienia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi