Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Była promocja już kilka razy nawet, ale z kartą z creditsami do wydania w grze, więc promo taka że wcale. Teraz przez jakiś miesiąc może nie być nic, bo premiera na PC właśnie.

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Już kupiłem za zdrapki z keye, co by nie mówić to różnica mega między generacjami :)

Opublikowano

Kurde, zainstalowałem ostatnio aktualizację systemu - ale problem ze zrzutami ekranów występuje nadal ;(

Cały czas w aplikacji Upload mogę jedynie ustawić zrzut jako tło, nigdzie nie mam opcji zapisania do One Drive czy wysłania na Twitter :/

Opublikowano

Hm, dopiero dziś się za to zabrałem i bez problemu mi działa.

Nie śledziłem Twoich problemów z uploadem zdjęć, więc sorry jeśli to było...

Ja zrobiłem tak - zalogowałem się na stronie OneDrive na kompie używając danych do xbl i tyle, zdjęcia dostępne, nie wysyłam niczego z poziomu konsoli do OneDrive.

Jest możliwe ściągniecie aplikacji OneDrive na pc, wtedy to już mega wygodne

Opublikowano

Oczywiście, że warto. Dwie świetne gry ze świetnym, klimatycznym i światem postapo. W dodatku możesz grać zarówno rambo jak i stealth. Miodzio gierki. 

Opublikowano

Metro 2033 przeszedłem na X360, bardzo fajny i klimatyczny FPS. Last Light jeszcze nie ograłem, ale podobno też dobre. Za taką cenę jak jest teraz paczka można spokojnie powiedzieć, że warto.

No chyba, że nie lubisz FPS'ów ;)

Opublikowano

Wciąga jak diabli i aż smutno się robi, gdy już się kończy.  :good:

Opublikowano

Obie czesci Metro polecam bardzo, zwlaszcza ze cena nie byla wysoka nawet na premiere.

Opublikowano

Niby tak, ale i tak grafika nie zachwyca. Pecetowa wersja wydaje mi sie lepsza bo 2 miesiacu temu ogralem Last Light'a. No, ale warto :rolleyes:

Opublikowano

Hej co to za zachwyty nad Metro?? Aż się zastanowiłem czy nie kupić. Jednak czekam na coś bardziej korzystnego. Coś jak Tittanfall swego czasu.

Opublikowano

W przyszłym tygodniu Shovel Knight wychodzi na Xone.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

AW2 predzej czy pozniej powstanie ale dobrze, ze MS zlecil im robote nad mowym IP. QB jest w dobrych rekach :)

Opublikowano
Oferta Tygodnia Xbox One

• Call of Duty Ghost Digital Hardened Edition – 203,99 zł 
  • Call of Duty Ghosts – 96 zł 
  • Never Alone (Kisima Ingitchuna) – 35,99 zł 
Opublikowano

W tym tygodniu portfel bezpieczny ;)

Opublikowano

Co do AW 2 szkoda że poleciał do szuflady. Wolałbym przeczytać że mimo tego ze główne siły dłubią nad QB to jakaś mała grupka dłubie nad AW 2 :(

Opublikowano

Co do AW 2 szkoda że poleciał do szuflady. Wolałbym przeczytać że mimo tego ze główne siły dłubią nad QB to jakaś mała grupka dłubie nad AW 2 :(

Remedy to małe studio. U nich taka "mała grupka" oznaczałoby 3 gości z ołówkami i kredkami świecowymi ;)

Ale pewnie prędzej czy później zrobią Łejka 2 na silniku Quantum Break.

PS. W NBA 2K 15 można grać za darmo w najbliższy weekend (jeśli ma się golda).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Właśnie odpaliłem odcinek gry o tron na xone OJAPIE.RDZIELE ale to bosko wygląda :banderas:

I też szybkie pytanie, jest opcja wczytania napisów czy trzeba je 'wtapiać' w film? Ew. jak wy oglądacie?

Opublikowano

To raczej był sygnał dla wydawców aby się tym tematem zainteresować. 

Opublikowano

Takie coś wyszło dzisiaj:

Opublikowano

Omijać z daleka. Było w Plusie - takie Ori, tyle że dla ruskich i Rumunów.

Opublikowano

NBA 2k15 do pogrania przez weekend :) dla posiadaczy golda oczywiscie. 

Edytowane przez ssxx1