Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

elite pad to dla mnie zakup obowiązkowy, szczególnie do forzy 6. mam nadzieję że nie wyskoczą z jakąś chorą ceną. w razie czego obok mam sanatoria itd. sezon jest więc i bogate stalowe magnolie się znajdą :dynia:

ale serio muszę go mieć. te łopatki idealne do zmian biegów bo pod bumperami mnie wkurzało. może w końcu nauczę się jeździć na manualu :D

nie na temat ale musze zapytać XD czym ty się zajmujesz Colin?

Edytowane przez chris85

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

No ja miałem przypięcia, wchodzę i nie mam. xD

Zrobiłem je z poziomu aplikacji i dalej nie miałem. 

Opublikowano

nie na temat ale musze zapytać XD czym ty się zajmujesz Colin?

głównie to adminowaniem :>

Opublikowano

ej jak sie nazywal ten indyk co laska z kolesiem wchodza do grobowca i koles zostaje przebity wlocznia - z tego moze byc kozak giera cos czuje

Opublikowano

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/

Lista tytułów z Xbox 360 objętych wsteczną kompatybilnością - stan na dzień dzisiejszy. Jest ich... tylko 21 i większość z nich to mało znaczące produkcje albo indyki. Jedynie Mass Effect zasługuje na szczególną uwagę. Sądząc jednak po grach przedstawionych na głównej grafice, kolekcja z czasem będzie się rozrastać.

Do końca roku ma być ich 100, po prostu poczekajmy zamiast kręcić afere. Jak w grudniu dadzą coś takiego to wtedy można na nich psy wieszać.

Opublikowano

http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/

Lista tytułów z Xbox 360 objętych wsteczną kompatybilnością - stan na dzień dzisiejszy. Jest ich... tylko 21 i większość z nich to mało znaczące produkcje albo indyki. Jedynie Mass Effect zasługuje na szczególną uwagę. Sądząc jednak po grach przedstawionych na głównej grafice, kolekcja z czasem będzie się rozrastać.

W tym roku będzie ich około 100 z tego co zrozumiałem. Będą ich dodawać z czasem bo działa to na tej zasadzie, że grę musisz ściągnąć z serwerów MS.

Opublikowano

Chyba serwery coś nie wyrabiają, bo nie mogę odpalić gier z EA Access i chyba Live też się sypie(min. sklep). :-( 

Opublikowano

EA na bank bo kumpel odpalił tuż po konferencji i kwikło agonalnie X_X

Opublikowano

Jakoś dzisiaj pisałem, że jak dadzą DA:I to kupię EAA i dali :P Za miecha się kupi za 16 zł i się przejdzie co ma się przejść  :Coolface:

Opublikowano

Gdzie to kody ogarnąć? Myślałem, że to open beta.

Zapisz się na gearsofwar.com

Opublikowano

pad bedzie kosztował $150 :yao: :yao: :yao:

Chyba ich powaliło 

Opublikowano

no i nie da sie kodów wpisywać na bete gearsów

otworz w snapie wiadomosc z kodem na bete i kliknij redeem code 

ja juz sciagam :banderas: 

a pad chyba bedzie snil mi sie po nocach  :wub:

Opublikowano

Pada pewnie kupie. W koncy kto bogatemy zabroni?  :problem:

Opublikowano

jeśli te 150$ się potwierdzi to mega lol i rozczarowanie. toć to połowa nowej konsoli. 100 bym jeszcze przełknął ale nie 150 :/

Opublikowano
  • Autor

no i nie da sie kodów wpisywać na bete gearsów

otworz w snapie wiadomosc z kodem na bete i kliknij redeem code 

ja juz sciagam :banderas:

a pad chyba bedzie snil mi sie po nocach  :wub:

u mnie nadal nie działa. Jak to waży 10GB to i tak dziś nie zagram wiec bez roznicy

Opublikowano

Ciekawe info co do BC na Xone - można grać multi między X360 i Xone; jeśli gra na X360 uplodowała save'y do chmury to można od nich kontynuować na Xone.