Opublikowano 15 czerwca 20159 l elite pad to dla mnie zakup obowiązkowy, szczególnie do forzy 6. mam nadzieję że nie wyskoczą z jakąś chorą ceną. w razie czego obok mam sanatoria itd. sezon jest więc i bogate stalowe magnolie się znajdą ale serio muszę go mieć. te łopatki idealne do zmian biegów bo pod bumperami mnie wkurzało. może w końcu nauczę się jeździć na manualu nie na temat ale musze zapytać XD czym ty się zajmujesz Colin? Edytowane 15 czerwca 20159 l przez chris85
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Nie macie tak, że. Co odpalenie Xboxa zmienia wam się dash? Miałem zakładkę whats up i friends i po restarcie znowu tego nie mam. O co. Tu chodzi?
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Musisz odpalić apkę i wróci do startu. One to taki PC tylko, że biedny.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l No ja miałem przypięcia, wchodzę i nie mam. xD Zrobiłem je z poziomu aplikacji i dalej nie miałem.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l nie na temat ale musze zapytać XD czym ty się zajmujesz Colin? głównie to adminowaniem :>
Opublikowano 15 czerwca 20159 l ej jak sie nazywal ten indyk co laska z kolesiem wchodza do grobowca i koles zostaje przebity wlocznia - z tego moze byc kozak giera cos czuje
Opublikowano 15 czerwca 20159 l http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/ Lista tytułów z Xbox 360 objętych wsteczną kompatybilnością - stan na dzień dzisiejszy. Jest ich... tylko 21 i większość z nich to mało znaczące produkcje albo indyki. Jedynie Mass Effect zasługuje na szczególną uwagę. Sądząc jednak po grach przedstawionych na głównej grafice, kolekcja z czasem będzie się rozrastać. Do końca roku ma być ich 100, po prostu poczekajmy zamiast kręcić afere. Jak w grudniu dadzą coś takiego to wtedy można na nich psy wieszać.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l http://www.xbox.com/en-US/xbox-one/backward-compatibility/ Lista tytułów z Xbox 360 objętych wsteczną kompatybilnością - stan na dzień dzisiejszy. Jest ich... tylko 21 i większość z nich to mało znaczące produkcje albo indyki. Jedynie Mass Effect zasługuje na szczególną uwagę. Sądząc jednak po grach przedstawionych na głównej grafice, kolekcja z czasem będzie się rozrastać. W tym roku będzie ich około 100 z tego co zrozumiałem. Będą ich dodawać z czasem bo działa to na tej zasadzie, że grę musisz ściągnąć z serwerów MS.
Opublikowano 15 czerwca 20159 l I tak postaram się zdobyć pierwszego Mass Effecta na 360 oraz zobaczyć jak to obecnie działa
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Chyba serwery coś nie wyrabiają, bo nie mogę odpalić gier z EA Access i chyba Live też się sypie(min. sklep). :-(
Opublikowano 15 czerwca 20159 l EA na bank bo kumpel odpalił tuż po konferencji i kwikło agonalnie X_X
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Jakoś dzisiaj pisałem, że jak dadzą DA:I to kupię EAA i dali Za miecha się kupi za 16 zł i się przejdzie co ma się przejść
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Gdzie to kody ogarnąć? Myślałem, że to open beta. Zapisz się na gearsofwar.com
Opublikowano 15 czerwca 20159 l no i nie da sie kodów wpisywać na bete gearsów otworz w snapie wiadomosc z kodem na bete i kliknij redeem code ja juz sciagam a pad chyba bedzie snil mi sie po nocach
Opublikowano 15 czerwca 20159 l jeśli te 150$ się potwierdzi to mega lol i rozczarowanie. toć to połowa nowej konsoli. 100 bym jeszcze przełknął ale nie 150
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Autor no i nie da sie kodów wpisywać na bete gearsów otworz w snapie wiadomosc z kodem na bete i kliknij redeem code ja juz sciagam a pad chyba bedzie snil mi sie po nocach u mnie nadal nie działa. Jak to waży 10GB to i tak dziś nie zagram wiec bez roznicy
Opublikowano 15 czerwca 20159 l Ciekawe info co do BC na Xone - można grać multi między X360 i Xone; jeśli gra na X360 uplodowała save'y do chmury to można od nich kontynuować na Xone.