Opublikowano 27 listopada 20159 l fh3 to pewniak na 99% ale mimo wszystko figaro ma racje, timdog to fanboj polsatu i rownie dobrze tego twitta moglby napisac mroku123
Opublikowano 27 listopada 20159 l Mam pytanie... przez stronę www zalogowałem się na profil xone i ze sklepu chciałem pobrać demko Metal Slug 3 z x360, teraz za każdym jak odpalam np Gears od War 2 wyskakuje mi w prawym rogu komunikat z x360 "zatrzymano pobieranie dema metal slug" da się to jakoś wyłączyć bo wkurza trochę.... ? Sytuacja opanowana... Edytowane 28 listopada 20159 l przez b7iNd
Opublikowano 28 listopada 20159 l Znalazłem na stronie Microsoftu w Polsce fajne promocje na gry na Xbox One: http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/list/Gry-Xbox-One/categoryID.66277300 i pomyślałem, żeby kupić sobie Forzę Horizon 2 na Xbox One, bo jest sporo tańsza niż normalnie, a od dawna chciałem ją sobie kupić, ale widzę, że obok nazwy gry w sklepie jest napisane (DVD) i zastanawiam się co to może znaczyć? http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300 Gry na Xbox One są chyba na Blue-Ray? Z tą Forzą jest inaczej? Zastanawiam się dlatego czy może z tą grą jest coś nie tak, a z chęcią bym ją kupił za te 90 złotych.
Opublikowano 28 listopada 20159 l ile czasu laduje sie play and charge na full? bo chyba mam z(pipi)onego pada albo wlasnie zestaw ladujacy. wczoraj gralem dobre 2h z padem podlaczonym do ładowania przez laptopa, dzis pad mi sie wylaczal z rozladowania. tym razem podlaczylem do xboxa, zostawilem na ponad godzine, wskaznik w dashu pokazywal 3/4 pogralem moze z 30min i znowu komunikat o bardzo niskim stanie aku. wtf
Opublikowano 28 listopada 20159 l http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300 Gry na Xbox One są chyba na Blue-Ray? Z tą Forzą jest inaczej? Zastanawiam się dlatego czy może z tą grą jest coś nie tak, a z chęcią bym ją kupił za te 90 złotych. Ktoś się pomylił, a chodziło pewnie tylko o podkreślenie, że to płyta, a nie kod. Tylko Blu-ray. P&C nie wiem, na X360 to była słabizna, więc tutaj się w to nie bawiłem. Sam używam akumulatorków paluszków. Zostaw do ładowania z ładowarki do telefonu na noc.
Opublikowano 28 listopada 20159 l Da się zapłacić w tym sklepie Micro przelewem bankowym lub Paypalem, ale bez dodawania karty bankomatowej? Bo moją kartą nie można płacić przez internet, a nie widzę innej opcji do wyboru niż płatność kartą.
Opublikowano 28 listopada 20159 l ile czasu laduje sie play and charge na full? bo chyba mam z(pipi)onego pada albo wlasnie zestaw ladujacy. wczoraj gralem dobre 2h z padem podlaczonym do ładowania przez laptopa, dzis pad mi sie wylaczal z rozladowania. tym razem podlaczylem do xboxa, zostawilem na ponad godzine, wskaznik w dashu pokazywal 3/4 pogralem moze z 30min i znowu komunikat o bardzo niskim stanie aku. wtf Masz zj.ebana baterie. Tez tak miałem, wymieniłem i śmiga aż miło.
Opublikowano 29 listopada 20159 l zadzwonic do ms i wysle mi nowy akumulator czy reklamowac w euro? Mój kupowałem na allegro wiec tam reklamowalem. W tym przypadku sam nie wiem gdzie bym się udał. W euro chyba nie dadzą z miejsca nowego. Nie wiem.
Opublikowano 29 listopada 20159 l Jak masz blisko to Euro, to co szkodzi spróbować. Jeszcze kupowałeś przecież całą konsolę i gierki, a reklamujesz jedną pierdołę, więc może pójdą na rękę. Jeśli nie to MS, a w międzyczasie możesz i tak grać na bateriach, więc żaden problem zasadniczo.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Do kiedy trwa promocja w związku z Black Friday? Far Cry 4 Gold Edition na XO dalej za 96 złotych i dalej kusi!
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ale jest jakaś ustalona godzina np. 00:00? Czy skończy się dzisiaj jak się komu zachce stronę aktualizować?
Opublikowano 30 listopada 20159 l Skończy się jutro rano, ale lepiej nie czekaj do ostatniej chwili. Edytowane 30 listopada 20159 l przez wrog
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ja sobie odpuściłem Dishonored i kupiłem GoW od blantmana. Mam lekki przesyt fpsami. Zastanawiałem się nad FH2, ale wolę dorzucić te kilka złotówek i wziąć pudełko. Edytowane 30 listopada 20159 l przez WezyrBiałegostoku
Opublikowano 30 listopada 20159 l Dishonored to nie fps tylko bardziej skradanka w fpp, taki lepszy następca Thiefa niż ten reboot serii.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Thief mi słabo podszedł, nie jest to gatunek za którym przepadam. Pomyśleć, że żadna skradanka nie zapadła mi szczególnie w pamięć. SplinterCell HD na PS3 wydawał mi się archaiczny, a MGSa nie ograłem z powodu nieznajomości oryginału.
Opublikowano 30 listopada 20159 l Ja sobie odpuściłem Dishonored i kupiłem GoW od blantmana. Mam lekki przesyt fpsami. Zastanawiałem się nad FH2, ale wolę dorzucić te kilka złotówek i wziąć pudełko. To zastanawiaj się szybciej http://www.microsoftstore.com/store/mseea1/pl_PL/pdp/Forza-Horizon-2-na-konsol%C4%99-Xbox-One-DVD/productID.307294300
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Panowie - kupiłem Wiedźmin 3 Dziki Gon w ramach Black Friday! [ 106 złotych i 50 groszy to jak za darmo! ] Zdecydowałem się w końcu pomimo tego, że nigdy nie miałem w rękach komiksu, książki, nigdy nie oglądałem filmu, nie grałem w żadną z poprzednich części i jestem kompletnie zielony w całym temacie ale mam nadzieję, że jak zacznę to wsiąknę i już niedługo moją półkę ozdobią książki, komiksy, filmy, figurki a nawet poprzednie części ogram. Czy można zacząć od najnowszej części? Ale jestem podekscytowany! :-DNie wypominajcie mi tego co mnie ominęło - w końcu się zdecydowałem i liczę na wspaniałą przygodę! :-) Koniec z ignoranckim podejściem do rodzimej produkcji! Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Folion
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Zaczynanie historii od końca, to dopiero ignoranckie podejście. Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Hum
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Czy moglby mi ktos napisac, tak na szybko po myslnikach, podstawowe zasady obslugi konsoli? Odbieram dzis swojego klocka i nie wiem od czego zaczac. Chodzi mi o ustawienie tego trybu instant on, jakie sciagnac aplikacje, jak dziala robienie zdjec i filmikow, co poprzestawiac w ustawieniach itd. Z góry dzieki
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Poradnik odpalania konsoli...to nie może być prawda... RTFM! Edytowane 1 grudnia 20159 l przez Andreal
Opublikowano 1 grudnia 20159 l Sprawdź po kolei każdą opcję w ustawieniach konsoli i będziesz miał wszystko jak na talerzu: język, region sklepu, kalibrację TV, ustawienia zasilania etc.