Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

a to pardom, musiałem to przeoczyć

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Jakiś czas temu pewien user  z resetera uzyskał dostęp do danych API Xbox Live i zobaczył tam parę niezapowiedzianych gier, m.in nowe Fable. Potem dziennikarze zaczęli drążyć temat i dopytywać się swoich kontaktów czy to prawda i wiele niezależnych źródeł mniej lub bardziej to potwierdziło. 

Szkoda że taka bomba wyciekła tak wcześnie. Ciekawe co zrobi teraz Microsoft, gierka wyjdzie gdzieś koło 2020 i  jest na wczesnym etapie produkcji, ale mimo to wszyscy już o niej wiedzą  i wszyscy oczekują oficjalnego potwierdzenia na E3. 

Opublikowano

2020 dosyć optymistycznie ;) Ja stawiam najwcześniej 2022.

Opublikowano

Przyjmuje że już od jakiegoś czasu nad tym pracują ;) 

ale jeśli będzie to 2022 a Microsoft zapowie Fable w tym roku, to Xbox ma przed sobą 4 wygrane E3 :obama: 

Opublikowano

fable bez molyneuxa moze wyjsc na dobra gierke, styl piotrusia w jego gierkach byl mocno zyebany :/

Opublikowano

to dlatego teraz jest tak mało aukcji z trialami na 48h, które chodziły po 2.50? Teraz jest kilka i wszystkie po 6 zł. Złodzieje 

Opublikowano
Mojego kolesia wezwali na komisariat w tej sprawie. Okazuje się że to chodzi o jak pamiętam 2 typów co dorwali generator kodów i sprzedali chyba koło 35 tysięcy sztuk różnych gier za ok 2 mln PLN. A tych świadków- cebulaków jest do przesłuchania też kilkanaście tysięcy. Tak mu na psiarni powiedzieli.

Wysłane z mojego XT1580 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 2.03.2018 o 19:12, asax napisał:

Jakiś czas temu pewien user  z resetera uzyskał dostęp do danych API Xbox Live i zobaczył tam parę niezapowiedzianych gier, m.in nowe Fable. Potem dziennikarze zaczęli drążyć temat i dopytywać się swoich kontaktów czy to prawda i wiele niezależnych źródeł mniej lub bardziej to potwierdziło. 

Szkoda że taka bomba wyciekła tak wcześnie. Ciekawe co zrobi teraz Microsoft, gierka wyjdzie gdzieś koło 2020 i  jest na wczesnym etapie produkcji, ale mimo to wszyscy już o niej wiedzą  i wszyscy oczekują oficjalnego potwierdzenia na E3. 

plotka że PG robi RPG'a w otwartym świecie już ponad rok temu wyleciała.

Opublikowano

giphy.gif

Edytowane przez asax

Opublikowano

takie directy co miesiąc? newsy, gierki do gamepassa, gierki do golda, zapowiedzi, ruchanie, alkohol i 4k?

lepsze jak e3

Opublikowano

Fajna inicjatywa, na żadne "breaking announcments"  się nie napalam, ale mam nadzieje że dostaniemy trochę nowych informacji o Sea of Thieves. No i cieszy cykliczność programu dzięki czemu mam nadzieje częściej będziemy dostawać nowe informacje 

Opublikowano

Nice, pieknie sie microsoft stara wrocic na swietne tory

Opublikowano

Co miesiąc maja do ogłoszenia nowe gry do Game Passa i BC więc dorzuca do tego jakąś multiplatforme jak FC 5 (na którego marketing ma Sony) i exa jak akurat będzie lub indyka i już mamy materiał na niewielkie "show" które przypomni światu o istnieniu takiej konsoli jak Xbox. 

Niedawno Greenberg rzucił na Twittera że był z wizytą u twórców State of Decay więc chyba wiem co będzie w kwietniu ;)

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

RTSy na Xboxie? Dawać mi Age of Empires.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano
W dniu 2.03.2018 o 19:00, Soban napisał:

No może za 4 razem wyjdzie coś lepszego niż średniak+.

Jedynka była świetna, dwójka bardzo dobra, trójke przemilczymy. Tak to wygląda. 

Opublikowano
16 godzin temu, Daddy napisał:

plotka że PG robi RPG'a w otwartym świecie już ponad rok temu wyleciał

plotka xd to było po prostu z ogłoszenia o rekrutacje do dużej gry AAA w stylu Horizon Zero Dawn i to, że PG prowadziło rekrutacje jest dośc powszechną wiedzą tylko były domysły czy to będzie nowa gra PG, która będzie multiplatformą czy może exem dla MS no i po połączeniu kropek wyszło na to, że PG rozwija zespól aby stworzyć nowe Fable dla MS. 

ups nie złączyło :smutas: 

Opublikowano
W dniu 3/5/2018 o 19:30, hav7n napisał:

Niedawno Greenberg rzucił na Twittera że był z wizytą u twórców State of Decay więc chyba wiem co będzie w kwietniu ;)

No chyba jednak bedzie w maju ;) 

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

szykują się następne zmiany w dashboardzie, wygląda nieco ładniej i przejrzyściej 

Edytowane przez asax

Opublikowano

To nie fejk, filmik pochodzi z wczorajszego Windows Developer Day jak wskazuje tytul. 

Z innych tematów, wygląda na to że Capcom złożył wizytę studiom Microsoftu 

Halo Residen Evil Crossover confirmed. 

Generalnie 343 jest olbrzymim studiem i współpracuje na zasadzie outsourcingu z wieloma studiami (np. Blur czy Certain Affinity) więc spotkania z innymi developerami nie jest niczym niezwykłym. No ale Capcom nie pasuje do tego schematu. 

Opublikowano

DMC V czasowym (bo w wyłącznego nie wierzę) exem na łoniaka i mogę zacząć dotykać się w nocy. Jezusicku, na samą myśl mi ciepło w środeczku.