Skocz do zawartości

Xbox One: komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

niech ci się zachce lepiej

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Mam Xbone'a, co mnie niesamowicie cieszy, bo Forza Horizon 2 rozpaliła moje zmysły i chciałbym podzielić się kilkoma spostrzeżeniami Jako były już posiadacz PlayStation 4:   - konsola na żywo spraw

• W kwestii prywatnej wiadomości - zawsze możesz kogoś dodać do rozmowy i zamknąć grupę dla reszty znajomych   Kilka moich spostrzeżeń dotyczących Xboxa One po tych kilku miesiącach użytkowania.  

• Małe podsumowanie wrażeń po kilkunastu dniach grania. Całą poprzednią generację grałem na 360. Teraz nie wiedziałem czy nie wybrać PS4, ale stanęło na One bez Kinecta.   Konsola   Sama konsola jes

Opublikowano

Wystarczy zagrać do końca roku, kod dostaje się na XBL.

Opublikowano

http://www.xbox.com/en-US/year-in-review-2015

u mnie wyszło 2277 godzin, czyli średnio ponad 6h dziennie, co się mija sporo z rzeczywistością :) chyba że liczyło też czas podczas jak sprzęt był w instant on

EE coś w uja lecą tak jak piszesz, bo nowy Tomb na pewno wyciął mi z życia więcej jak 13h

Opublikowano

U mnie podobno 782 godziny, nieco ponad 2 dziennie, co wydaje się prawdopodobne. Co ciekawe podobno poniżej średniej moich znajomych (866) i dwa razy tyle co średnia dla wszystkich (368).

Opublikowano

To liczy chyba ogólnie czas zalogowania do XBL. U mnie wyszło jakieś 2400h i o ile tyle nie grałem, to średnio po kilka godzin dziennie mam odpalonego Xone.

Opublikowano

19k gejmskora od stycznia i jestem w top 1% graczy, myslalem ze ludzie wiecej graja :P

ja mam 9k (top 1%), przy 800h(top 10%) więc ludzie może dużo, ale w jedną/kilka gierek

Opublikowano

703h i 18k gamescore :lapka: ale nie gram już praktycznie w multi hehe

Opublikowano

622h przy 19k gs, takze duzo jakos nie gralem, ponizej sredniej znajomych, ale gram w rozne gierki, rzadko siedze nad jakas dluzej.

Opublikowano

Na TA sprawdziłem jak znajomi i ping zrobił 85k :yao:

Opublikowano

czas spedzony na xbl - 1315h

gamerscore od stycznia - 17640

odblokowane achievementy - 868

biorac pod uwage fakt ze pratkycznie gram tylko weekendowo to calkiem kurde niezle 

Opublikowano
  • Autor

według exophase mam nabitę na Xbox One 2183h od początku zakupu, czyli od stycznia 2014. Ta wartość jest sporo bardziej realna. Wygląda więc na to że sporo czasu konsola stała bezczynnie podłączona do XBL, stąd 2200h nabite tylko w 2015. Ja w tym roku najwięcej grałem w Halo MCC, potem Forza Horizon 2 a następnie Halo 5. Ponad 900 achievementów i 19k gamerscore'a.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Dobrze, że są takie konsolki jak XBON. Znów odkryłem frajdę z grania :) Girsy w multi to nadal ideał. :banderas: tego nie ma PS4 i mieć nie będzie.

Opublikowano

your most active day in 2015 - dzień premiery wieska 3 :D

Opublikowano

gdzie takie statystyki można sprawdzić?

Opublikowano

nowe gierki w gwg xd

tommo - strona wczesniej post mazzeo