Skocz do zawartości

The Flash - 2014 - The CW

Featured Replies

Opublikowano

Jestem zawiedziony, spodziewałem się czegoś ciekawego po odcinki zatytułowanym "All Star Team Up"

• Odpowiedzi 914
  • Wyświetleń 50,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

ja trzeciego sezonu arrowa nie oglądam więc fajnie było zobaczyć po raz pierwszy palmera (wnioski jakie wyciągnął po przygodzie w star labs pozwalają sądzić, że będzie zmierzał w stronę komiksowego odpowiednika) no i ogólnie podobało mi się.

Opublikowano

Czemu nie oglądasz Arrowa? Olałeś? Łykniesz cały sezon na roz bez popity? Za dużo już oglądasz i nie ma czasu na przygody Queena?

Opublikowano

kombinacja dwóch ostatnich. crossover z flashem tylko widziałem.

Opublikowano

Ale łyknij sobie później sezon, nie jest wybitny ale dzieje się, jest sporo smaczków, trochę nawiązań do Flasha no i te powiązane ze sobą finały...

Opublikowano

Odcinek taki średniawy, ale oglądało się bez przeszkód (pomijając dalsze rozterki miłosne Iris...). Z Raya zrobili ciekawą postać, miło będzie zobaczyć jak to dalej pociągną. No i fajne nawiązanie do Supermana "Is that a bird? It's a plane" ;) 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

(pipi)one Keikaku !

I "mini-spoiler" czego możemy spodziewać się w finale

11178565_959682284082531_1648986190_n.jp

Opublikowano

Nie rozuzmiem czego mozemy sie spodziewac w finale.

Opublikowano

Iris West-Allen

Chociaż nie koniecznie musi być to w tym sezonie. 

Opublikowano

Przecież to jest gazeta z

roku 2024, więc zanim do tego dojdą, o ile w ogóle, to jeszcze milion innych rzeczy się wydarzy

No kurwa, kolejny GOTY odcinek był i oglądałem jak zahipnotyzowany.

Opublikowano

Hawkgirl będzie w spinoffie więc może dołączyć pod koniec drugiego sezonu. Byłoby fajowo ale i tak (pipi) z tym bo we wtorek

fla121-sg-049-020-150d8.jpg

Będzie pełne CGI walki ale i tak jaranko

Opublikowano

Efekty petarda.  Na Grodda czekam odkad pokazali klatke. 

Opublikowano

Tym bardziej szkoda, że jak przyjdzie czas to DC utnie ten serial aby Flasha zmieścić we własnym filmie :(

Opublikowano

nie wydaje mi się żeby ktokolwiek wspominał o takiej ewentualności, a poza tym to jeszcze dobre kilka lat.

Opublikowano

No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że

zabili Deadshota

tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił.

Co jest żałosne.

A zwiastun mega :cool:

Opublikowano

Whaaaa....? Myślałem, że to tylko taki zabieg jak z Murdockiem z McGyvera. Coby mu na łeb nie leciało albo by nie wybuchało to zawsze on wraca. I po to były te flashbacki z jego przeszłości? Shame on you The CW, shame on you...

Edytowane przez Farmer.

Opublikowano

No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że

zabili Deadshota

tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił.

Co jest żałosne.

A zwiastun mega :cool:

To co, nastepna bedzie Katana? 

Opublikowano

Cholera, tej fotki nie widziałem.

To jak Katana to i pewnie Amanda Waller.

A tak serio, to myślę, że ograniczyli się do Deadshota.

Opublikowano

Masorz zaorany.

Mam nadzieje ze nic juz nie beda kasowac. Flash jest zbyt dobry. 

Opublikowano

No wyciekło to foto 10 godzin temu więc nie podniecaj się.

Niektórzy w nocy śpią na przykład.