Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Jestem zawiedziony, spodziewałem się czegoś ciekawego po odcinki zatytułowanym "All Star Team Up"
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l ja trzeciego sezonu arrowa nie oglądam więc fajnie było zobaczyć po raz pierwszy palmera (wnioski jakie wyciągnął po przygodzie w star labs pozwalają sądzić, że będzie zmierzał w stronę komiksowego odpowiednika) no i ogólnie podobało mi się.
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Czemu nie oglądasz Arrowa? Olałeś? Łykniesz cały sezon na roz bez popity? Za dużo już oglądasz i nie ma czasu na przygody Queena?
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Ale łyknij sobie później sezon, nie jest wybitny ale dzieje się, jest sporo smaczków, trochę nawiązań do Flasha no i te powiązane ze sobą finały...
Opublikowano 15 kwietnia 201510 l Odcinek taki średniawy, ale oglądało się bez przeszkód (pomijając dalsze rozterki miłosne Iris...). Z Raya zrobili ciekawą postać, miło będzie zobaczyć jak to dalej pociągną. No i fajne nawiązanie do Supermana "Is that a bird? It's a plane"
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Autor (pipi)one Keikaku ! I "mini-spoiler" czego możemy spodziewać się w finale
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Autor No i zapowiedz jak może wyglądać Justice League w wersji "CW".
Opublikowano 29 kwietnia 20159 l Przecież to jest gazeta z roku 2024, więc zanim do tego dojdą, o ile w ogóle, to jeszcze milion innych rzeczy się wydarzy No kurwa, kolejny GOTY odcinek był i oglądałem jak zahipnotyzowany.
Opublikowano 30 kwietnia 20159 l Hawkgirl będzie w spinoffie więc może dołączyć pod koniec drugiego sezonu. Byłoby fajowo ale i tak (pipi) z tym bo we wtorek Będzie pełne CGI walki ale i tak jaranko
Opublikowano 3 maja 20159 l Tym bardziej szkoda, że jak przyjdzie czas to DC utnie ten serial aby Flasha zmieścić we własnym filmie
Opublikowano 3 maja 20159 l nie wydaje mi się żeby ktokolwiek wspominał o takiej ewentualności, a poza tym to jeszcze dobre kilka lat.
Opublikowano 3 maja 20159 l No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że zabili Deadshota tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił. Co jest żałosne. A zwiastun mega
Opublikowano 3 maja 20159 l Whaaaa....? Myślałem, że to tylko taki zabieg jak z Murdockiem z McGyvera. Coby mu na łeb nie leciało albo by nie wybuchało to zawsze on wraca. I po to były te flashbacki z jego przeszłości? Shame on you The CW, shame on you... Edytowane 3 maja 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 4 maja 20159 l No niby tak, ale szefowie The CW nie kryją się z tym, że zabili Deadshota tylko dlatego, żeby się z Willem Smithem hamburgerom nie pomieszał i nie pomylił. Co jest żałosne. A zwiastun mega To co, nastepna bedzie Katana?
Opublikowano 4 maja 20159 l Cholera, tej fotki nie widziałem. To jak Katana to i pewnie Amanda Waller. A tak serio, to myślę, że ograniczyli się do Deadshota.
Opublikowano 4 maja 20159 l Masorz zaorany. Mam nadzieje ze nic juz nie beda kasowac. Flash jest zbyt dobry.
Opublikowano 4 maja 20159 l No wyciekło to foto 10 godzin temu więc nie podniecaj się. Niektórzy w nocy śpią na przykład.