Opublikowano 25 czerwca 20159 l Jedynka jest przede wszystkim majstersztykiem montażu. Tam wszystko jest idealnie tak upchane, że nie ma momentu który byłby nierówny, bądź słaby. Wszystko jest idealnie skondensowane i dopasowane, dzięki temu film nie nudzi. To jedyny film, który mogę oglądać bez przerwy i delektować się każdym momentem. Salvation to jest jak strzał w pysk dla fana uniwersum, tyle kwiatków i bzdur ile tam było, to głowa mała. Ech, jak ja się nie mogę doczekać Genisys, by zobaczyć jak dobrze się zaczyna i jak słabo się kończy...
Opublikowano 27 czerwca 20159 l http://www.rottentomatoes.com/m/terminator_genisys/ 40. 40. K*rwa, 40 Pie*olone dinozaury dostały 70 Czemu...
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Autor Rotten tomatoes jest mega chuyowe bo masz wybór pomiędzy świetny film a nędzny film. Tylko imdb i metacritic.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l http://www.rottentomatoes.com/m/terminator_genisys/ 40. 40. K*rwa, 40 Pie*olone dinozaury dostały 70 Czemu... Może gdyby Emilia znowu pokazała cycki to byłoby więcej Edytowane 27 czerwca 20159 l przez McDrive
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Autor Okej, nie jest nawet średnio. Oczekiwałem chociaż dobrego popcornera a do mordy mi chcą nasrać.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Autor Dopiero 4 recki, więc może jeszcze podskoczy. Ale jakiś obraz to już daje
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Nie no wątpię aby się to dało uratować. Nawet jeśli pójść tylko dla beki to i tak pewnie będzie słabo. Poszedłbym dla Arniego i tyłeczka Emilii, ale poczekam na YIFY.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Nazwa tematu zobowiązuje. Od samego początku każdy na forumku wyczuwał beke.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Jakbyś miał zarobić tyle co on za rolę zmieniłbyś śpiewkę zazdrośnika, że nie jesteś na jego miejscu.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Film jest PG13 więc co się dziwić. Jeśli zaczną te tempaki z hollywoodu myśleć to zrobią mocne kino dla dorosłych i będziemy mieli ambitniejszego Terminatora. A tak to robią kicz aby także dzieci oglądały i sie cieszyły efektami oraz robocikami. Spodziewałem się że to będzie kicha ale po metacritics oraz roten to już masakra
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Domena dzisiejszych czasów. Producenci celują w najbardziej dochodowy target a rodzice, co znają oryginał pójdą z dzieckiem bo od 13 lat. Nie czekam w ogóle na nowego Terminatora. Dla mnie pierwsze 2 części na zawsze w serduszku.
Opublikowano 27 czerwca 20159 l no ja mam tak samo jak JJ z JP4. niby jest kilka goty scen, ale pierwsze odsłony są tak zayebiste, że szkoda mi czasu na psucie wspomnień po legendach, które były częścią mojego dzieciństwa i wmawianie sobie na chłodno że pozostałe części nigdy nie powstały. ale M.Max to był jednak
Opublikowano 27 czerwca 20159 l Autor Ale, http://www.imdb.com/title/tt1340138/?ref_=nv_sr_1 tutaj widzę bardzo dobra ocena. Może jeszcze jest nadzieja
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Raczej nie można traktować poważnie serwisu gdzie na 25 recenzji w 6 ktoś wystawia ocenę 10/10.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l ja idę na to dla beki i już dzisiaj zaczynam odświeżanie trzech pierwszych części, żeby móc bardziej kompetentnie łapać się za głowę przy każdej durnocie w scenariuszu. no ale liczę, że chociaż dobre widowisko będzie i dużo eksplozji.
Opublikowano 28 czerwca 20159 l Autor Raczej nie można traktować poważnie serwisu gdzie na 25 recenzji w 6 ktoś wystawia ocenę 10/10. Recek 25, ale zauważ, że ocen jest from 4 013 users ja idę na to dla beki i już dzisiaj zaczynam odświeżanie trzech pierwszych części, żeby móc bardziej kompetentnie łapać się za głowę przy każdej durnocie w scenariuszu. no ale liczę, że chociaż dobre widowisko będzie i dużo eksplozji. To samo co Tekson, tylko boję się, że pogorszy mi to seans XD
Opublikowano 28 czerwca 20159 l No wiadomo, że ocen będzie zdecydowanie więcej. Przydałaby się jednak jakaś kontrola jakości w recenzjach, bo czasami od tego co ludzie wypisują aż głowa boli.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Chlip chlip. Obejrze na pewno ale poziomu dwojki nie osiagniebo jedynce nie wspominajac.
Opublikowano 29 czerwca 20159 l Warto będzie po seansie obejrzeć sobie chociażby Kroniki Sary Connor, by zobaczyć jak można zrobić spójne z uniwersum dzieło, jak oddawać hołd filmom Camerona, i jak wpleść w to historię o kreowaniu się tożsamości Johna Connora w oparciu o konflikt uczuć wobec matki i zaawansowanego cyborga o niejasnych intencjach (które pewnie odkryte zostałyby w anulowanym sezonie trzecim). Ech, najgorsze jest to, że jeśli film się słabo zwróci, to przy tych ocenach, Arnie nie dożyje już kolejnej części. Pewnie z kilka (kilkadziesiąt) lat poczekamy na to, aż znowu ktoś spróbuje przywrócić serię...