Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

Myślicie, że warto bym te kolekcje kupił? Grałem w jedynkę kiedyś na PC i średnio mi podeszła, ale było to z 10 lat temu. Dam rade te pierwsze części ukończyć czy juz mega starość i ciężko to zmęczyć w dobie dzisiejszych gier? Tego odst i REACH nie ma w żadnej wersji dodawanego?

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 245,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Reach jest we wstecznej kompatybilności, a ODST jako DLC do MCC za 15 zł.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Myślicie, że warto bym te kolekcje kupił? Grałem w jedynkę kiedyś na PC i średnio mi podeszła, ale było to z 10 lat temu. Dam rade te pierwsze części ukończyć czy juz mega starość i ciężko to zmęczyć w dobie dzisiejszych gier? Tego odst i REACH nie ma w żadnej wersji dodawanego?

jedynka jest mega czerstwa na myszce i klawiaturze, i to mniej więcej tak jak grać w Bayonette na padlecie ;) Jedynka nadal ma świetny gameplay, soundtrack, wersja odświeżona nadaje grafice nową jakość ale zabiera dużo z oryginalnego designu. No i jest 60 fpsach. Jednym słowem trudno powiedzieć. 

Dwójka za to ma najbardziej liniowe poziomy w historii serii, ale za to oferuje nieco ciekawszą narracje i fabułe. 

Trójka to najlepsza część serii, w którą absolutnie trzeba zagrać, Otwarte levele, genialny gameplay, wspaniały soundtrack :banderas:

Czwórka to pomimo wszystkich pomyj wylanych w internecie to naprawdę świetna gra z nieco powtarzalnymi levelami. Ale fabuła, narracja, gameplay, grafika i muzka to naprawdę top class 

swoją drogą ukazał się kolejny film COGconnected, tym razem o Halo 4 :banderas: polecam naprawde świetny materiał. Fachowy, merytoryczny, przesiąknięty pasją

https://www.youtube.com/watch?v=HMOWXHlxUM0&t=475s

a już niebawem materiał o Halo 5 :obama: 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja w tym roku nadrobiłem wszystkie halo za sprawą MCC, i dla mnie halo 2 pozamiatało, te filmiki cgi na pewno swoje zrobiły, dodały epickości całej przygodzie. Najmniej mi jednak czwórka się podobała, prometeanie byli po prostu męczący (plus polski dubbing to tragedia).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Właśnie zaliczyłem achika MVP w taki sposób ze wszyscy dostali kicka i zostałem chyba tylko sam w grze xD

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ktoś się piszę na wspólnego coopa ze mną i z Humem?

Osobiście chciałbym zrobić sobie maraton z oryginalną trylogią na legendary ;) 

Opublikowano

:lapka: 

kiedy chcecie zacząć?

Opublikowano

kiedy chcecie zacząć?

Mieliśmy zaczynać w ten weekend, ale niestety się nie udało. Więc może środa/czwartek? Co Wy na to? 

Opublikowano

teraz doczytałem że tylko trójka i czwórka. Słabo 

więc będziemy grać w Halo 3 

Edytowane przez asax

Opublikowano

kiedy chcecie zacząć?

Mieliśmy zaczynać w ten weekend, ale niestety się nie udało. Więc może środa/czwartek? Co Wy na to? 

hmm ja akutalnie po przeprowadzce nie mam TV jeszcze u siebie więc nie dam rady w srodę ;/

Opublikowano

moge zagrać

wysłałem zaproszenie

Opublikowano

Przecież Anniversary na legendarnym jest prostsze od klasycznego Halo 2.

DF Retro rzucili świetnym materiałem o Combat Evolved.

Opublikowano

Serio? Wydawało mi się, że jednak trochę lepiej szło mi w zremasterowanej wersji. Chyba że mi zwyczajnie skill podskoczył. Dzisiaj pograłem w Halo 3 i cholernie wciąga gierka. Prawie tak samo jak H2.

W tym roku mija 10 lat to może 343 wyskoczy z kolejnym Anniversary? Najlepiej jako duże DLC do pre-orderow Halo 6.

Opublikowano

Nie mają zamiaru robić remake'a. Zresztą w tym roku wychodzi Halo Wars 2.

Opublikowano

gramy w Halo 3 dzisiaj?