Skocz do zawartości

Halo: The Master Chief Collection

Featured Replies

Opublikowano

Po tych wszystkich patchach gra już nie frezuje i zawiesza konsoli? Bo słyszałem sporo negatywnych opinii. Będe grał gównie w singlu.

• Odpowiedzi 1,7 tys.
  • Wyświetleń 234,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Lista map   From Halo: Combat Evolved Battle Creek Blood Gulch Boarding Action Chill Out Chiron TL-34 Damnation Danger Canyon (PC) Death Island (PC) Derelict Gephyrophobia (PC) Hang 'Em High Ice Fie

• 1.Bronie zadają różne obrażenia to całkiem naturalne. Halo jest skrojone pod konkretne rodzaje broni w H:CE jest to magnum w Halo 2 i 3 BRka, w czwórce BRka i DMR. Naucz się korzystać z tych broni, a

• 1 września wyjdzie ten wyczekiwany patch, gra automatycznie trafi też do GamePassa 

Opublikowano

Niedawno przechodziłem wszystkie części i jedyne problemy jakie były to freezy w Halo 3 gdy grałem w coopie. Jak grałem sam to było wszystko ok. 

Opublikowano

Niedawno przechodziłem wszystkie części i jedyne problemy jakie były to freezy w Halo 3 gdy grałem w coopie. Jak grałem sam to było wszystko ok. 

Freezy animacji czy zupełne freezy konsoli?

dzieki za info

Opublikowano

Freezy animacji, konsoli ani razu nie zwiesiło przez 35h. 

Opublikowano

Po tych wszystkich patchach gra już nie frezuje i zawiesza konsoli? Bo słyszałem sporo negatywnych opinii. Będe grał gównie w singlu.

Ja zabralem sie za przechodzenie w wolnych (malo ich) chwilach singlii... dobilem nareszcie do H3 (ODST juz zaliczone) i wszystko ladnie smiga juz. Prawie rok temu... to owszem, wywalalo nawet i do dasha ;). Teraz juz takich problemow nie ma.

3/11 w H3, a potem zmeczenie (niestety, doslownie) H4 i done.

Chyba w ramach wyjatko H4 przelece na Normalu... na 360 sie zanudzilem pod koniec..., wiec tutaj ciezko bedzie.

Ogolnie byl maly szok jak z H2 na H3 przeskoczylem i wszystko nagle troche zbrzydlo graficznie ;)

H2 remake byl przepiekny.

Opublikowano

Halo 4, extracion na Heaven. Przegrywam 4:1, a do końca meczu zostaje 3,5 minuty. Założyłem headset i skoordynowałem całą akcję. Wyrównaliśmy w ostatnich 30 sekundach, dzielnie broniąc swojego i walcząc o cudze. Wygraliśmy grę jako ostatni posiadający konwertującą się bazę... Jeszcze mnie telepie. Online w tej grze jest obłędnie dobry, a tu kolejne Halo z trybem Warzone majaczy na horyzoncie :obama: To będzie świetny rok dla konsol.

Czy istnieje możliwość zapisania powtórki? Chciałbym to uwiecznić :)

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Wiem ze trochę profana, ale czy w tej kolekcji jest jakiś tryb coop multi. Ala horda.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano
  • Autor

Wiem ze trochę profana, ale czy w tej kolekcji jest jakiś tryb coop multi. Ala horda.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Spartan Ops z Halo 4 to misje do co-opa, większość z nich to wariacje hordy

Opublikowano

ODST za darmo rozdawali? 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak tam z aktywnością online w poszczególnych częściach? Prawdopodobnie kupię Xbonera z MCC na święta żeby nadrobić fabułę, a i chętnie pograłbym online. ODST dają za darmo dla każdego kto ma grę czy tylko dla tych którzy kupili w okolicach premiery?

Opublikowano

No to ogram ODST na 360 w takim razie. Wiem, że 5 wychodzi niedługo, ale jedyny kontakt z serią miałem lata temu w kafejce konsolowej grając w 1 i muszę nadrobić zaległości.

Opublikowano

Da się zmienić polski dubbing w czwartej części na angielski?

Wczoraj jeden meczyk w pierwsze halo i sam miód :)

Edytowane przez Moldar

Opublikowano

Da się, zmień dash na angielski i będzie po angielsku. 

Opublikowano

Spróbuj zmienić język w dashu konsoli na angielski.

Opublikowano

Takie luźne spostrzeżenie: dlaczego lubię grać z ludźmi ze Stanów? Luz i, co najważniejsze, używają headseta. W grze pokroju Titanfall mogę jak burza lecieć sam i wycinać wszystkich w pień. W Halo nie jest tak łatwo i współpraca, wspomagana headsetem, jest kluczem do zwycięstwa. Mam nadzieję, że jeśli spotkamy się w H5 nie będziecie mieć oporów w komunikacji ;)

Opublikowano

A my mamy opór w komunikacji? Od kiedy? Jak graliśmy w multi MCC to na grupie cały czas było info. 

Opublikowano

Wiadomo, że grając forumowo HS idzie w ruch. Chodzi mi o ludzi dobieranych w matchmakingu. Na 10 graczy w H4, 1-2 ma HS. Granie po cichu w CTF czy Dominion to strzał w kolano.

Edytowane przez WezyrBiałegostoku

Opublikowano

Jaki tryb/którą grę polecacie dla nowicjusza w multi? Ewentualnie który tryb/która gra pozwoli na dobre wprowadzenie do multi w Halo 5: Guardians? Wróciłem po dłuższej przerwie do MCC i chciałbym wreszcie dać szansę grze wieloosobowej, ale natłok playlist i dostępnych wariantów powoduje lekki mętlik w mojej głowie...

Opublikowano

Powiedziałbym, że Halo 4 będzie najbliższe do H5. Bezpośrednia kontynuacja oraz ten sam dev, ale ekspertem w pvp Halo nigdy nie byłem.

Sam czasami odpalam sobie playlistę z tej części, coby się też trochę przygodować i nie robić kwasu jak zaczniemy coś razem z forumowiczami grać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jaki tryb/którą grę polecacie dla nowicjusza w multi? Ewentualnie który tryb/która gra pozwoli na dobre wprowadzenie do multi w Halo 5: Guardians? Wróciłem po dłuższej przerwie do MCC i chciałbym wreszcie dać szansę grze wieloosobowej, ale natłok playlist i dostępnych wariantów powoduje lekki mętlik w mojej głowie...

Ja bym powiedzial, ze H3 z feelu, a reszta bardziej H4.

Ogolnie polecam wszyskie z jednego prostego powodu - strzelac jak i zachowania broni trzeba sie nauczyc.

Z drugiej strony H5 jest duzo szybsze od pozostalych czesci (stare moga wydac sie wrecz powolne).

Wiec moze nowy COD i Titanfall rowniez warto obczaic :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Proszę o krótką i treściwą odpowiedź: Przymierzam się do zakupu HMCC. Warto? Nigdy nie grałem w żadną część serii, jednak chciałbym w końcu poznać to "cudo na iksboksa".

Opublikowano

Jasne ze warto dostajesz 4 gry + multi, jak ci sie spodoba to serio przepadłeś bo tyle grania