Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 482
  • Wyświetleń 94,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• giger_andrus
    giger_andrus

Postawiłem sobie za cel zdobycie platyny w Cuphead więc siłą rzeczy gra siedziała w napędzie konsoli przez jakiś czas. I okazało się, że przez ten właśnie czas ... stworzyłem potwora. Mój ośmioletni s

• Tak się prezentuje to na starym, kineskopowym, czarno-białym TV :)

• a wiec po to sa te cale "gowniaki'  szacun dla mlodego 

Opublikowano

Gierka wyszła już na 3 platformę, a wersji pudełkowej na Xboxa/Switcha/PS4 nadal nie ma czy czegoś nie wiem? 

Od dawna obiecuję sobie zagrać, ale czekam na to pudełko, czekam, czekam i chyba muszę się już poddać i wziąć wersję cyfrową.

Opublikowano

Pudełkowcy?

WI7TlvH.gif

Opublikowano
3 minuty temu, Rozi napisał:

Pudełkowcy?

WI7TlvH.gif

Skąd ten hejt? Niektórzy lubią pokazywać gościom swoją kolekcję kolorwych pudełeczek z grami dla dzieci. Coś jak domowa biblioteczka stulei.

Edytowane przez Paolo de Vesir

Opublikowano
21 minut temu, marcinwks napisał:

Gierka wyszła już na 3 platformę, a wersji pudełkowej na Xboxa/Switcha/PS4 nadal nie ma czy czegoś nie wiem? 

Od dawna obiecuję sobie zagrać, ale czekam na to pudełko, czekam, czekam i chyba muszę się już poddać i wziąć wersję cyfrową.

Będzie jak wyjdzie dlc

Opublikowano
Teraz, Paolo de Vesir napisał:

Skąd ten hejt? Niektórzy lubią pokazywać gościom swoją kolekcję kolorwych pudełeczek z grami dla dzieci.

Niezagranie w zayebistą grę, bo nie wyszła w pudełku - na to jest hejt.

Opublikowano

tenor.gif?itemid=7244935

Opublikowano
5 godzin temu, marcinwks napisał:

Ja pewnie wezmę cyfrówkę, a jak LRG wypuści pudełko (taka mam nadzieję) to i tak kupię :reggie:

Opublikowano
6 godzin temu, Rozi napisał:

Niezagranie w zayebistą grę, bo nie wyszła w pudełku - na to jest hejt.

A to widzisz ja robię jeszcze inaczej. Kupuje grę w cyfrze plus pudełko w folii nóweczka nieśmigana. Ogrywam sobie cyfrę a pudełeczko w folii ląduje na półeczce :lapka: Jestem team cyfra czy team pudełka? A może team chory poyeb :o

Oczywiście nie dotyczy to wszystkich gier ale w zasadzie każdy indyk plus trochę giereczek AAA

Czekam na hejt! :(

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano
3 godziny temu, Wredny napisał:

Ja pewnie wezmę cyfrówkę, a jak LRG wypuści pudełko (taka mam nadzieję) to i tak kupię :reggie:

Wydaję mi się, a wręcz jestem pewny, że to nie ukaże się wydawnictwem LRG, a normalnym, sklepowym drukiem. 

Opublikowano
12 godzin temu, Ryo-San napisał:

A to widzisz ja robię jeszcze inaczej. Kupuje grę w cyfrze plus pudełko w folii nóweczka nieśmigana. Ogrywam sobie cyfrę a pudełeczko w folii ląduje na półeczce :lapka: Jestem team cyfra czy team pudełka? A może team chory poyeb :o

Oczywiście nie dotyczy to wszystkich gier ale w zasadzie każdy indyk plus trochę giereczek AAA

Czekam na hejt! :(

Zdecydowanie :obama:

Opublikowano

bIqCH3S.jpg

oJmkQjB.jpg

nara

Opublikowano

Pierwsze jest łatwe. Najgorsze było bez wątpienia to z rybami, krewetkami i ośmiornicami.

Opublikowano

Spoko, to nie kompetiszyn. Retry czesto uzywalem po np. jednym trafieniu na poczatku levela, no ale to nie zgon. 

Opublikowano

No wiem, wiem. Retry to i tak konieczność jak chcesz maksować rangi na bossach.

edit: No, ale mogli dodać osobny counter do tego.

Edytowane przez sprite

Opublikowano
24 minuty temu, Voytec napisał:

Spokojnie, typ wbił platynę w Cupheadzie. To jest coś.

Szacun :drinks:

Szacun oczywiście za platynke w tej hardcorowej gierce ale jednak z @Nyusię do końca nie zgodzę bo jednak retry to mimo wszystko zgon. Tak jak wipe w grach online (bo tam nie ma retry) Po jakimkolwiek whipe'ie drużyny żadna aktywność nie zostanie zaliczona jako flawless. Dlaczego?  bo nastąpił zgon :cool2:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

No spoko, mnie to rybka. Retry uzywane i tak na samym poczatku levela, a zgony zazwyczaj pod koniec. Ale wrzucilem jako ciekawostke, nie zeby sie masturbowac nad soba, moze lekko pochwalic.

W kazdym razie wspaniala gra i czekam na dlc, wiadomo jak dlugie powinno byc?

Opublikowano
15 minut temu, Nyu napisał:

Retry uzywane i tak na samym poczatku levela, a zgony zazwyczaj pod koniec.

Wiesz chodzi mi o to że takie retry to po prostu wcześniejszy zgon bo szkoda czasu czekać do końca levelu. Gdybyś nie zrobił retry na początku to i tak byś zginął na końcu. Oczywiście napiszę to jeszcze raz - mega szacun za zcalakowanie tej chorej gry. Ja też będę walczył ale pewnie się odbije od któregoś bossa :frog: co do DLC to jak widzisz każdy czeka a tu po prostu temat odżył bo gra wyszła na PS4. Myślę że jak już wydali to na wszystko co się dało to pewnie teraz będzie focus nad DLC a może i wjadą od razu z dwójką.

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

Tak jak napisał ryo. Retry powinno być liczone jako zgon. Po prostu zjebali ten licznik i tyle. Mogli zrobić counter na wzór celeste i wszytko czarno na białym by było.
Anyway, jestem ciekawy jak u mnie będzie to wyglądać po calaku.