Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja jako posiadacz Xbone powiadam wam, ze przesiadam sie na ps4 25 marca wraz z premiera Bloodborne.

400sw7yu27yu5.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Boty będą miały niezłą opaleniznę w tym roku.

720p.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Microsoft wie, że fani Xboxa to harde dziady, którym niestraszne nawet mróz i opady, byleby mieć taką samą ostrość jak na PS4.

Trzeba być twardym, nie miętkim !

Opublikowano

Ja jako posiadacz Xbone powiadam wam, ze przesiadam sie na ps4 25 marca wraz z premiera Bloodborne. 

przemyśl to jeszcze, znowu wtopisz 3500h i gdzie wtedy czas na wygrywanie życia?

Opublikowano

PS4 konsolą dla frustratów :kaz:

Wystarczyło 180p w jednej multiplatformie i wyszła prawda na jaw,  o której każdy wiedział, ale nikt nie mówił.

Anyway, to tylko pokazuje że dominuje grafa i multiplatformy.

Opublikowano

Raczej ze dominuje pranie mózgu przez korporacje

Opublikowano

Wy zamiast jarać się kolejną polską megatoną - Dying Light to macie rozkminy, o których wiadomo od dawna.

Opublikowano

Nie ma znaczenia, fakty ( nie mylić z Faktami z TVN ) są raczej przekonujące. To Ci się nie musi podobać, ale tego nie zmienisz.

Edit - żadne pranie mózgu, tylko prawdziwe preferencje rynkowe. To nie wina firm, że robią grafikę kosztem innych elementów, a graczy, których nic poza uber grafą do gry nie przekona. Sprzedawca dostarcza towar odpowiedni dla klienta, i tylko taki.

Casus Wii U i gierek po 90+ meta, które schodzą w 600 tys. jest więcej, niż wymowny. ( RYSE zeszło ponad 2x lepiej )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wy zamiast jarać się kolejną polską megatoną - Dying Light to macie rozkminy, o których wiadomo od dawna.

Dead Island 10. Ziew.

Opublikowano

@MeSser  

Myślisz, że Platinum Games nie zdawali sobie sprawy z tego, że taka Bayo 2 to ekskluzywny towar dla core;owców?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

prosze cie, gify nie kłamią

DesperadoRG1.gif

SpidermanRG1.gif

Titanfall1Funny.gif

MatrixRG1.gif

TheyLiveRG1.gif

Opublikowano

Co do Resistance:

R3 > R2 > R1

KZ2 > R2 > KZ3

Dziękuję za uwagę  :greeting:

Opublikowano

Dead Island 10. Ziew.

Mirror's Edge + Dead Island z obowiązkowym co-opem i możliwością napędzania pietra randomom w skórze super zwinnego zombiaka podczas nocnych misji.  :dafuq:

Opublikowano

Ej sory ale poki co Dying Light prezentuje sie DLA MNIE syto, ME z PELNA swoboda parkour'a po miescie + ziombale, I'm diggin' this mix.

Opublikowano

@MeSser  

Myślisz, że Platinum Games nie zdawali sobie sprawy z tego, że taka Bayo 2 to ekskluzywny towar dla core;owców?

Wiedzieli, pytanie czy wiedzieli że sequel, który w 99% zawsze lepiej się sprzedaje, tym razem opchnie nieco ponad 25 % poprzednika :P

U nich w firmie to musiało być nieźle na premierę, szał ciał po reckach i kaplica po sprzedaży xd

szalu nie robi ten Drejk w UC4, startu do Marcusa z Ryse nie ma.

możliwe,aletak takie shoty to sztuka dla sztuki bo nikt w trakcie gry nie zwraca uwagi na takie rzeczy.

Ogólnie RYSE to niezły rodzynek - gra w 900p wygląda czyściej niż 99% multiplatform na X1 w natywnym 1080p i AA. Jednak grafe to Crytek robić umie.

W sequelu walka z GoW, więcej contentu i mamy mistrza 90+ i 4-5 mln lifetime sale. I dobrze bo się konkurencja zawsze przyda.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

uuu, zaskoczenie

Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? 

Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(

Hehe jaka karma. Wypominał sutkow zpiracenie go.wna od ubiszitu a tu prosze...dad dabel standarts. Moze kolega mendrek sie wypowie co sadzi o takich stronach i gdzie ich miejsce :czezky:

A juz na marginesie to chyba macie w tej zielonej Irlandii BBC iPlayer co nie?

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

MeSSer: Bo różnice pomiędzy 900p upscalowanym do 1080p a natywnym 1080p są bardzo małe. Odpalałem Halo 2 w 900p, a później grałem w Halo 4 w 1080p i jakbym nie wiedział, to bym nie powiedział, że któraś z tych gier jest w niższej rozdzielczości od drugiej.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

uuu, zaskoczenie

Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? 

Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(

Hehe jaka karma. Wypominał sutkow zpiracenie go.wna od ubiszitu a tu prosze...dad dabel standarts. Moze kolega mendrek sie wypowie co sadzi o takich stronach i gdzie ich miejsce :czezky:

Ogólnie to mógłbym wejść z Tobą w dyskusję, ale powiem krótko, w d.upie byłeś i guwno widziałeś, jeśli więc nie wiesz ocb to STFU

Opublikowano

MeSSer: Bo różnice pomiędzy 900p upscalowanym do 1080p a natywnym 1080p są bardzo małe. Odpalałem Halo 2 w 900p, a później grałem w Halo 4 w 1080p i jakbym nie wiedział, to bym nie powiedział, że któraś z tych gier jest w niższej rozdzielczości od drugiej.

To tak jak z strzelaniem z Uncharted. Dopóki nie przeczytałem tutaj o kapiszonach nigdy bym nie zwrócił uwagi na przeciętne strzelanie w tej serii. Jednak jak już się tym zainteresujesz to albo zaczyna Ci to przeszkadzać albo dalej masz wyebane.

Opublikowano

Jestes bardzo niegrzeczny, edytowalem swoj post chwile wczesniej nim wyzyles sie w swej zlosci na mnie (wiadomo wyzsza kultura konsolowisci zobowiazuje). Laskawie tez nie machne szpagata. Kumu bym dziennie dwa miusy dawal? Odkad nie ma z nami Irasa mysle ze jestes rakiem tego forum a to twoja kuracja!

Edytowane przez El Loco Chocko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.