Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Ja jako posiadacz Xbone powiadam wam, ze przesiadam sie na ps4 25 marca wraz z premiera Bloodborne.

400sw7yu27yu5.gif

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Boty będą miały niezłą opaleniznę w tym roku.

720p.jpg

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Microsoft wie, że fani Xboxa to harde dziady, którym niestraszne nawet mróz i opady, byleby mieć taką samą ostrość jak na PS4.

Trzeba być twardym, nie miętkim !

Opublikowano

Ja jako posiadacz Xbone powiadam wam, ze przesiadam sie na ps4 25 marca wraz z premiera Bloodborne. 

przemyśl to jeszcze, znowu wtopisz 3500h i gdzie wtedy czas na wygrywanie życia?

Opublikowano

PS4 konsolą dla frustratów :kaz:

Wystarczyło 180p w jednej multiplatformie i wyszła prawda na jaw,  o której każdy wiedział, ale nikt nie mówił.

Anyway, to tylko pokazuje że dominuje grafa i multiplatformy.

Opublikowano

Raczej ze dominuje pranie mózgu przez korporacje

Opublikowano

Wy zamiast jarać się kolejną polską megatoną - Dying Light to macie rozkminy, o których wiadomo od dawna.

Opublikowano

Nie ma znaczenia, fakty ( nie mylić z Faktami z TVN ) są raczej przekonujące. To Ci się nie musi podobać, ale tego nie zmienisz.

Edit - żadne pranie mózgu, tylko prawdziwe preferencje rynkowe. To nie wina firm, że robią grafikę kosztem innych elementów, a graczy, których nic poza uber grafą do gry nie przekona. Sprzedawca dostarcza towar odpowiedni dla klienta, i tylko taki.

Casus Wii U i gierek po 90+ meta, które schodzą w 600 tys. jest więcej, niż wymowny. ( RYSE zeszło ponad 2x lepiej )

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

Wy zamiast jarać się kolejną polską megatoną - Dying Light to macie rozkminy, o których wiadomo od dawna.

Dead Island 10. Ziew.

Opublikowano

@MeSser  

Myślisz, że Platinum Games nie zdawali sobie sprawy z tego, że taka Bayo 2 to ekskluzywny towar dla core;owców?

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

prosze cie, gify nie kłamią

DesperadoRG1.gif

SpidermanRG1.gif

Titanfall1Funny.gif

MatrixRG1.gif

TheyLiveRG1.gif

Opublikowano

Co do Resistance:

R3 > R2 > R1

KZ2 > R2 > KZ3

Dziękuję za uwagę  :greeting:

Opublikowano

Dead Island 10. Ziew.

Mirror's Edge + Dead Island z obowiązkowym co-opem i możliwością napędzania pietra randomom w skórze super zwinnego zombiaka podczas nocnych misji.  :dafuq:

Opublikowano

Ej sory ale poki co Dying Light prezentuje sie DLA MNIE syto, ME z PELNA swoboda parkour'a po miescie + ziombale, I'm diggin' this mix.

Opublikowano

@MeSser  

Myślisz, że Platinum Games nie zdawali sobie sprawy z tego, że taka Bayo 2 to ekskluzywny towar dla core;owców?

Wiedzieli, pytanie czy wiedzieli że sequel, który w 99% zawsze lepiej się sprzedaje, tym razem opchnie nieco ponad 25 % poprzednika :P

U nich w firmie to musiało być nieźle na premierę, szał ciał po reckach i kaplica po sprzedaży xd

szalu nie robi ten Drejk w UC4, startu do Marcusa z Ryse nie ma.

możliwe,aletak takie shoty to sztuka dla sztuki bo nikt w trakcie gry nie zwraca uwagi na takie rzeczy.

Ogólnie RYSE to niezły rodzynek - gra w 900p wygląda czyściej niż 99% multiplatform na X1 w natywnym 1080p i AA. Jednak grafe to Crytek robić umie.

W sequelu walka z GoW, więcej contentu i mamy mistrza 90+ i 4-5 mln lifetime sale. I dobrze bo się konkurencja zawsze przyda.

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

uuu, zaskoczenie

Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? 

Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(

Hehe jaka karma. Wypominał sutkow zpiracenie go.wna od ubiszitu a tu prosze...dad dabel standarts. Moze kolega mendrek sie wypowie co sadzi o takich stronach i gdzie ich miejsce :czezky:

A juz na marginesie to chyba macie w tej zielonej Irlandii BBC iPlayer co nie?

Edytowane przez El Loco Chocko

Opublikowano

MeSSer: Bo różnice pomiędzy 900p upscalowanym do 1080p a natywnym 1080p są bardzo małe. Odpalałem Halo 2 w 900p, a później grałem w Halo 4 w 1080p i jakbym nie wiedział, to bym nie powiedział, że któraś z tych gier jest w niższej rozdzielczości od drugiej.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

:obama:

Opublikowano

uuu, zaskoczenie

Zawsze ściągałem TG z (jak myślałem oficjalnej) strony https://forums.finalgear.com, były tam wszystkie odcinki w 1080p, dziś wchodzę na stronke a stronka nie istnieje, jest tylko forum, czy ktoś coś wie o tym? przenieśli się? też ściągaliście z tej strony? 

Skąd ja wezme odcinki TG w 1080p ;(

Hehe jaka karma. Wypominał sutkow zpiracenie go.wna od ubiszitu a tu prosze...dad dabel standarts. Moze kolega mendrek sie wypowie co sadzi o takich stronach i gdzie ich miejsce :czezky:

Ogólnie to mógłbym wejść z Tobą w dyskusję, ale powiem krótko, w d.upie byłeś i guwno widziałeś, jeśli więc nie wiesz ocb to STFU

Opublikowano

MeSSer: Bo różnice pomiędzy 900p upscalowanym do 1080p a natywnym 1080p są bardzo małe. Odpalałem Halo 2 w 900p, a później grałem w Halo 4 w 1080p i jakbym nie wiedział, to bym nie powiedział, że któraś z tych gier jest w niższej rozdzielczości od drugiej.

To tak jak z strzelaniem z Uncharted. Dopóki nie przeczytałem tutaj o kapiszonach nigdy bym nie zwrócił uwagi na przeciętne strzelanie w tej serii. Jednak jak już się tym zainteresujesz to albo zaczyna Ci to przeszkadzać albo dalej masz wyebane.

Opublikowano

Jestes bardzo niegrzeczny, edytowalem swoj post chwile wczesniej nim wyzyles sie w swej zlosci na mnie (wiadomo wyzsza kultura konsolowisci zobowiazuje). Laskawie tez nie machne szpagata. Kumu bym dziennie dwa miusy dawal? Odkad nie ma z nami Irasa mysle ze jestes rakiem tego forum a to twoja kuracja!

Edytowane przez El Loco Chocko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.