Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Wszystkiemu winny brak strzałki pokazującej kierunek samograjowości.

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ale zazdroszcza!

Ficus - przechodzimy w coopie ? Tzn. na jednym party...^^

Edytowane przez easye

Opublikowano

Jak będę zazdrościł, to kupię sobie Ryse. :sir:

Obecnie ogrywam Metro LL Redux i moja growa chcica jest w pełni zaspokojona. :banderas:

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

btw za pare godzin pierwsze konkretne info o personie5 - znowu trzeba bedzie wysluchiwac sie stekania botow ze japonia i japonskie gierki nikogo

Opublikowano

No i spustów zachwytu klapków po czym grę kupi tylko ping

Opublikowano

Persone 3 i 4 z PS2 szanuję.

Opublikowano

No i spustów zachwytu klapków po czym grę kupi tylko ping

zakup w dzien premiery u mnie i nie tylko - zobacz sobie ilu ogrywalo min persone4golden na vite na tym forumku - co najmniej z 10-15osob

Opublikowano

Swoja droga ciekaw jestem kiedy Fanek odkryje WKP i cale jego wyobrazenie o forum legnie w gruzach

Opublikowano

nie no uśmiałem sie z rana w pracy czytając dwie ostatnie strony :D

Chciałbym zobaczyć Fanka grającego na Nintendo... Sam nie wiem czemu, tak z ciekawości jego opinii.

"Hej, ale... to jest... fantastyczne... czemu te szuje mi poleciły ps4, przecież nintendo to jest to, to jest to co szukałem, czemu wcześniej..."

Tak by było. :ogor:

to boty przekonały mnie do zakupu PS4, z perspektywy graczy Nitendo było to pewnie iście szydercze zagranie z ich strony :ninja:

ale z perspektywy czasu PS1 Tekkena i krótki czas na X360, jestem mega zadowolony z plejki :banderas:

Opublikowano

Kupiłbym p5 ale to tyle czasu z życia zabiera że aż lepiej orderea na 5h kupić xD

Opublikowano

Mam tak z dragon agem nowym. Gram gram i końca nie widać, a takiego orderka to by można na przerwach obiadowych w pracy rozpykać. Trzeba będzie pomyśleć o zakupie

Opublikowano

uwaga - glowny rezyser ordera napisal ze niemozliwe ze ktos za pierwszym razem skonczyl gre w 5h, ten co zdobyl te trofea napisal, ze gral wiecej niz 5h, jeszcze inny, ktory juz skonczyl napisal ze zajelo mu to 10h - mozna sie rozejsc

Pierwsza faza - zaprzeczenie.

Opublikowano

polaczenie gyrosow z tlou = kandydat do gry roku przeciez

Opublikowano

Xd No ale umówmy się, chwalenie się że gra starczy na ponad 5 godzin to trochę zabawne ze strony twórców. Gra nastawiona na singiel i tak hypowana powinna mieć ich co najmniej kilkanaście. Wtedy chętnie bym to kupił.

Opublikowano

Ficuś, masz na myśli wygadanych pudzianów z trudną przeszłością, i problemami emocjonalnymi? Czy też może przypakowanego Joela mielącego klikaczy z gnashera i na wszystkie problemy towarzyszki odpowiadającego "It's ok, Ell" ? ;)

Opublikowano

Wiadomo gameplay z The Last of Us z gunplayem z Gears of War, najładniejsza gra aktualnie na konsolach, nowe IP, super setting czego chcieć więcej? Sony najlepsze takie dwie bomby spuszcza na początku roku.

Opublikowano

nie wiem czemu klapy sie ludza, przeciez jest mnostwo preview na necie i NIKT nie chwali tej gry :pawel:

Opublikowano

nawet chyba pierwszy w historii jakis portal zrobil filmik pod tytulem - 5 powodow dla ktorych nie warto preorderowac tej gry :D

w samych trailerach cytaty z gazet to tez wyrwane fragmenty o oprawie a/v, nic o tym jaka to genialna gra :D

Opublikowano

Chwalą grafikę przecież na oficjalnym trailerze no i to był preview z gorszymi etapami pewnie.

Opublikowano

Chwalą grafikę przecież na oficjalnym trailerze no i to był preview z gorszymi etapami pewnie.

Ja to w ogole mysle ze order bedzie gra z otwartym swiatem na 30h, ale przez zly marketing zawsze pokazuja korytarze.

Opublikowano

A ja myślę, że będzie taki sam średniak jak kiedyś Heavenly Sword, równie mocno nahajpowany i wyczekiwany przez klapów tytuł.

Opublikowano

Posiadaczom PS4 taka gra odpowiada czego chcieć więcej :reggie:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.