Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też jestem w szoku. 

Opublikowano

Rozumiem że CW, ale stawiać Saints Row 2 nad GTA V to już przekracza granice trollingu.

Opublikowano

@ssx

No ale to wiadomka że własna muza niezależnie jak dobra będzie lepsza od dedykowanych stacji wg indywidualnego gustu. Np. w tym temacie z ludzie z choojowym gustem nie widzieli, lub nie ograli nawet połowy najlepszych exów ps3, a rzucają tekstami o jakości ogółu. ;> Nie mówiąc już o tym jak podbijało to replayablity, dla osób, które wskakiwały czasem do GTA tylko z myślą o pobujaniu się po Liberty, czy Vice City (likeme :lapka:)

Po prostu narzuciłeś taki absurdalny próg, że żadna stacja niezależnie jak dobra nie mogłaby go spełnić, choćby ze względu na indywidualne gusta. Jeśli lubisz rap, to koniecznie spr. murzyńską rapodajnię z San Andreas. Prócz dwóch, może trzech utworów, to esencja zach. gangsta rapu wczesnych lat 90'

Opublikowano

Mendrek akurat orze się sam, więc to żadne zaskoczenie.

Opublikowano

Pecetowcy prawilnie ograją 2 lata po premierze.  :obama:

upośledzona wersja ograna nawet przed premierą :lapka:

a potem krótko po premierze znowu, tym razem 100%

Ale to wszystko tylko wstęp do ostatecznej dominacji wersji PC, kąsolowcy już obs,rani z zazdrości ile modderzy z tej gierki wycisną, nie mówiąc już o 1080p@60fps 8-)

Modowanie może jarać, jak się jest w gimbazie (ergo jest blacharzem), później człowiekowi wystarczy aż zanadto, jak dostaje 100 h konkretnej, spójnej rozgrywki.

Master race, ale muszą się zniżać do grania na konsolach :teehee:

Po co mam sluchac radia od Rockstara gdzie w danej stacji podobaja mi sie 3 kawalki jak moge sobie wrzucic swoje-lepsze. Myslalem, ze takich rzeczy nie trzeba nikomu tlumaczyc :/

Po co w ogóle muzyka w grach, skoro mogę grać z włączonym ipodem i mieć odpalony ulubiony mixtape xd.

Opublikowano

No tak wcale w gta 50% czasu gry nie spedzamy w aucie w ktorym leci muzyka.

Opublikowano

A da się go zgrać tak by się pauzował muzę po każdorazowym wyjściu z auta i włączał po powrocie za kółko w GTA?  :sorcerer: Własne mp3 było fajnie zrobione np. w Wipeout HD, czy ostatnim SSX, gdzie wrzucając własny ost można dodatkowo wzbogacić go o efekty dźwiękowe towarzyszące wyskakiwaniu bolidów ze skoczni, czy użyciu turbo, ale poza wyścigamy towarzyszyła nam muza z menusów. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A da się go zgrać tak by się pauzował muzę po każdorazowym wyjściu z auta i włączał po powrocie za kółko w GTA?  :sorcerer:

Jak sobie będziesz klikał to tak. :kaz:

Opublikowano

Dzięki gta poznałem sporo goty muzyki w jakiś sposób na pewno ukształtowała mój gust muzyczny, i racja po pewnym czasie tak około 200h może się znudzić słuchanie tego samego i nachodzi chęć wrzucenia swojej muzyki ale zaraz od czego mamy nadkonsole i spotify  :banderas:  dobrze jest być klapem.

Opublikowano

fajnie, ze spotify jest na ps4 ale na boga, przeciez kazdy normalny z smarfonem od stu lat chocby na nim ma to zainstalowane, nie mowiac juz ze mam to nawet na moim lapku, ktory z trudem by uruchomil emu amigi

Opublikowano

Nie wiem czy klapy zdają sobie sprawę, że Spotify dla Master Race dostępne jest od 2008 roku, a Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Opublikowano

Niektóre klapki jakby zobaczyły jakie ficzery oferuje Xone, to by z krzesła spadły.

Opublikowano

Xbone pewnie nie ma  8)

Opublikowano

Niektóre klapki jakby zobaczyły jakie ficzery oferuje Xone, to by z krzesła spadły.

Ze śmiechu...
Opublikowano

Ze śmiechu...

Ty akurat masz "najwięcej" do powiedzenia XD

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music

A można tam słuchać muzyki w czasie gry? Bo czytałem, że w takim wypadku XM musi być w snapie - niezbyt wygodne rozwiązanie.

Opublikowano

fajnie, ze spotify jest na ps4 ale na boga, przeciez kazdy normalny z smarfonem od stu lat chocby na nim ma to zainstalowane, nie mowiac juz ze mam to nawet na moim lapku, ktory z trudem by uruchomil emu amigi

Ale to jest jaranie się Spotify NA konsoli. Mi się to bardzo podoba i długo czekałem aby móc słuchać swoich playlist podczas gier oraz na lepszych głośnikach w salonie niż te od kompa. A ze spotify korzystam odkąd jest na polskim rynku. Od dawna nie kupiłem ani nie ściągnąłem żadnej mp3.

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Co można zrobić z Xbox Music na bonerze bez opłacenia subskrypcji?

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Co można zrobić na bonerze bez opłacenia subskrypcji?

fixed  :kaz:

Opublikowano

Już widzę jak słuchacie spotify na PS4 bez subskrybcji i co 3-4 kawałek leci reklama  :reggie:

Genialna sprawa, szczególnie w trakcie gry.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To juz wiadomo czemu taka radosc wsrod klapkow, bo Spotify za darmo. Z tymi reklamami nie ma problemu, przeciez w radiu w GTA czy Horizon tez ciagle muza nie leci c'nie?

Opublikowano

no kurfa jak to będzie podkręcać klimat własnej radiostacji to ja nawet nie :banderas:

Opublikowano

Już widzę jak słuchacie spotify na PS4 bez subskrybcji i co 3-4 kawałek leci reklama  :reggie:

dziś chyba po 1h słuchania trafiłem na reklame

nie mam żadnej subskrypcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.