Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Też jestem w szoku. 

Opublikowano

Rozumiem że CW, ale stawiać Saints Row 2 nad GTA V to już przekracza granice trollingu.

Opublikowano

@ssx

No ale to wiadomka że własna muza niezależnie jak dobra będzie lepsza od dedykowanych stacji wg indywidualnego gustu. Np. w tym temacie z ludzie z choojowym gustem nie widzieli, lub nie ograli nawet połowy najlepszych exów ps3, a rzucają tekstami o jakości ogółu. ;> Nie mówiąc już o tym jak podbijało to replayablity, dla osób, które wskakiwały czasem do GTA tylko z myślą o pobujaniu się po Liberty, czy Vice City (likeme :lapka:)

Po prostu narzuciłeś taki absurdalny próg, że żadna stacja niezależnie jak dobra nie mogłaby go spełnić, choćby ze względu na indywidualne gusta. Jeśli lubisz rap, to koniecznie spr. murzyńską rapodajnię z San Andreas. Prócz dwóch, może trzech utworów, to esencja zach. gangsta rapu wczesnych lat 90'

Opublikowano

Mendrek akurat orze się sam, więc to żadne zaskoczenie.

Opublikowano

Pecetowcy prawilnie ograją 2 lata po premierze.  :obama:

upośledzona wersja ograna nawet przed premierą :lapka:

a potem krótko po premierze znowu, tym razem 100%

Ale to wszystko tylko wstęp do ostatecznej dominacji wersji PC, kąsolowcy już obs,rani z zazdrości ile modderzy z tej gierki wycisną, nie mówiąc już o 1080p@60fps 8-)

Modowanie może jarać, jak się jest w gimbazie (ergo jest blacharzem), później człowiekowi wystarczy aż zanadto, jak dostaje 100 h konkretnej, spójnej rozgrywki.

Master race, ale muszą się zniżać do grania na konsolach :teehee:

Po co mam sluchac radia od Rockstara gdzie w danej stacji podobaja mi sie 3 kawalki jak moge sobie wrzucic swoje-lepsze. Myslalem, ze takich rzeczy nie trzeba nikomu tlumaczyc :/

Po co w ogóle muzyka w grach, skoro mogę grać z włączonym ipodem i mieć odpalony ulubiony mixtape xd.

Opublikowano

No tak wcale w gta 50% czasu gry nie spedzamy w aucie w ktorym leci muzyka.

Opublikowano

A da się go zgrać tak by się pauzował muzę po każdorazowym wyjściu z auta i włączał po powrocie za kółko w GTA?  :sorcerer: Własne mp3 było fajnie zrobione np. w Wipeout HD, czy ostatnim SSX, gdzie wrzucając własny ost można dodatkowo wzbogacić go o efekty dźwiękowe towarzyszące wyskakiwaniu bolidów ze skoczni, czy użyciu turbo, ale poza wyścigamy towarzyszyła nam muza z menusów. 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

A da się go zgrać tak by się pauzował muzę po każdorazowym wyjściu z auta i włączał po powrocie za kółko w GTA?  :sorcerer:

Jak sobie będziesz klikał to tak. :kaz:

Opublikowano

Dzięki gta poznałem sporo goty muzyki w jakiś sposób na pewno ukształtowała mój gust muzyczny, i racja po pewnym czasie tak około 200h może się znudzić słuchanie tego samego i nachodzi chęć wrzucenia swojej muzyki ale zaraz od czego mamy nadkonsole i spotify  :banderas:  dobrze jest być klapem.

Opublikowano

fajnie, ze spotify jest na ps4 ale na boga, przeciez kazdy normalny z smarfonem od stu lat chocby na nim ma to zainstalowane, nie mowiac juz ze mam to nawet na moim lapku, ktory z trudem by uruchomil emu amigi

Opublikowano

Nie wiem czy klapy zdają sobie sprawę, że Spotify dla Master Race dostępne jest od 2008 roku, a Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Opublikowano

Niektóre klapki jakby zobaczyły jakie ficzery oferuje Xone, to by z krzesła spadły.

Opublikowano

Xbone pewnie nie ma  8)

Opublikowano

Niektóre klapki jakby zobaczyły jakie ficzery oferuje Xone, to by z krzesła spadły.

Ze śmiechu...
Opublikowano

Ze śmiechu...

Ty akurat masz "najwięcej" do powiedzenia XD

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music

A można tam słuchać muzyki w czasie gry? Bo czytałem, że w takim wypadku XM musi być w snapie - niezbyt wygodne rozwiązanie.

Opublikowano

fajnie, ze spotify jest na ps4 ale na boga, przeciez kazdy normalny z smarfonem od stu lat chocby na nim ma to zainstalowane, nie mowiac juz ze mam to nawet na moim lapku, ktory z trudem by uruchomil emu amigi

Ale to jest jaranie się Spotify NA konsoli. Mi się to bardzo podoba i długo czekałem aby móc słuchać swoich playlist podczas gier oraz na lepszych głośnikach w salonie niż te od kompa. A ze spotify korzystam odkąd jest na polskim rynku. Od dawna nie kupiłem ani nie ściągnąłem żadnej mp3.

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Co można zrobić z Xbox Music na bonerze bez opłacenia subskrypcji?

Opublikowano

Microsoft od dawna ma w swojej ofercie Xbox Music - Sony jak zwykle ostatnie ze wszystkim :kaz:

Co można zrobić na bonerze bez opłacenia subskrypcji?

fixed  :kaz:

Opublikowano

Już widzę jak słuchacie spotify na PS4 bez subskrybcji i co 3-4 kawałek leci reklama  :reggie:

Genialna sprawa, szczególnie w trakcie gry.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To juz wiadomo czemu taka radosc wsrod klapkow, bo Spotify za darmo. Z tymi reklamami nie ma problemu, przeciez w radiu w GTA czy Horizon tez ciagle muza nie leci c'nie?

Opublikowano

no kurfa jak to będzie podkręcać klimat własnej radiostacji to ja nawet nie :banderas:

Opublikowano

Już widzę jak słuchacie spotify na PS4 bez subskrybcji i co 3-4 kawałek leci reklama  :reggie:

dziś chyba po 1h słuchania trafiłem na reklame

nie mam żadnej subskrypcji

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.