Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

chyba we wszystkich czesciach.

Napisz nam Don, co Ci sie najbardziej w singlu ODST podobalo ^^

Bo ja 10 razy bardziej wolalem przechodzic Killzona 2, ktory w 2009r powodowal opad szczeny niz te nudne brzydkie ch(pipi)owe HALO.

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

W Reach, ale co Ty możesz wiedzieć. Gdy cały polski Live grał w Halo Ty szukałeś ziomków do gry w książce telefonicznej.

Opublikowano

Reach w multi byl dla mnie jedna z najgorszych czesci.

Opublikowano

Bo ja 10 razy bardziej wolalem przechodzic Killzona 2, ktory w 2009r powodowal opad szczeny niz te nudne brzydkie ch(pipi)owe HALO.

Widać jaki z Ciebie gracz jak dla Ciebie wyznacznikiem dobrego singla jest grafika XD

Opublikowano

Typowy easye - na xboxie tylko gearsy, forza, halo ale vita goty sprzet tyle gier.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

No nie - gralem tez w milion multiplatform, ktore na Vicie sie nie licza, cnie ? (bo przeciez mozna w nie grac na kazdej innej konsoli !)

Widać jaki z Ciebie gracz jak dla Ciebie wyznacznikiem dobrego singla jest grafika XD

HALO ODST w singlu nie mialo totalnie nic - ani fajnej fabuly, ani fajnego gameplay'u - ZIEW.

Smieszne jest zatem pisanie, ze Destiny nawet przy HALO nie stalo, albo nazywanie tej gry substytutem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Mam pytanie - to całe divinity działa na padzie i można grać po ludzku czy jednak rasa panów garbi się na taborecie przed monitorem i gra przy pomocy klawiatury?

Bardzo kiepski żart. Bardzo.

Opublikowano

Killzone 2 miał bardzo fajnego singla xbocie.

Opublikowano

Był niezły, ale tylko wizualnie reszta średnio.

Opublikowano

Dla kogoś, dla którego był to pierwszy i ostatni FPS w życiu.

Opublikowano

Ależ przynudasz... KZ2 był akurat całkiem niezły, tzn singiel był niezły, bo multi było świetne (byłoby jeszcze lepsze jakby framerate nie spadał przy zadymie). Szkoda, że pokpili sprawę z KZ3 (w SF jeszcze nie grałem.. ale opinie nie są zbyt pochlebne).

Opublikowano

Dla kogoś, dla którego był to pierwszy i ostatni FPS w życiu.

Musze zaprotestować i się nie zgodzić K2 ma fajnego singla zresztą najlepszego jak do tej pory ze wszystkich części.

Smieszne jest zatem pisanie, ze Destiny nawet przy HALO nie stalo, albo nazywanie tej gry substytutem.

Śmieszne bo ? dla mnie Destiny to jedynie substytut Halo zwykła rzemieślnicza robota w wykonani Bungie która szału nie robi*. Jest to moja opinia do której mam prawo.

*opinia wyrobiona na podstawie alphy i bety.

Edytowane przez Karas

Opublikowano

Killzone 2 był swego czasu bardzo w porządku :) Pamiętam, jak ludzie twierdzili, że w niektórych aspektach przebił trailer z 2005 roku. Dla mnie zawsze super było to poczucie, ze kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem. W Shadow Fall zrobili z tego przeciętniaka. Kurde, z chęcią zobaczyłbym takiego Motorstorma nowej generacji...

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

eeeeee tam czym to się niby różni od mojej kopii z czerwca tamtego roku ? Niczym co by uzasadniało zakup ponowny zupełnie jak z tomb raider remastered i podobnymi remasterami. Halo jeszcze się opłaca bo dostajesz 4 gry w jednym plus multi. Fakt mi halo w multi nie leży i nie leżało nigdy ale single fajne. Mi się każda część w singlu halo podoba (poza ODST).

Kiedy coś fajnego wychodzi na konsole poza nudnym destiny ?  Chyba Bayonetta wpierw i shadow of mordor?

Opublikowano

Takie newsy mają jedynie sens w formie video, tudzież przy zestawiania screenów. W przypadku TR pokuszono się o poprawę włosów Lary, tutaj to co najwyżej drobna korekta:

fP5WJO3.png

Ech przydałby się taki remaster RDR (w 1080p/60 naturalnie). 

Edytowane przez nobodylikeyou

Opublikowano

Do tego ostatniego to wystarczyłaby po prostu wersja PC...

<sad_frog.jpg>

Zróbcie zrzutkę i sfinansujcie go to może wtedy , a tak cóż.

Opublikowano

Killzone 2 był swego czasu bardzo w porządku :) Pamiętam, jak ludzie twierdzili, że w niektórych aspektach przebił trailer z 2005 roku. Dla mnie zawsze super było to poczucie, ze kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem. W Shadow Fall zrobili z tego przeciętniaka. Kurde, z chęcią zobaczyłbym takiego Motorstorma nowej generacji...

Lag w sterowaniu = "kierujemy ciężkim, uzbrojonym wojakiem" :D

Opublikowano

No czy lag czy nie - poczucie było całkiem fajne i odmienne od innych fpsow swego czasu :)

Opublikowano

Przed patchem K2 miał laga i specyficzne poczucie ciężaru.

Po patchu K2 miał specyficzne poczucie ciężaru, które jest super. W singlu ta gra była słaba i takie H3 wciągało ją noskiem, ale multiplayer był bardzo dobry. Gdyby nie DS3 to pewnie grałbym jak głupi.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.