Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Akurat to, że obniżono finalną jakość Wiedźmina 3 ze względu na słabe bebechy tych konsol to nic dziwnego ;)

Tak będzie wyglądać nasza branża jeszcze przez jakiś czas, póki się ludzie nie ogarną jak korzystać z PC.

Jak myślicie, pokażą Nintendo NX? 

Ale tylko Nintendo może robić takie zajawki E3 xD

yebac gabena grubasa, spencera knura i tego trzeciego

tylko reggie  :fsg:

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Ta recenzja z CD Action brzmi jak post w CW, tylko że to niestety nie trolling.

I ta gorsza konsolowa grafika (głównie mimika, twarze, animacje gestykulacji) szczególnie przeszkadza w cut-scenkach, które zrealizowano na silniku gry.

xD

Na PC będzie głównie lepsza mimika, animacji gestykulacji? Czekam na porównanie.

Wszystko byłoby świetne, gdyby nie to, że kamera przejeżdżająca po pokoju pokazywała głównie puste twarze bez wyrazu

Na PC będą twarze NPC animowane jak w LA Noire?

Trudno to wyjaśnić – popatrzcie chociażby na tego gościa:

shrek_1776f.jpg 

Miałem wrażenie, że rozmawiam z kimś, kto mógłby pojawić się w "Shreku".

Na PC rozumiem typek będzie wyglądał inaczej?

Ogólnie kopalnia beki ta recenzja - wszystko co się nie podoba, głównie kwestie designu i wykonania a nie mocy, to przez konsole, a na PC na bank będzie wyglądać lepiej, chcoiaż na oczy jej nie widział, ale widział triailery xD

To jest ten sam koleś nad którego recką BB spuszczał się ostatnio Dave twierdząc że to Ping? Dobry lol content, nie powiem. 

Opublikowano

film ratchet and clank przesunieto na 2016 rok, przy okazji sylwek stallone dolacza do dubbingowej obsady

chyba nie musze dodawac co to znaczy automatycznie dla gry bo chyba w swietle tego newsa jest to raczej oczywiste...

Opublikowano

Kogo to obchodzi. 

Opublikowano

hehe :rayos:

"for people that call themselves master race they sure act like peasants" :dynia:

Na CD Action zaraz sie pojawi news ze meksykanski pracownik cdpRED smieje sie z PCowych graczy.

Opublikowano

Kogo to obchodzi. 

#ThugLife :problem:  

Opublikowano

Przeginają pałę goryczy z tym meksykańcem

Opublikowano

film ratchet and clank przesunieto na 2016 rok, przy okazji sylwek stallone dolacza do dubbingowej obsady

chyba nie musze dodawac co to znaczy automatycznie dla gry bo chyba w swietle tego newsa jest to raczej oczywiste...

Czekamy na odpowiedz MS.

Opublikowano

deszcz lepszy w driveclubie wiec falszywy mesjasz

Opublikowano

Tyle przesiadujesz na tym PC labie ze sie chyba minales z powołaniem :reggie:

Moze Ci jakis zestawik zlozyc?

Opublikowano

Jak będzie premiera to exact zamiast grać będzie siedział na pclabie. 

Opublikowano

On tam siedzi ironicznie

Opublikowano

Tyle przesiadujesz na tym PC labie ze sie chyba minales z powołaniem :reggie:

Moze Ci jakis zestawik zlozyc?

Co polecisz do 1600zł zebym mógł grać w PCars w 1080p i 50-60 fps-ach na ustawieniach High

Opublikowano

deszczu porównywalnego z DC myślę że jeszcze dłuuuuuuugo nie zobaczymy.

Opublikowano

To co w tym roku wychodzi na PS4? Until Down? Czy to też przesunęli? 

Opublikowano

To co w tym roku wychodzi na PS4?

Na to pytanie już dawno odpowiedziałem. Wychodzi na szczęście FIFA i Call of Duty. To wszystko co klapom w tym roku pozostało...
Opublikowano

REZ > Amplitude.

Opublikowano

eXp3rt spędziłeś na PCLabie już więcej czasu niż ja w gierki miesięcznie gram, ogarnij się ;/

Beka z blachy jest jak heroina - uzależnia bardzo silnie, potem nie możesz przestać jej brać. Dlatego omijam PClaba, bo skończyłbym jak exact. PCbekowy ćpun :/

W sumie i tak jestem trochę uzależniony od beki z Xbąka. Bez tego zachowuje się jak na głodzie narkotykowym, ale na szczęście od czego CW - tego towaru Ci tu pod dostatkiem ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.