Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

Opublikowano

Haha uwielbiam te momenty, w których MS odrywa się od rzeczywistości i prezentuje jakieś rozwiązanie które wg. nich jest innowacyjne, a wywołuje tylko światową bekę lub hejt. Nienawidzę MS za politykę, ale uwielbiam za te momenty. Bez tego branża byłaby bardzo szara i formalna, a tak jest się z czego pośmiać do E3. Mam też nadzieję, że Sony już szykuje jakąś kąśliwą wzmiankę na E3 dotyczącą tego filmiku z Forzą ;)

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

ja dalej czekam na 3d bez koniecznosci ubierania na glowe czegokolwiek

Polecam New Nintendo 3DS 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

@expert

Gdzie ja sie tym niby podniecalem?

Przeciez ja mam na te cale vr wylozona lache.

Obsi znowu na narkotykach z samego rana. xd

Opublikowano

prawdziwe czyli duze ekrany i oprawa godna tego wieku, a nie gierki dla pedofili z kalkulatora z pseudo efektem glebi

Opublikowano

prawdziwe czyli duze ekrany i oprawa godna tego wieku, a nie gierki dla pedofili z kalkulatora z pseudo efektem glebi

Co innego mówiłeś na zlocie w Krakowie, kiedy Ci pokazałem 3DSa :shotgun:

Opublikowano

@expert

Gdzie ja sie tym niby podniecalem?

Przeciez ja mam na te cale vr wylozona lache.

Obsi znowu na narkotykach z samego rana. xd

expert znowu bez tabletek

Wszystko ok, beka dobra :dynia:

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

ale go zaorałeś expert brawo

Opublikowano

No i gdzie tam sie niby podniecam? XDD

Beke mialem z ciebie bo praktycznie wszystko co z xboxem komentujesz dynia gdyz twojego tlustego mozgu nie stac na nic wiecej.

W dodatku dyniowales gdy pewnie nie wiedziales na czym polega ta wspolpraca. XD

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mam nadzieje ze caly hejt na VR wam nie przejdzie jak Sony polowe swojej konfy przeznaczy na Morfeusza.

Opublikowano

Co ten yeti cpal dzisiaj... Przecież już wiadomo, że turnieje SF V będą się odbywać na PC, a nie ps 4, a ten pierdzielimo scenie na sonce xdddddddddddd

Oczywiście próżno pytać o źródło tego "już wiadomo"?

Opublikowano

starh ma to samo zrodlo co gifaro ale inaczej wybiera "newsy" 

Opublikowano

Oczywiście próżno czekać na przeprosiny od typa, który rzucił oszczerstwami na temat posiadania przeze mnie konsol, potem nawet do tego się nie odniósł, nie powiedział "ok, dobra masz" tylko dalej ciśnie swoje... Taki typ powinien mieć zakaz udzielania się tutaj skoro najpierw kogoś o coś oskarża, potem dostaje http://www.psxextreme.info/topic/106838-console-wars-2015-this-is-waiting/page-4076?do=findComment&comment=3451526i dalej (pipi)i głupoty na czyiś temat. Jakoś moderka potrafi się zająć innymi za wypisywanie oszczerstw w stosunku do pandy czy mazzeo, ale Lem to widzę dostał list żelazny od adminów i bansaia. 

Odnośnie SF5 widziałem takie info ostatnio na gafie oraz twitterze, wystarczy poszukać, a nie jak te lemingi czekać na mannę z nieba. 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

gaf xDD jak napisze że turnieje z sfv będą tylko na xbonie też uwierzysz?

Opublikowano

Tam cały sztab na ircu stoi za każdym jego postem to nie tak łatwo amebe zbanować

Opublikowano

Oczywiście, że nie.. trzeba rozgraniczać totalny syf, od informacji która może okazać się w przyszłości prawdą. Zresztą nie pisano tam o ciągłym rozgrywaniu competitive na pc tylko o okresie przejściowym.

Zresztą gdyby nie ten gaf to takie PPE pisałoby 2 newsy zamiast 10 w ciągu dnia, bo to stamtąd wszystko biorą xD Dziennikarze psia mać. Zresztą nawet takie molochy jak IGN, GS i inni biorą stamtąd informacje.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Przecież kolejny raz ściemnia, bo nie wierzę, że jest takim nieogarem, żeby pomylić USFIV z SFV i X360 z PC :wallbash:

Opublikowano

Forza Oculus xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Człowiek myśli, że po takim hedszocie w kolano, jaki MS sobie zaserwowało pierwszymi prezentacjami xbona, wyciągnęli wnioski, posprzątali syf, wywali raka z roboty i teraz juz tylko tendencja zwyżkowa, ale nie (pipi)a XDDDDDDDD

Widać, że troche wystraszeni morfeuszem sony chwytają się brzytw, żeby też coś mieć XD

W efekcie nastąpiło samozaoranie na najwyższym poziomie. 

Beka z xboxa 

Opublikowano

>gaf

>lem

>irc

>bijatyki

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Prosta obsluga konsol:

For one player: 

– Power up the PS4.
– Use a PS4 controller to sign into an account or the guest account.
– Load up USFIV.
– Once the game is loaded, plug the PS3 stick of your choice into the other USB slot and the stick should now function.
– Please note that:
the PS4 controller will also control the character even though the PS3 stick is plugged in.
the PS4 controller used to sign in must remain synched to the PS4. If it loses power or connectivity, the joystick will become deactivated.

For two players: 

– Power up the PS4.
– Use a PS4 controller to sign into an account or the guest account.
– Load up USFIV.
– Once the game has loaded, player 1 should unplug the PS4 controller, yet ensure that it remains synched and plug in a PS3 stick of choice into one of the vacant USB slots. It should now function.
– Player 1 should head to versus mode.
– Once at the selection screen, Player 2 will then have to sign into another account or a guest account.
– Once signed in, Player 2 should then press the “option” button to join versus mode.
– Player 2 should now be able to move around the selection screen.
– Once this is completed, player 2 should unplug in the PS4 controller, yet ensure that it remains synched and plug in a PS3 stick of choice into one of the vacant USB slots. The stick should now function.
– Please note that:
the PS4 controllers will also control the characters even though the PS3 sticks are plugged in.
the PS4 controllers used to sign in must remain synched to the PS4. If either loses power or connectivity, the corresponding joystick will become deactivated.
Opublikowano

Co ten yeti cpal dzisiaj... Przecież już wiadomo, że turnieje SF V będą się odbywać na PC, a nie ps 4, a ten pierdzielimo scenie na sonce xdddddddddddd

wczoraj wyszedl patch i juz input lag jest taki jak na x360, do tego poprawiono wszystkie bledy graficzne i ponoc znowu sie podchody by jednak USF4 na tegorocznym evo bylo na ps4 :P
Ficus, Starh pisze nie pierwszy raz takie bzdury, ze nawet szkoda na to odpisywać. Po pierwsze on pisze o SFV, a nie Ultra, po drugie wszystkie turnieje w SFV beda rozgrywane na PS4, co jest oczywistością oczywistą. Sony już sponsoruje jakiś większy turniej.
Opublikowano

wczoraj wyszedl patch i juz input lag jest taki jak na x360, do tego poprawiono wszystkie bledy graficzne i ponoc znowu sie podchody by jednak USF4 na tegorocznym evo bylo na ps4 :P
Ficus, Starh pisze nie pierwszy raz takie bzdury, ze nawet szkoda na to odpisywać. Po pierwsze on pisze o SFV, a nie Ultra, po drugie wszystkie turnieje w SFV beda rozgrywane na PS4, co jest oczywistością oczywistą. Sony już sponsoruje jakiś większy turniej.

Faktycznie powaliło mi się z Ultra także mea culpa 

Opublikowano

Max: The Curse of Brotherhood najlepsza platformowka ostatnich lat, ale co klapy moga wiedziec ? beda czekac do 2016 na remastera platformowki no w pyte po prostu hahaha  i oczywiscie teksty ze ladniejsze niz filmy pixara ktore to juz slyszelismy w 2006r 

zrobie krotkie podsumowanie od premiery nowych konsol 

xbox one; 

platofrmowka - check x2

racery arcade - check 

racery sim - check

fps singiel / multi - check x2

xbl - check 365 dni w roku

ps 4; 

platfromowka - :frog:

racery sim - :frog:

fps singiel / multi :frog: 

psn - :frog:

Opublikowano

W jednym się zgodzę z MS - do obsługi VR potrzeba mocnego komputera, bo PS4 z Morfeuszem odtworzy co najwyżej gierki pokroju Loco Roco. 

Dlatego ta współpraca z Oculusem - w porządku, ale nie w takiej formie. Nie widzę też zupełnie gogli od Valve, które robi dla nich HTC - mogliby się dogadać z Oculusem, zdaje mi się, że oni mają najlepsze urządzenie do tego.

Opublikowano

Wy tu (pipi)icie kocopały a Arc System Works zakupiło prawa m.in do Double Dragona, czy River City Ransom. 

Nie mogę już się doczekać powrotu tych beat'em up'ów.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.