Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Figaro dobry agent. Tak sobie wychował kobietę, iż kupuje mu konsole i gierki :wub: 

Opublikowano

jaki ja byłem głupi xd

Opublikowano

blub no ciesz się że nie oberwałeś rykoszetem :P

Opublikowano

Shiet sry blubi chciałem dać plusika, ale na phonie palec zjechal xD

Edytowane przez Starh

Opublikowano

za(pipi)iscie musi wygladac na 20 calowym tv

Opublikowano

raven ale serio nikogo już ta gra, odpaliłem na ps4 zagrałem jedną misje i mehhhh

Opublikowano

Opublikowano

Grałem u kumpla trochę, żeby różnice zobaczyć. Niby wszystko fajnie ale za cholerę nie chciałoby mi się przechodzić już GTA V. Nawet w 4k/60 fps na ultra high.

Opublikowano

szpagaty, fanatyzm konsolowy, tajne ugrupowania na ircu, bronienie jak matki kawalka plastiku, ktorego sie nawet nie posiada - gardze po rowno

suteq propsy za cohones ale kurcze czemu o halo5 xD, jakby jeszcze tej bety nie bylo to bym wierzyl, ale nie tak to nie lykam, ze z 720p cudownie zrobi sie 1080p

co do forzy5 - jesli faktycznie bedzie zmienna pogoda i pory dnia w realtime i utrzymaja 60fps to nawet jesli to nie bedzie full hd to czapeczki z glow - fani racerow beda mieli raj

Opublikowano

GTA IV lepsze.

Opublikowano

Wiecie co to jest? To jest GTA V w rozdziałce 3200x1800 :obama:

za(pipi)iscie musi wygladac na 20 calowym tv

I na taborecie.

Z 5 metrów.

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

szpagaty, fanatyzm konsolowy, tajne ugrupowania na ircu, bronienie jak matki kawalka plastiku, ktorego sie nawet nie posiada - gardze po rowno

suteq propsy za cohones ale kurcze czemu o halo5 xD, jakby jeszcze tej bety nie bylo to bym wierzyl, ale nie tak to nie lykam, ze z 720p cudownie zrobi sie 1080p

co do forzy5 - jesli faktycznie bedzie zmienna pogoda i pory dnia w realtime i utrzymaja 60fps to nawet jesli to nie bedzie full hd to czapeczki z glow - fani racerow beda mieli raj

I tak Ci wyskoczą, że na PC masz 4k na taborecie.

Opublikowano

Who fucking cares? :dunno:

Opublikowano

Ku,rwa mam Wam przypomnieć jak skończył taki jeden, który sądził, że skoro 120fps nie widać na 60Hz wyświetlaczu, to jest beka że ktoś przekracza te 60fps xD?

Protip: co to jest downsampling

Serio, przy okazji premiery PS4 sr,aliście na lewo i prawo skrótami i dziwnymi cyferkami, jakieś ESRAM, GDDR5, miliard jednostek voxel shader, particle effects i w ogóle, a teraz prostych rzeczy nie umiecie pojąć?

"hurr durr mój Passat TDI nie jest nic gorszy od Merca sąsiada, na ch,uj mu te 320 na budziku jak na mieście jest ograniczenie do 50 km/h xDDD"

Opublikowano

No akurat beka z typów co myślą, że jak siedzą 3 metry od 55 cali to tak samo siedzi się przy monitorze.

Opublikowano

suteq ewidentnie chcę odpocząć od forumka, 

znam to uczucie, zaspoilowałem wtedy Yanowi pokrewieństwa rodzinne Skywalkerów ze Star Warsów, aby dostać bana

Edytowane przez asax

Opublikowano

suteq ewidentnie chcę odpocząć od forumka, 

Po prostu nigdy nie przywiązywałem zbytniej uwagi do konta na forumie(bez znaczenia jakim), a nóż mi się uda zwyciężyć? :dunno:

Te filmiki co dał Lem :dynia:

Zayebiste. :D

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Widze ze niektorzy bardziej sie przejmuja moim kontem niz ja sam. xd

napisze to raz i już nigdy więcej. ja też się przejąłem

Opublikowano

:s159::buziak:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.