Skocz do zawartości

Console Wars 2+0+1+5: This is Waiting

Featured Replies

• Odpowiedzi 83,2 tys.
  • Wyświetleń 2,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• tak  

• Waldek dobry bajkopisarz xD Nie wiem czemu tak nienawidzi pc ale chyba wiem jak powstaja jego teksty.   Akt I, scena 1. Bohaterowie: zona Waldemara, Waldemar. Miejsce: pokoj goscinny (ten z telewi

• Ja tam miałem w co grać na PS2. W rok od premiery PS2 w Japonii było około 150 gier do ogrania, prawdziwych retailowych produkcji a nie indyczych popierdółek. Jasne, zdarzały się też konwersje z innyc

Opublikowano

Nikt tu się niczym nie szczyci. Prawdziwy facet jest samowystarczalny i nie musi miec elo otwieracza z czteropaku harnasia czy innego szczocha aby moc się potem pochwalić nim przed kolegami z gimbazy.

Zresztą prawdziwy facet nie ma miejsca na otwieracz do piwa w kieszeni bo musi miec jeszcze miejsce na czerwone Lucky Strike'i

Edytowane przez kidnappa

Opublikowano

piwo jest dla januszy, prawdziwi gracze delektują się winem podczas sesji z ps4

Opublikowano

Otwieranie zebem to ostateczność jak się nie ma niczego innego pod ręką. A zdjęcie to xboty, które chciały zaszpanowsc przed kolegami ze umieją otworzyć piwo marki Tesco zebem. Nie wyszło niestety.

Opublikowano

Skonczcie pyerdolic o pierdołach i wroccie do powaznych spraw, takich jak np Xbox 720p vs IndieStation 4.

Opublikowano

Chciałeś napisac xbox912p

Opublikowano

jak myslicie remastery jakich gierek zapowiedza na gdc?

Opublikowano

legend of zelda majora's mask

Opublikowano

wbijam na zakończenie weekendu do CW a tu dzieciarnia<>sonybocirnia typu kidnappa chwali się że otwiera browara czymś innym niż otwieracz   :turned:  ja pierdole wieś tańczy i śpiewa, 100% szpanu na trzepaku.

może nie na GC ale liczę na kolekcje tych gier w stylu H:MCC

https://www.youtube.com/watch?v=gyVikRVYUsY

Opublikowano

Otwieranie zebem to ostateczność jak się nie ma niczego innego pod ręką. A zdjęcie to xboty, które chciały zaszpanowsc przed kolegami ze umieją otworzyć piwo marki Tesco zebem. Nie wyszło niestety.

Obrączkę powoli juz każdy ma, świetny sposób na otwarcie piwa :) na początku dosyć trudne, ale da radę się nauczyć
Opublikowano

Jak ona stoi na tej półce, skoro można ją trącić nogą? Półka jakaś mała? Konsola wystaje? Nie mogę sobie tego uzmysłowić jakoś.

W pokoju mam tak, że jak mi się nie chce składać kanapy na której śpię to gram na leżąco, do tv mam dość daleko i muszę go sobie przysuwać, a wtedy plejkę ustawiam tak, że wystaje z półki. Między półką, a końcem rozłożonej kanapy jest jakieś 10-20cm i jak się kładłem to zahaczyłem o konsolę, albo o kabel usb od pada no i plejka spadła.

haha i macie swoją nową generacje według sony, gdyby pad był na baterie to by o kablach usb nie było mowy i konsola by żyła, a tak to (*)

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Obrączkę powoli juz każdy ma, świetny sposób na otwarcie piwa :) na początku dosyć trudne, ale da radę się nauczyć
Szkoda obrączki
Opublikowano

Uncharted Trilogy i Gears Trilogy

Opublikowano

Uncharted Trilogy i Gears Trilogy

Uncharted bankowo, w końcu Naughty Dog jest tak łase na pieniądze graczy, że ja nie wiem. Roczną grę mieli czelność wypuścić z funkcją zmienienia sobie cieni na medium lub odpalenia w klatkujących 60fpsach.

Sprzedało się, to klepną na szybko port uncharted.

Opublikowano

(...)

haha i macie swoją nową generacje według sony, gdyby pad był na baterie to by o kablach usb nie było mowy i konsola by żyła, a tak to (*)

Kwestia użytkownika, mi się nie zdarzyło, żeby pad mi padł w czasie grania, poza testowym rozładowaniem do końca (ponad 20 h grania z wibracjami, pad ma trochę ponad rok), bo wystarczy ładować w momencie, kiedy nie gram. Jak ktoś nie przewiduje, to równie dobrze mu padnie pad od Xa, w domu nie będzie baterii, a akumulatorki rozładowane.

Opublikowano

Ale co ma do tego ładowanie pada? Jak ktoś stawia konsolę tak, że wystaje z półki, to w razie czego jest sam sobie winien. Gdyby Yakubu jak na barona przystało powiesił telewizor na ścianie (baronom-baronom polecam uchwyty marki Vogels, a baroni pomniejsi zadowolą się marką Maclean Brackets), to teraz nie miałby problemu.

Opublikowano

Jak ona stoi na tej półce, skoro można ją trącić nogą? Półka jakaś mała? Konsola wystaje? Nie mogę sobie tego uzmysłowić jakoś.

W pokoju mam tak, że jak mi się nie chce składać kanapy na której śpię to gram na leżąco, do tv mam dość daleko i muszę go sobie przysuwać, a wtedy plejkę ustawiam tak, że wystaje z półki. Między półką, a końcem rozłożonej kanapy jest jakieś 10-20cm i jak się kładłem to zahaczyłem o konsolę, albo o kabel usb od pada no i plejka spadła.

rozumiem ze to jest ta slynna konsolowa wygoda grania? 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

Największy Twist na Gamescom'ie? Gabe prezentuje HL3 <3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.